2tilføjet af

ptsd hjælp

ramt af ptsd som følge af flere forskellige traumatiserende hændelser.
første var en traumatisk fødsle hvor jeg i 12 timer blev ladt i stikken i et ekstremt smertehelvede af en ung jordemoder. Smerteoplevelserne og den manglende hjælp mod smerterne var så ekstreme, at de sidestilles med en torturlignende situation. Lighederne er at jeg ikke fik hjælp, ikke vidst om jeg fik hjælp, eller hvornår og af hvem.
siden oplevelser med vold i familien.
Lag på lag af traumatiserende begivenheder har affødt ptsd. Og ingen hjælp at hente i årevis, for almindelige psykologsamtaler hjælper ikke i dybeden.
Indtil jeg på nettet faldt over en ptsd patients dagbog. Han havde været gennem behandling på center for ptsd og det havde hjulpet.
Og nu er jeg i gang og det hjælper!
Der er faktisk hjælp at hente for en del af os med ptsd. Men hvorfor fa%¤%"(#¤% ved den alm. praktiserende læge ikke at der findes speciel behandling mod ptsd, som virkelig løser sygdommen ved dens rod, og ikke bare er piller eller snak!
Det ku ha sparet mig årevis i helvede med genkaldelser, dårlig nattesøvn osv.
tilføjet af

Hvad betyder det?

Forkortelsen altså
tilføjet af

hmmm

Det er problemet med mange psykologer og læger og alle mulige andre der står i en magt situation, de vil ikke indrømme når de møder en situation som de ikke rigtigt magter. Den psykolog du havde må da have være usandsynlig dårlig. Det kan godt være at han ikke vidste så meget om Post traumatisk stress syndrom, men det mindste han kunne gøre var da at finde ud af det.... Føj. Du betalte ham vel en del penge og brrugte mange år af dit på grund af hans inkompetence.
Håber du er ovre det nu :-) god jul
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.