21tilføjet af

Problemer med unge indvandrere !

http://nyhederne.tv2.dk/article.php?id=2717976
Unge indvandrere spreder uro med vold og trusler i fængslerne !!
Jeg troede, i min naivitet, at det var derfor de var i fængsel ?
Hvad i alverden blir' vi ved med at være så s.... blødsødne for her i Danmark ...... helt ærligt ..... vil man ikke integreres, og kan man ikke opføres sig ordentligt,- så kan man altså ikke være her !!!
Er jeg den eneste som helt klart er "stået af" overfor samtaleterapi, dialoger med indvandrerfamilierne, og ikke mindst ... alle de penge og ressourcer der blir' brugt - til hvad ?
tilføjet af

Du har fuldstændig ret

Al det pladderhumanisme har vist sig udueligt gennem mange år. Når de tølpere opfører sig på denne måde, må der sætes hårdt mod hårdt.
tilføjet af

- hvor længe skal vi finder os i det...

- hvor er der efterhånden ikke nogle problemer med indvandrer, nu er der så store problemer i fængslerne, at de er nød til at få specielle afdelinger, det må da snart være på tide at sige stop, hvor længe skal vi i vores eget land finde os i at de sviner landet til, kan de ikke opføre sig ordentligt må der være en vej "UD" af landet, de indvandre som acceptere landets lov og regler skal vi også hjælpe, men er de ligeglad med Danmarks lov, regler og ikke kan opføre sig ordentligt, burde vi sende dem hjem med det samme, når de først er udvist skal de ikke komme tilbage.
Det må snart være åbenlyst for alle også vores "gummiryg" til regering at stramme kraftigt op om dette, tog en dansker til et andet land, fik vi ikke i hoved og røv som de får her i landet, nej opførte vi os ikke ordentligt blev vi smidt ud med det samme.
tilføjet af

Kunne det forudses?

Når du siger at pladderhumanisterne bærer skylden for alt der har med utilpassede unge indvandrere at gøre, så baserer du det på at S+R var åbne overfor indvandring?
Når du så ser på at det var de unges forældre som blev lukket ind, fordi vi dels havde brug for dem da vores egen befolkningstilvækst ikke kunne holde trit med antallet af arbejdspladser, og dels fordi de blev forfulgt i deres hjemlande.
Spørgsmålet er så om man dengang kunne være så forudseende at man burde vide hvordan de børn som disse mennesker først ville få, ville udvikle sig?
Hvis du er så dygtig til at spå om fremtiden, og til at tage højde for udviklingen globalt, så har du nogle evner som kunne gøre dig til en HØJT betalt politiker.
Halbal Hippie
tilføjet af

blødsødne stopper

den dag vi bliver udsat for terror, se bare hvordan politikerne regere i england nu
tilføjet af

Vi bør.....

Vi bør ikke vente til det sker, vi bør reagere før. Det er vi vist rørende enige i? Men så kom dog med nogle kvalificerede konstruktive forslag til at vi kan afværge terrorisme?
Det er sgu for nemt bare at udpege de potentielle gerningsmænd. Og jeg tror næppe det er dem der laver uro i fængslerne, for de kan vist næppe kaldes velintegrerede veltilpassede og veluddannede indvandrere?
Så de passer langtfra til det billede man gør sig af potentielle terrorister?
Når I er så kloge, så kom med nogel KVALIFICEREDE bud!!
tilføjet af

men hva så med de danske

danske kriminelle, som talmæssigt dog stadig er i overtal, som laver de samme unoder. Skal de så også fx. udvises?
tilføjet af

Du kan jo ikke ...

... udvise danske statsborgere ... det siger sig selv ....
Men de mennesker som ikke er danske statsborgere, og laver ballade inde og ude af fængslerne - beklager, men jeg kan ved gud ikke se hvad vi skal med dem .....
tilføjet af

- det er landsmænd

Er de landsmænd skal de naturligvis forblive landsmænd
tilføjet af

rasist?

jeg er enig!! ud med dem hvis ikke de kan opføre sig ordentlig! Jeg er selv blevet overfaldet af en indvandrer og som resultat deraf er jeg også kommet i den rasistiske kurn. Ved godt man ikke kan skære alle over en kam, men den måde mange af dem tiltaler uvedkomne folk på f.eks. gågaden, og generelt deres opførsel ødelægger det for andre. Jeg siger: 1 gang alvorlig overtrådt love, som grov vold, voldtægt og kriminalitet - så er det UD!!!!
tilføjet af

Hård kriminalitet

skal straffes hårdt.
Hård kriminalitet skal straffes med total isolation i årevis og kirurgisk kastration.
Dette vil helt klart være en afskrækkelse for mange. Kriminaliteten vil helt klart falde som følge af sådanne straffe.
tilføjet af

