4tilføjet af

Psykolog Finn Korsaa opfordrer par til at feriere i syden.......

Ferier puster nyt liv i ægteskabet og parforholdet
Hvordan fungerer vi sammen som par? Der er problemer i de fleste forhold - og det er som sagt bedre at forebygge end helbrede....
Efter vores hjemkomst fra Tenerife, så jeg på en artikel omhandlende ægteskab og parforhold - deres problemer og hvordan man kan prøve på at løse problemerne.
At rejse til syden er et af svarene - med eller uden behandling, undgå "the winter blues" som faktisk en del mennesker lider under herhjemme.
( http://lavanda2.wordpress.com/2009/07/20/ferier-puster- nyt-liv-i-%C3%A6gteskabet-og-parforholdet/ ). Psykolog Finn Korsaa er en af de konsulenter der støtter den form for behandling. Desværre var vi ikke opmærksom på hans eksistens før hjemkomst, hvorfor vi fik hjælp af den amerikanske psykolog Dr. Sam Pizsa fra Florida. Det var første gang, at vi deltog i hypnose, og det ser ud til at virke.
Vi vil gerne giftes og have alle små problemer ryttet af vejen - og vi ville også gerne have råd og vejledning om, hvordan man lever sammen på den bedste måde. Allerede under ferieopholdet blev vores forståelse af hinanden forbedret betragteligt, så nu kan vi fortsætte med bryllups forberedeserne.
tilføjet af

Jeg hørte engang en terapeut sige

- at hvis folk ville bruge lige så meget tid på at forberede deres ægteskab/samliv som på selve brylluppet, ville skilsmisseprocenten blive halveret, så det er sikkert en rigtig god plan i har gang i. 🙂
tilføjet af

puh ha

jeg mener ikke at sol skal bruges til reklamering for en klam fidus på folks problemer. hold jer laaaangt væk fra det cirkus. de er kun ude på at tjene kassen :(
tilføjet af

Forberedelse er den halve sejr

Det har jeg faktisk aldrig tænkt på på den måde men du har helt sikkert ret.
tilføjet af

livssyn til revurdering!

Klog af Skade
Hvad med at logge ind før du skriver dine kommentarer❓Det er alt for let at gemme sig bag en computer - du skulle vist også gå til psykolog :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.