7tilføjet af

Pensionist RITT

Rynked Ritt Bjerreskur er en SKANDALE
der kan skandalisere vores elskede by
og vort land vil blive helt til grin
Latterlige Magtsyge Ritt scorer kassen
Vi er alle til grin!!!!
Hun keder sig og får nu magt prestige
og 600.000.- i løn foruden pensionen på
200.000.- fra EU
Vi betaler....!!!
tilføjet af

Det er uforståeligt......

at man kan have en så stor indtægt. Tænk på hvad en enlig bistandsklient får , og arbejdstvang for denne lille latterlige indtægt. Fagforeningerne kender også til mange forskellige indtægter og frynsegoder. Det er uforskammet som man behandler dem med de lave indtægter , de andre kan bare blive ved med at få en højere og højere indtægt.
tilføjet af

En rusker ....... øøøørjjjj

Nu er det så "forbudt" at gøre karriere (om man kan lide Ritts engagement til valget vedrørende overborgmester posten eller ej) pga. af summen man af lønnes med, som de arbejdsledige ikke for del i?
Så vidt jeg husker var Ritt skolelærer i tidernes morgen,- så der kan man se, hvad det kan blive til, hvis man yder en indsats for det man interesserer sig for, - eller måske på grund af nysgerrighed for "ukendte territorier".
Hvad er der så galt hvis Søren Pind pind bliver valgt om et år, så kan fagforeningerne ikke få skylden, - men så regeringen (eller daværende) årsagen? det er jo dem der skyld i arbejdsløsheden?
Klap nu i.
Folk på så udsatte poster, har ikke et 8 - 4 job, 7 1/2 times arbejds, presset og ansvaret er immervæk umådeligt stort, - så hvis man ikke kan forstå det "fair" i at de noget mere i løningsposen, så må man være en gammel mavesur stodder eller kælling. Men det lyder vel ikke helt ved siden af, som enbeskrivelse af dig?
Lad os nu tage vores alles herlige og folkelige (hehe, mærkes ironien) statsminister, eller forrige for den sags skyld, et sted mellem 1 - 1½ million i årløn. Hans arbejdsdag begynder ca fra han står op til han går i seng, formentlig 18 timer, - han skal kunne være til råddighed 24/7. Godt nok har en fribolig i forbindelse med embedet, formentlig har de en bolig der skal betales, til når valgperioden er ovre.
Og ja en ministerbil er der nu også. - ja de får jo i hoved og røv?
tilføjet af

Overmoden pengegrisk kælling

Ja, og så når valgperioden er ovre, så får de ministerpension resten af livet. Deres årsløn er sikkert, som du også beskriver det med et totalt full-time job, ok, men alle deres pensioner osv oveni, det er sgu for meget. Jeg tror ikke, jeg skyder helt forkert, hvis jeg antager, at hun har en årsindtægt på mellem 1½ og 2 mill. Det er der ikke ret mange, der er værd.
Ligeså folketingsmedlemmer, som man aldrig hører et kvæk fra, får løn i op til 3/4 år, efter de er blevet "fravalgt". De har åbenbart meget sværere ved at vende tilbage til det almindelige erhvervsliv end os andre almindelige lønmodtagere. Men det har de jo vidst fra starten, det er nu en gang betingelserne for at lade sig opstille til valg. Det er ikke en livstidsstilling, men kun en periode på højst 4 år. Der er for mange levebrødspolitikere i vores land.
Vi andre bliver meget kulant "fritstillet", hvilket jo bare et finere ord for fyret, i heldigste fald med en opsigelsesfrist på 3 mdr, men for de flestes vedkommende som regel kun 14 dage. Hun burde have holdt sig hjemme på æblefarmen, og overladt scenen til yngre kræfter.
tilføjet af

Rådne æbler fra Fyn

Ritt er ikke engang medlem af borgerrepræsentationen, eller
sidder i kommunalbestyrelsen. Og derfor burde det ikke være
muligt at stille op som overborgmester. Hun er hellere ikke
valgt ind i København af vælgerne i Kbh kommune, så der
er vist ikke ret meget demokrati tilbage i Danmark.
Rådenskaben i dansk politik vil ingen ende tage!
tilføjet af

ja, ja, ja, nu kommer jeg...

Du skal se, hun går nok ind for at københavnerne skal give et tilskud til overmodne rynkede æblefarmere, så nedfaldsfrugterne kan strutte igen. Så bliver hun da husket for noget der også.
tilføjet af

Ritt

De socialdemokratiske vælgere har bestemt sig for at slutte op om Ritt Bjerregård med 50,45 procent. Men da hun ikke er medlem af Borgerrepræsentationen i dag må hun vente et år med at sætte sig i sædet for hovedstaden. Og det er et spørgsmål om hun er den rigtige til til at slå såvel Venstres Pind som SF ved næste valg om overborgmesterposten. Ritt havde været bedre egnet som nu Indenrigsminister. Det er et spørgsmål om man ikke burde ændre valgreglerne så man skal havde været medlem af BR for at kunne sætte sig i overborgmester stolen. Det kan blive en spændende valgkamp der starter Nu mod Pind´en som har været i Borgerrepræsentationen i 11 år og de 7 som borgmester og derfor kender til arbejdet på at udvikle byen. I mellemtiden må hun overlade det til en af sine modkandidater eller Lars Engberg.
Vil fynboen der er medlem af Folketinget forlade sit æblerige og flytte til hovedstaden? Jeg tror det ikke. Men hun har fået en tillidserklæring af sine partifolk og har og erfaring fra arbejdet i EU.
tilføjet af

Ritt

Nu må i ikke være slemme ved Ritt, hun minder meget om en klasselærinde vi havde i skolen, til bage i halvtressernr, hun var forresten gammel jomfru
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.