7tilføjet af

Problemer med barberingen..

Hej piger/kvinder...
Nu må i virkelig lige hjælpe mig..
Når ejg skal barbere mig på/mellem skamlæberne, så synes jeg det er tememlig svært at komme til, og få fjernet hårene...
Og desuden så kommer det til og bløde hver eneste gang, uanset om jeg bruger et helt nyt barberblad eller et der er lidt brugt..
Hvordan skal jeg gøre så jeg blir ordentlig barberet dernede? Det er jo ikke dejligt og rende med lange hår dernede...
Håber i kan hjælpe mig..
tilføjet af

Aner det

ikke! For jeg synes nemlig det er DEJLIGT at rende rundt med "lange hår dernede", som du skriver. Jeg har prøvet at barbere dem af, og fandt det yderst ubehageligt. Næh tak du. Så hellere NATURLIG BEHÅRING ,tak!
tilføjet af

takker

Hvis bare jeg da havde en kæreste🙂Men sådan ligger landet ikke lige fortiden, har dog heller ik prøvet og lade en kæreste barbere mig.. Men det var måske værd og overveje :P
Måske jeg skulle prøve veet eller noget andet :)
tilføjet af

Blødgøring er kodeordet

Du griber det galt an :)
Du klipper hårene korte først. Du kan eventuelt lægge et rent hændklæde med varm vand på eller tage et varmt bad først. Derefter sæber du området ind i en blanding af 50% barberskum, 50% barbergel. Det giver den perfekte blødhed. Sørg for at gnubbe hårrødderne godt, lad skummet virke et stykke tid, før du begynder barbering. Selvfølgelig skal dit blad være helt nyt og skarpt. Det der med at genbruge et blad flere gange er en dårlig ide.
Du skal fjerne hårene med rødderne, ikke mod. Og du skal lade bladet skære hårene over ved rødderne, ikke kradse en helt masse frem og tilbage som nogen gør.
De første gange så sæt kogt vand i køleskabet i en lufttæt beholder og køl huden ned med det bagefter. Med tiden kan du begynde at bruge almindeligt køligt postevand. Tør dig ikke med et beskidt håndklæde, så får du knopper pga. bakterier. Din hud er virkelig sart lige efter en barbering. Brug fx ansigtsservietter til at tørre efter. Til slut så smør dig ind i en fed creme uden parafin/parafinske olier eller lignende. Det er et biprodukt fra terpentin, som er i mange cremer - også de dyre. Det er ikke godt for huden.
Well, håber du kan bruge det.
tilføjet af

Veet

Jeg vil anbefale veet. De har et specialprodukt til bikinilinien, hvor der også er en creme med der beroliger bagefter. Synes det har været det mest behagelige.
tilføjet af

Brug en stol

som du kan have det ene af dine ben op på mens du svajer lidt med det andet. Det giver en bedre udsigt til de intime områder dernede.
Spred fred,
Samara
tilføjet af

jamen hvordan?

jamen hvordan fjerner i hårene helt inde ved kanten? det er lidt svært at få en skraber til at tage alle hårene så man bliver fuldstændig glat.. tager veet også det?
tilføjet af

Veet in shower (nyhed)

Jeg har prøvet den nye Veet In Shower og vil sige, at det er det bedste jeg har prøvet indtil nu. Køber det på womanscare, som ofte har det på tilbud.
http://womanscare.dk/advanced_search_result.php?pfrom=&pto=&pricerange=V%E6lg+prisklasse&manufacturers_id=81
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.