20tilføjet af

Hvad skal du i weekenden

God formiddag til solens folk...
Sørme om ikke solen her hos mig skinner i dag.. det er da skønt og giver da lige lidt ekstra energi :-)
Min dag i dag står på fri dag og står i familiens tegn som jo er en dejlig ting :-)
og så står resten af weekenden på arbejde.. både lørdag og søndag.. så det er ikke det vilde der i denne weekende skal ske her hos mig...
Der er jo præmiere på den nye Alien film i dag.. nogen der skal ind og se den? den gad jeg godt se.. og det ender nok med jeg tager ind og ser den med en kammerat , er mobil kunde hos telia og de har et super tilbud til deres kunder, mne kan gratis tage en ven med i biffen hver tirsdag.. så kan være jeg benytter mig af det er jo super billigt når man kan komme i biffen 2 personer for en billet's pris :-)
Håber alle får en super dejlig weekende og at solen må titte frem på os og sprede sine stråler ud over os og forsyne os med dens energi :-)
Take care fra
Orkideen28 :-)
tilføjet af

Jeg skal til fødselsdag

- hos den bedste 8-årige i hele verden *S* og temaet er Pokemón. Det går lørdagen med og søndag, skal jeg hjælpe med at pakke min søns lejlighed ned, så den kan blive flytteklar til tirsdag. Så der bliver ingen tid til at "hænge på gadehjørnerne" *S*
- Solen skinner også her og det forventer jeg bestemt, den også gør i morgen! Det kan ikke være anderledes med den dreng.
tilføjet af

tillykke

med den 8'årige håber solen vil skinne og varme på dagen i morgen og god fornøjelse med pakningen på søndag :-)
Orkideen28
tilføjet af

Weekend

Sol...........uhm det lyder dejligt men desværre har vi regn hvilket er lidt øv. Men men men regnen skal ikke ødelægge mit humør. Tja, hvad skal jeg lave i weekende: lørdag er jeg inviteret til brunch af min kære husbond, tror jeg vil være lidt "grim" ved ham efterfølgende og trække ham med ind i et par butikker. Resten af weekende skal nok gå med små sysler lidt afhængig af vejret.
Rigtig god og fornøjelig weekend til alle.
tilføjet af

Jeg vil bruge min lange weekend

til intens afslapning.
I aften kommer en kammerat og hjælper mig med at spise nogle "go'e ben" og grisehaler med tilbehør, tilbehøret er foruden kartofler og massevis af tyk brun sovs også vin og øl :-)
Lørdag kommer min store knægt med noget vand fra hans akvarium så vi er sikre på at mit nye akvarium kører og søndag kommer han så med fisk til akvariet så søndag går sikkert med lidt provokerende indlæg på SOL-debat og med at kigge på de nye beboere her i hulen.

Hav en rigtig god weekend alle
Ernst
tilføjet af

jeg skal

på arbejde i weekenden , 2X12 timer ,får for 37 t ,5 dages "weekend" .Det er lige til at holde til .Vejret er også dejligt her,jeg har lige været i haven ,der er begyndt at komme knopper i buske og hæk.Er det ikke lidt tidligt,eller er det normalt ?
tilføjet af

Ikke det helt....

- Vilde spændende på denne week-end´s program desværre... - Men sådan er der jo her i livet, at det også til tider er behæftet med mindre sjove oplevelser...
- Jeg må desværre imorgen vise min dybeste respekt, og deltage ved en venindes begravelse...
- Du slutter med take care... - Ja det skal vi nemlig... - Tage vare på os selv og hinanden ikke mindst...

- En god week-end til dig også og alle andre SOLister også fra....

/Mummi
Ps... - Hvor er det dog et dejlig billede du har på din profil... ;o)
tilføjet af

Naturen....

- Er da dybt forunderlig i disse tider... - Jeg har en Clematis på min terasse og den står der ude, fyldt med masser af nye grønne skud..??;o)

/Mummi
tilføjet af

Ja jeg prøver

efter fattig evne,at få den lille hund til at gå i snor...men det vil hun bestemt ikke...så piver hun og ser op på mig,jeg kan se hun siger,du kan bare løfte mig op og putte mig ned i tasken.
Nå men jeg øver videre i weekenden,hun kan jo ikke sidde på min arm hele sit liv.
Og Ernst...det er din skyld hvis jeg tager på,jeg fik helt vild lyst til stegte ben...oh den sovs der bliver,der smuttede grønsagerne for weekenden.
Afsted efter gode ben.
Ha en dejlig weekend alle jer søde mennesker.
Kh.Drude
Uha Mummi..det er ikke rart,det du skal,jeg føler med dig.
tilføjet af

Jeg skal....

