14tilføjet af

Pigebande i København.

BT. internettet d.4.dec. På amager , nørrebro og det indre København har en pigebande lavet kriminalitet. Voldelige røverier , overfald , butiks tyverier.Debut som 13 årig. De bliver anholdt , løslades igen på grund af deres alder. En eller anden straf bør de jo selvfølgelig have. Man har en eller anden form for kontakt med dem , aktiverings pligt. Sådan noget skal stoppes effektivt.
tilføjet af

Afskaf kriminel lavalder.

Det med den kriminelle lavalder er i bund og grund noget lort! Det er en nem måde at sige "alle begår fejl, du får lov til at begå fejl indtil du fylder 15!" Der bør gøre mere ud af det så de bliver behandlet efter hvor slem deres gerning er.. altså butikstyveri i mild grad (chokolade, slik m.m.) syntes jeg godt vi kan beholde den kriminelle lavalder, men sq ikke til alt det andet. Stjæler man en cd som 14 årig skal man sq straffes lige så hårdt som en på 16.. så kan man f.eks stadig sige, at hvis man ikke gør noget igen derefter, bliver en straffeatest renset når man fylder 16, så man har mulighed for at få uddannelse og job selvom man dummede sig da man var ung. Men de bør mærke at de også får en straf for deres gerning. Jeg blev engang taget for at have stjålet et stykke chokolade og det i sig selv var sq straf nok for mig, jeg gør det aldrig mere.. dengang var jeg 12 og jeg blev skræmt for livet..
Hvis en på 14 stikker en anden person ned skal han sq på en lukket afdeling og i behandling..
Den kriminelle lavalder skal afskaffes - der må være et bedre alternativ!
tilføjet af

*GG* "Aktiverings pligt" ???

Det hedder sgu da skolepligt i den alder.
Vil du smide 13 årige piger i fængsel❓– Hvad så med 12 årige piger eller 9 årige piger eller 6 årige. Hvor går din grænse?
Du kan være sikker, at de sociale myndigheder har fået besked om, hvad den pigebande render rundt og laver, og hvem de er.
Men der går bare som regel 3 måneder til et helt år, før myndighederne komme med et behandlingstilbud.
Det kan du bl.a. takke dit ynglings parti (Dansk Folkeparti) for. De er jo med til at lave finansloven og har i det hele taget stor en indflydelse på kommunernes økonomi og der med også de sociale myndigheders økonomi.
tilføjet af

Selvfølgelig en indvandrerbande

Du glemte at fortælle, at det var vores kulturberigere der er de skyldige.
tilføjet af

Indvandrerbande????

Aldrig i livet! Det er sq pæredanske tøser der laver sådan noget lort! Styr lige dine uartigheder.
tilføjet af

Sorry!

Undskyld mit tidligere indlæg - det VAR desværre indvandrerpiger - jeg havde ikke læst avisen. Endnu engang undskyld mit udbrud!
tilføjet af

Hvordan kunne du udtale dig?

Hvordan kunne du udtale dig, før du kendte sandheden?
tilføjet af

Lavalder / forældre

Som den danske lovgivning er opbygget med den kriminelle lavalder, er det forældrenes ansvar indtil børnene bliver 15. Og det er der god fornuft i, fordi børnene simpelthen ikke "af sig selv" kender grænser. De skal opdrages.
Men emnet er da nok en diskussion værd, fordi ting ændrer sig over tid. Børn bliver tidligere udviklet nu til dags, de tager flere beslutninger selvstændigt, og de har deres egne penge - eller også "skaffer" de dem.
Jeg tror bare ikke, den mentale modenhed kan nå at følge med, så jeg er stadig fortaler for den kriminelle lavalder. Jeg kan ikke se noget godt i at sætte 10 - 14 års børn i fængsel, det lærer de bestemt ikke noget godt af.
Men der ER noget galt, når politiet afleverer et ungt menneske hos forældrene - som har gæster og derfor ikke har tid til at snakke med politiet - og 2 minutter efter er den unge på gaden igen.
I Odense har de et interessant forsøg i gang. De prøver med frivillige forældre som "opsyn" i en klub, hvor de unge er om aftenen. Og dermed får de kontakt på tværs af alder og sociale skel.
Som en politimand sagde på TV tidligere på ugen: Hvis en beboer brokker sig over for de unge i kælderopgangen, plejede de at få et beskidt svar. Nu er det, som om tonen har ændret sig, fordi de unge måske kender den, der brokker sig, og ved at de vil ses i klubben om aftenen.
Det er ikke nemt at opdrage børn - og da slet ikke andres børn. Så pædagoger og lærere har det meget svært med at trænge igennem. I hvert fald, hvis forældrene ikke gør deres del.
Jeg kan ikke se andet end, at forældrene er i centrum af hele denne diskussion. At det så kan være svært at få forældrene til at bære ansvaret er en anden sag, men efter min mening er det her, der skal tages fat.
tilføjet af

Selvfølgelig

Var den en ”indvandre”bande. BT skriver sgu da kun af efter politirapporten, hvis der står noget med ”anden etnisk oprindelse end dansk”.
Men hvor meget indvandre kan man være, når man kun er 13 år? Jeg mener med den alder, kan de jo have været meget i deres ”hjem land”.
Men skal vi ikke gætte på, at det har BT aldrig undersøgt.
Ps.: Flot, at du kan sige undskyld. Du skal bare forvente det samme fra Satyr. Han/hun siger sgu da aldrig undskyld for noget, selvom det er åbenlyst fejlagtigt. Han/hun lader da bare vær’ med at svare. Eller også han/hun begynder ”at køre” fordomme på modparten. Så som pladderhumanist… eller hvad ved jeg.
Men derfor er da det fint med din gode opførelse alligevel. :-)
tilføjet af

Tag din medicin satyr

Du lider af muslim fobi.
tilføjet af

De bør anbringes på en lukket afdeling

Sådanne piger bør tvangsfjernes fra forældrene og anbringes på en lukket institution.
Nu hvor indvandrer fobierne dominerer debatten, så kan det oplyses, at der også er tilsvarende danske pigebander.
Man kunne jo håbe på, at de overfalder nogle der kan forsvare sig, nødværgeretten rækker her vidt. Hvis sådanne snot tøser får en ordentlig gang bank af deres ofre, vil der nok gå lidt tid igen før de tør gentage succesen. Man kan blot håbe på, at de rammer sådanne ofre.
tilføjet af

Det er ikke så underligt hvis jeg lider af muslim fobi

Det er ikke så underligt hvis jeg lider af muslim fobi. Jeres opførsel rundt om i verden og også i Danmark, gør at ethvert tænkende menneske må lide af muslim fobi
tilføjet af

Hvorfor skulle sig sige undskyld?

Jeg kom bare med den oplysning, at det endnu engang var kulturberigere der havde overfaldet danske børn.
Jeg kan se af dit dårlige dansk at du selv er indvandrer. Skammer i jer aldrig?
tilføjet af

Jeg er ikke indvandre, men ...

… men hvad har det lige med sagen at gøre?
Jeg lider af en lettere men ÆGTE ordblindhed. Jeg skriver faktisk et sindssygt godt dansk, når man tager min ordblindhed i betragtning. Det har været et hårdt arbejde at nå der til. Et niveau, som de fleste andre ordblinde på mit niveau aldrig vil nå.
Så jeg skulle mene, at du skylder mig en form for undskyldning.
tilføjet af

TV 2 søger hjælp

Hejsa - er du ung teenager og har du været udsat for at komme i problemer med en pigebande, så skriv til kace@tv2.dk. Jeg leder efter et par unge til vores tv-program.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.