6tilføjet af

Problem - HJÆLP!!

Hejsa alle jer derude...
Jeg har lige fået et problem med min kæreste.. Eller rettere sagt, har jeg haft det i noget tid.. Vi har gået og små-skændtes i et par uger, og i dag da jeg ringede til ham, så virkede han sur, og jeg spurgte så om han var sur.. Han sagde så "hvorfor jeg altid skulle spørge om det ?!?!" "Jamen du lyder bare sur.." Sagde jeg så.. "Jamen det er jeg ikke.. Det er bare mig der er træls.. Sorry.." sagde han så.. Nå nå, tænkte jeg, og så sagde han, at han måtte løbe, for han havde ret travlt..
Lidt efter skriver jeg så en besked til ham, hvori der står, om der er noget galt.. Til det svarer han: "Det hele!" Hmm.. Tænker jeg så, og skriver tilbage: "Noget du vil snakke om?" "Nej, har slet ikke lyst til at snakke" skriver han så..
Er det bare mig, eller lyder det ik' lidt som om han har tænkt sig at droppe mig ?? Sidder bare og er virkelig bange for det lige nu!!!!!! For jeg elsker ham så højt, og vil ikke miste ham!!!!! Please.. Hjælp mig...
Knuz den fortvivlede
tilføjet af

gør noget

Ja det lyder som om han har en anden at se til for sådan noget gør man ikke. Hvis han elsker dig skal han sgu også vise det.
Venligt hilsen jemilj
tilføjet af

forstår dig godt...

hejsa! forstår godt dit problem.. har selv været i samme situation.. der er bare ik sjovt! jeg ved ik, men det ku godt lyde som om der er noget galt & at han måske bare ik kan tage sig sammen til at sige hvad d r. j tror du skal spørge ham direkte om hvad der er galt..nogle fyre r bare dårlige til at få sagt tingene! håber der ik er noget kh
tilføjet af

Giraf sprog måske

Hej Det jeg læser er at han siger han føler han er træls / har det trælst / tager ansvar for at det er hans følelser og derfor ikke vil fortælle dig om det... at det er privat.
Jeg tror måske det kunne være fint at smile og sige noget positivt når du ser ham ,,,altså hvis du har fundt dit gode humør igen... ellers at fortælle ham hvad du føler når du hører ham sige det han gør og at det gør dig utryk og det gør at du bliver bange for at miste... måske tager jeg fejl... men det er det jeg ser.
Der er noget der hedder girafsprog og shakal sprog. giraffen kommer jeg altid længst med
Held og lykke med det dejlige lærerige liv.
Knus Mig
tilføjet af

Han vil ikke mere!!!

Hej Triste,
det lyder som om at han ikke har ret meget lyst lige nu.......
du har 2 muligheder: du kan lægge stort press på ham og forlange at han siger lige ud hvordan han føler over dig... men der er naturligvis også en risiko ved dette hvis han er bare lidt træt af dig, så smutter han?
Men du kan også knyge lidt og trække dig tilbage for at finde ud af hvad han føler for dig!.........
hvis han mener noget med det så vil han hurtig søge konakten til dig igen, og alt bliver godt igen ......... eller han melder sig ikke og så ved du at han ikke er det værd.....

ellers finder du snart den det skal være!!!!!!!!
op med hovedet........... det er jo ikke dig der er noget galt med......... eller hva!
tilføjet af

Hej :)

Ja det var så mig der startede det her...
Vi fandt ud af det, så nu er alt godt igen :)
Tak for de gode svar!!
De hjalp mig godt på vej!!
Knuzer den knap-så-triste :)
tilføjet af

:-/

Hej Søde:-)
Enten er han ved at droppe dig eller også skal du til at finde en ny kæreste eller så skal du sætte dig ned og snakke med ham, prøv at få ham sige hvad der går ham på, nu kan jeg ikke lige finde på at skrive mere men jeg håber at du får det godt i sidste ende!!!!
M.V.H
goamaster
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.