Handle til hele næste uge, pudse vinduer, støvsuge, vaske et par maskiner, save brænde til resten af "vinteren", på genbrugsstationen med affald, tapetsere og male køkkenet, fuge fliser på badeværelset, skifte mine loftudtag i stuen,få has på strygebunken, vaske op, vande potteplanter, skifte sengetøj, afrime fryseren, vaske og støvsuge bilen,,,,samt tømme askebæger ;-)) Tømme postkassen, feje blade på terassen væk, skifte de sidste el-kontakter i bryggerset, samle haveslange og div. haveredskaber sammen og sætte på plads for vinteren, samt skifte tag på udestuen. Desuden vil jeg hygge med noget god musik til arbejdet og skylle efter med en lille tår øl. Senere når det bliver mørkt, skal jeg vælte lidt af naboens brændestabel.
Derimod om søndagen ved jeg ikke hvad jeg skal lave, så vil jeg nok slappe af her i SOL!
;-)) Go`weekend!
tilføjet af

afslapning

det er ren afslapning sådan et akvarie... har selv for mage år haft et og kunne snilt finde på at anskaffe mig et igen engang... god fornøjelse med fiskene og vandet ;-)
God weekend
Orkideen28
tilføjet af

God fornøjelse

med den skønne brunch med manden ;-) vær nu god med ham når du skal ose *gg* de fleste mænd hader når vi tøser oser ;-)
God weekend
Orkideen28
tilføjet af

arbejd arbejd

ja vi er jo nogle der skal arbejde i weekenden... men ja så har vi jo fri andre dage, kan der jo være visse fordle i somtider ;-) så god arb lyst til dig...
og ja naturen er ikke helt sig selv mere..den gør som det passer den ... der er knopper i mange ting hvilket slet ikke er normalt for denne årstid.. men skal vi vist vænne os til .... vinter som i gamle dage findes vist ikke mere... nu er det milde vintre i stedet for kolde og volsomme sne storme vintre....
God weekend
Orkideen28
tilføjet af

Trist

en trist begivenhed du skal begive dig ud på i morgen... til trods så ønskes du en god weekend...
og ja vi må passe på hinanden mens vi har hinanden og sætte pris på hinanden for en dag er det jo for sent.. så lev mans man kan morgendagen kan ikke leves om...
tak for rosen ang mit piv på profil er også selv ret vild med det... :-) kan dog ik mindes hvor jeg har fundet det...
Take care
Orkideen28
tilføjet af

Gode ben

mums ja de er lækre længe siden jeg har fået sådanne... god fornøjelse med dem ! og pyt hvis der bliver spist lidt for meget.. vi skal jo også have det godt og huske at hygge ;-)
Hunden... ja det kræver tålmodighed at opdrage sådanne det er jo som små børn der skal lære alt fra nyt af.. men od fornøjelse med det håber det bliver godt og at den lille hund lærer med tiden at gå pænt i snor :-)
God weekend
Orkideen28
tilføjet af

PUHA da da

jeg får sku da helt sved på panden... altså sjover du er en værre en.. hvis du når alt det ja så ved jeg ik hvad jeg skl sige andet end kan du lejes ud???? kunne godt trænge til en omgang maling her i min lejlighed både vægge og loft.. og mine gulve kunne godt trænge til at blive pudset ned.. er du manden for det med alt den energi du har..... ;-)
men godt du husker på at bruge søndagen på afslapning :-) skal der nemlig også være plads til ...
pas godt på dig selv med alt dit arbejde og god weekend :-)
Orkideen28
tilføjet af

Udlejning????

Det omhandler vist udveksling af ydelser og det er ikke tilladt på SOL ;-)) Så den slap jeg for....hæ!
Måske jeg ikke når det hele imorgen, men skidtet forsvinder ikke af sig selv, så det når jeg en anden dag, afslapningen skal jeg nok nå ;-))
tilføjet af

aiiii

øv altså nu troede jeg lige jeg var snu.... :-) men skidt jeg lever med det som det er *gg*
;-)
tilføjet af

Det gør mig ondt for dig.

Som du selv skriver er det ikke altid livet byder på de mest spændende oplevelser, men for at få gode stunder, skal der være triste. De triste skal overstås med respekt og de gode nydes i fulde drag når det er muligt!
Et knuzzz,,,det kommer lige til dig fra mig!
;-))
tilføjet af

Jeg vil ....

- gøre mit bedste imorgen... - Men jeg er nok noget af det meste bløde der findes på denne jord, tror jeg da selv..!!?? - Men mon ikke det er noget vi alle har i os... - Det vil jeg da håbe, et eller andet sted... ;o)
- Knuzer´n kom som sendt fra himmelen, her til natten... - og jeg returnerer ditto...

- Kærligst mig du ved....

........;o)
tilføjet af

Et mere... til natten!

................;-))
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.