6tilføjet af

Dr og licens

http://www.urbanavis.dk/article.php?id=3177
Er licens-betaler selv, men kan sku kun give ham ret i det han skriver + deres nye kampagne er latterlig. Jeg kan sku ikke se pointen for jeg er tvunget til det og har ikke noget valg, og syntes det er en mærklig formulering såsom, "at de sidder bare ved bordet og spiser med og er nasserøve" ja men det er sku fordi de/vi er blevet "lænket" fast til det bord med en kæmpe jernkæde, fik vi muligheden løb vi skrigende væk.
tilføjet af

Hvordan melder man sig ud?

Jeg har ikke set fjernsyn overhovedet siden en aften i januar.
Radio hører jeg heller ikke.
Hilsen fra
Lisa
tilføjet af

Skide godt

Så skal du bare sørge for at spise flere vitaminer og hvede - så skal det nok gå.
Du kan også prøve med en god bog, men sorg for den er gennemkogt inden du spiser den. Serveres evt. dild og reven timian.
tilføjet af

Forklaring udbedes venligst

hilsen fra
Lisa
tilføjet af

Hmm...

Mht. vitaminerne eller bogen? Dine spørgsmål bør være mere målrettede...
tilføjet af

Dybt gammeldags

Jeg kan heller ikke forstå hvorfor vi skal TVINGES til at betale licens!
Der burde indføres BRUGERBETALING, sådan så at hvert menneske selv kunne tage stilling til om det er noget man ønsker at have og dermed betale til.
Kan vi ikke sætte skub i tingene hvis vi forenes?
Og skal vi ikke gøre det?
tilføjet af

pænt god ide

siden det der med brugerbetaling er så forbandet berømt for tiden vil jeg give dig ret i at der også burde være det på licensen.
jeg undrer mig også lidt over hvorfor der ikke også er brugerbetaling på ting som opera, teater, museer og deslige. ja jeg ved godt man skal betale en pris ved døren for at komme ind, men det burde da være 100 % financeret af brugerne istedet for at alle også de som ikke bruger de ting skal betale for det. men ok, så ville kulturen nok også være ikke-eksisterende.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.