11tilføjet af

Naturmedicin mod allergi

Jeg har, som mange andre, selvfølgelig allergi, det er så ikke for mad men almindelig høfeber. Men jeg hader at tage medicin, og gør det kun når det er mest nødvendigt. Jeg spiser ellers sundt, har aldrig røget og dyrker en del motion. Så jeg ved ikke rigtig hvad jeg ellers skal gøre, men måske er der nogen der kender noget godt naturmedicin mod det?
tilføjet af

Næstespray

Jeg har læst at en næsespray skulle tage det meste.
tilføjet af

homeopatiske midler

tilføjet af

Høron fra Allergica

Hej
Høron fra Allergica (hvor jeg er uddannet og specialiseret i allergier, børne- og kvindesygdomme)
10 dr. 3 x dgl. UDENFOR måltider, tandbørstning, kaffe osv. REN mund ½ time før og efter. Ved siden af sengen så det er det første når du vågner.
Akut dosering i pollensæsonen: 50 dr. i halvt glas vand der drikkes i små slurke over ca. 1 time.
Start i februar til næste år.
Der kan være alt muligt der ligger bag, indkapslede betændelser behandlet med antibiotika, chock, spisevaner/madvaner, indeklima osv. Men dette er det bedste jeg kan gøre for dig anonymt over nettet
tilføjet af

glemte at skrive at det kan fås i Matas eller helsekost

Jeg glemte at skrive at det kan købes i Matas eller helsekost, da det ikke er et specialiseret middel som skal ordineres individuelt af en homøopat.
gisiger@forum.dk
tilføjet af

Aloe vera

Kære TLP.
Jeg vil helt klart anbefale dig at prøve at drikke Aloe vera. Min mor har kridt, støv, hø og fjer allergi. Men siden hun begyndte at drikke aloe vera for 2 år siden, har hun lagt pillerne langt væk. Jeg drikker også selv Aloe Vera og det kan virkelig anbefales.
Jeg har valgt at starte selvstændig forretning hvor jeg bl.a. formidler Aloe vera produkter. til sammenligning kan jeg fortælle, at jeg kan sælge dig 1 liter Aloe vera (90,2 % aloe vera) med enten honning eller fersken, for 160 kr. Den har institut fresenius kvalitetsstempel og bliver produceret i Tyskland. Jeg kan fortælle dig alt om Aloe Vera og vil meget gerne snakke med dig om mulighederne.
Skriv endelig😉
Jeg elsker at hjælpe folk af med allergi.
Mvh. Benedikte
bene_direkte@jubii.dk
tilføjet af

Kinesolog

Jeg har med succes gået hos en kinesolog igennem nu 3/4 år. Jeg har taget høfeber-piller i gennem 12 år pga allergi mod husstøvmider.
Jeg fik zoneterapi, hun læste kroppens reaktion gennem musklerne(hvordan ved jeg absolut ikke), homøpatiske dråber, to typer. Fik besked på at spise et vitamintilskud. Så jeg gik i matas og købte en type der hedder Midtvejspillen, fra holistica medical og så c-vitmamin tilskud, depot piller. Nogle syre-base regulerende pille som LR laver.
Og så skulle jeg lave lidt hjemmearbejde som hun satte mig igang med. Jeg var noget skeptisk til at starte med. Men jeg tager kun sjældent piller i dag. Hvor jeg før fik løbenæse og stoppet næse hvis jeg glemte dem i 2 - 3 dage.
Det kan jeg anbefale.
tilføjet af

Aloe Vera

Jeg kan som Benedikte også anbefale at forsøge med drikke Aloe Vera. Men husk endelig at der er forskel på produkterne. Det du kan købe i helsekost forretningerne har ofte andre midler i, som ikke er helt naturlige. Den som Benedikte fortæller om lyder fin, da størstedelen af indholdet er Aloe Vera. Men undersøg lige hvad der er i, og hvordan det er lavet.
Jeg ved at man kan få drikke Aloe Vera med op til 96% ren aloe Vera gel i, og som også er økologisk dyrket. Hvis du er interesseret, kan jeg henvise dig.
Mvh. Hrefna
tilføjet af

Aloe Vera og akupunktur

P.S. Jeg glemte og skrive, at jeg ved der er god effekt med akupunktur. Jeg mener nu selv, at det er en god ide at kombinere behandlingerne. Det er ikke altid man ved præcis hvad der virker, men hvis bare det virker, er det vel heller ikke så vigtigt 😃
Mvh Hrefna
tilføjet af

Skrot alle e-numre

Hejsa TLP,
jeg har også allergi når at jeg sluger høfeberpiller, E-numre, hurtige kulhydrater via. mad og drikkevarer.
Håber at du forstår min pointe - det virker altså som sendt fra himmelen!http://www.sol.dk/images/debat/smiley/smile.gif
Mvh moe.
tilføjet af

høfeber naturmedicin

Wolle natur i Kattinge ved Roskilde har gjort min græspollen allergi til et mindre problem.Du slipper for den træthed som normalt følger alm medicin og sidste år tog jeg kun 3 af apothekets piller som supplement til Wolles natur, da høferen var værst
tilføjet af

Akupunktur i flere år

Jeg har gennem de sidste 6 år gået hos en akupunktør for at få hjælp mod min høfeber. Det har hjulpet så godt at jeg meget sjældent (1-3 gange på en sæson) må tage allergipiller/øjendråber. Jeg kan anbefale Lars Teit i glostrup, da han virker kompetent.
mvh.
Mette
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.