De er grove og rå som rockere

Men der er desværre flere af dem og hvor rockerne sjældent generer folk uden for de kriminelle miljø er det jo som bekendt ikke tilfældet for de ungdomskriminelle indvandrere. De holder sig endda ikke tilbage for at overfalde gamle mennesker og handicappede samt voldtage mindreårige i flok.
De er som en flok blodtørstige ulve!
Her er iøvrigt endnu et link.
http://www.dr.dk/nyheder/kriminalitet/article.jhtml?articleID=268861
tilføjet af

Det kommer da an på

hvor i verden de begår deres svinestreger. Hvis de gør det i udlandet ja så skal de da udvises af de respektive lande. De skal vel ikke belemres med vores forbrydere ligesom vi ikke skal belemres med andre landes forbrydere.
tilføjet af

Ja der kunne ærlig talt

godt trænge til at blive muget ud, så der igen kan blive tålelige forhold for danskere og ordentlige indvandrere.
Jeg er selv pisse træt af disse vandaler. Mange af dem var småkriminelle der hvor de kom fra og det fortsætter de med her. For dem er det som at komme i paradis pga. vores slatne konsekvensløse retssystem.
tilføjet af

Altså nu var det jo sådan at

der ikke manglede arbejdspladser under SR regeringen selv om arbejdsløshedstallene blev sminket med stor ildhu gennem meningsløs aktivering og selvtillidsnedbrydende jobtilskudsordninger.
De indvandrere der kom under SR regeringen kom for en stor dels vedkommende hertil gennem familliesammenføring. Da deres sproglige egenskaber var meget ringe og man ikke havde mod til at stille krav til denne gruppe mennesker om at de bl.a. skulle deltage i obligatoriske sprogkurser så endte især mange af disse uden for arbejdsmarkedet. De sociale vilkår er for en stor dels vedkommende (men ikke alene!) forklaringen på de svimlende kriminalitetsrater blandt denne gruppe.
Det kunne man godt have forudset og det var der faktisk også adskillige som f.eks. Karen Jespersen der gjorde. De blev imidlertid ikke taget seriøst i datides meget politisk korrekte klima.
Vi skal naturligvis hjælpe folk i nød, med der er ikke grund til at lukke en hel masse ind som ikke umiddelbart er i nød men som pga. deres ringe uddannelsesmæssige niveau og ringe danskkundskaber ikke vil have en jordisk chance for at komme ud på arbejdsmarkedet.
Lad hellere det vente til der en dag er generel mangel på arbejdskraft. Indtil da kan man nøjes med en greencart-ordning der tillader indvandring af arbejdskraft der er specifik mangel på.
tilføjet af

Børnene opdrager man på en meget udansk måde.

Så bliver de til utilpassede borgere , ønsker at leve som bandemedlemmer , og grove kriminelle handlinger. Hvorfor gør man ikke noget radikalt ved problemerne , tænk dog lidt mere på ofrene. Fængslerne , fangerne styrer fængslerne ?? Send nogen af dem til et USA fængsel , eller lav et special fængsel i Danmark. Ind til militæret , de kan opdrage dem.
tilføjet af

Det hele er forudsagt for mange år siden.

De mennesker svinede man til , kalder danskerne for racister , fængsler nogen af dem. NU har vi problemerne . Det er utroligt , at man ikke vil se hvad der foregår af råddenskab. Det er utroligt , at man ikke gør noget ved problemerne. Det ligner næsten dumhed.
tilføjet af

habal hippie prøv at tænk

Indvandrerne begyndte at komme til landet i begyndelsen af tredserne. Dengang VAR der mangel på arbejdskraft. I halvfjerdserne kom arbejdsløsheden til Vest Europa, der kom arbejdsløshed blandt landenes egne befolkninger, men indvandringen fortsatte, nu med familie sammenføringer til følge. Dette fortsatte uhindret mange år fremover Det ver først inden for de seneste år der er strammet op på indvandringen til landet. Det hele skal ses i et lidt større perspektiv. dalimill
tilføjet af

helt enig

det er for meget med dem de skal bare have et los i røven og så må de finde et andet sted at bo......
tilføjet af

Og Schlüter regeringen?

Det er så nemt at slå ned på én bestemt regering, og det gør du og dine ligesinde med stor glæde og stort udslip af sur galde.
Men Schlüter regeringen havde ikke behovet for et DF parlamentarisk støtteparti? De kunne godt selv, også helt uden S+R!!
HH
tilføjet af

svar til sundside

Er du ikke bare en lille smule dum. Det var da et sindsygt indlæg at komme med. Hvis dine evner ikke rækker længere, så få dine skolepenge tilbage EN gang til. dalimill
tilføjet af

Straf

Begår en udlænding kriminalitet her i landet skal vedkommende ud af landet efter straf. Dette tiltag vil virke afskrækkende for udlændinge, der påtænker kriminelle handlinger.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.