7tilføjet af

pas på dette selskab

Kære Læser af dette
Det er vigtigt du med uhyre forsigtighed anfægter dette firma. Firmaet opererer over internettet via pop-up baseret reklamer, der som oftest ender med at give folk det indtryk at de har "vundet" en rejse. Dette skal vise sig langt fra at være sandt, eller om andet så en sandhed med kraftige modifikationer.
Deres pop-up reklamer kommer som typisk ofte gennem spyware programmer, eller på pop-upper tilknyttet eks. download steder, enslydende for disse popupper er at de sælger en vare der i praksis ikke eksisterer.
Pop-upperne er meget nemme at genkende og har følgende ordlyde eller noget meget tæt op af, "congratulations your visitor no 50.000.000 click to see what you won"... a trip worth $1598 with a pay of only $598. eller "congratulation youre the winner of a 4 days 5 night daytona beach... orlando... bahamas trip worth $598, if you call within XX min you'll win an aditionel 4 nights and 3 days in las vegas"
For det første undgå at ringe til dem, og ringer du til dem, vil du højest sandsynligt få en ekspedient fra kundeservice hos www.special-t-travel.com i røret. De vil ret hurtigt bede om dit tlf. nummer hvis man skulle blive afbrudt, senere efter du har givet dem din adresse o.lign, fortæller de dig at du skal betale $598 som du kan få igen, såfremt du fortryder at rejse, og det er alt hvad du skal betale.
Der er kun mulighed for at betale via VISA DK, giv dem ikke dit dankort, for her kommer frem at de virkelige er svindlere og bedragere. Udleverer man ikke umiddelbart kortnummeret, som gør det muligt for dem at hæve $598, så vil de ikke servicere en mere.
Såfremt du har givet dem oplysningerne, slutter de samtalen af med at takke for en god handel og ønske dig en god rejse, samt opsumere hvad det er du har købt for de $598 dvs. indenrigsfly, hoteller, samt færgebillet og billeje.
Her er hvad de ikke fortalte: Du har ikke mulighed for at få pengene tilbage selv om du skulle fortryde (kan man godt kommer ind på det senere, hvordan) Men hvis man ringer til dem og siger at man har fortrudt købet, ja så viderestiller de en i systemet, indtil man bliver træt af at snakke med en ny konstant, så dermed har man ikke mulighed for umiddelbart at komme til at anullere ordren.
Ligeledes har de heller ikke fortalt at de lever af at yde dårlig service, dvs. så folk kommer til at betale ekstra $50 for at få rejsen udskudt i endnu et år, efter de 18-24 måneder man har til at bruge den i. Derudover skulle man vælge senere hen når man snakker med dem, stadig at tage dagene i Las Vegas med, skal man nu pludseligt selv betale indenrigs biletten i flyet. Dog er der muligheder i Florida også i bytte for Las Vegas dagene.
Hvis man endeligt kommer afsted og derover, skal man ikke forvente at have reservationspapirerne med sig, da de ikke sender dem så man har dem før end tidligst et par dage efter man er rejst afsted til USA.
Vel fremme efter knap et døgns rejse, skal man være forberedt på at deres bookings hoteller er det rene skod. For selv om de har sørget for at spørge om man ville opgraderes - sig endeligt nej til dette da dette medfører at de hæver $1499 yderligere på dit kort - men man skal hente papirer på lejligheden i den ene ende af byen og bo iden anden. (Gad vide hvordan det ser ud hvis man ikke var blevet opgraderet?)
Man er heldig hvis man er blevet booket på et hotel i det hele taget når man kommer frem, det er ikke altid at det lykkes for dem at få det gennemført, så der kan man også forventes at opleve deres lousy service.
Dagen efter man kommer frem, vil man så finde ud af at der hvor de har placeret en, er en del af deres salgstrick, dvs. man er tvunget til at kunne fremvise en hvis økonomisk status, samtidigt med at man ved hvert hotel, skal deltage i rundture.
Disse rundture har et formål, nemlig at prøve og sælge anparter i såkaldte resorts, og dermed kommer det sande ansigt om www.special-t-travel.com frem i søgelyset nu. De har ydet dårlig service, men forventer alligevel at kunne sælge en anparter af bestyrtende værdi, når nu man alligevel er herovre. Så værd klar over at www.special-t-travel.com ikke er et rejsebureau, men tvært i mod et godt salgstrick for at lokke penge ud af uskyldige.
Skulle du med baggrund i det læste have fortrudt at du har købt en rejse gennem dem, som man i starten for præsenteret som en gave, ja så er du i den heldige situation at du bor i skandinavien, hvor vi er i vores frie ret til at kræve pengene tilbage via banken.
Det vil sige at du behøver ikke at spære dit kort, for hæver www.special-t-travel.com pengene, til trods at de lover det er en gratis rejse under tlf samtaler med dem, så er du i din gode ret til at anullere det, og bede banken afvise betalingen. Desuden har vi i skandinavien forbrugerorganisationer i ryggen mod special-t-travel, så der er intet at frygte for at kræve pengene tilbage.
Desuden skal du ikke have de store forventninger til dem som firma, hvis du prøver at stille dem spørgsmål via mail, vil du få et standardsvar fra en robot, der vil prøve at efterleve din forspørgsel. Men da det er et standardsvar er det som oftest heller ikke mere værd, og derfor ikke noget man bør bruge den største mængde tid på at læse, da svarene siger absolut intet.
Personligt kan jeg kun anbefale at man kræver sine penge retur via banken, dvs. afviser betalingen, såfremt man er faldet for dette special-t-travel salgstrick, som betyder at man ender med i praksis at ligge til det firma, både direkte og inderekte pga. af dem, knap $4000 i skjulte skatter afgifter, m.m. der pludseligt heller ikke er dækket af de $598 (der skulle være et engangsbeløb)
Med venlig hilsen
Karsten Pedersen
Ps. der er masser af eksempler på at www.special-t-travel.com ikke er jordens bedste firma, deres metoder er at sammenligne med koldkrigstidens trusler og arbejdsgange. Går man bare på google og søger efter www.special-t-travel.com og undlader at se deres egen hjemmeside, ja så vrimler det med dårlige erfaringer fra andre rundt om i verden, som også har mistet mange penge pga dette firma og dets manglende moral.
Bl.a. på den amerikanske forbrugerhjemmeside, kan man finde eksempler, på en enlig mor der nu har mistet hele sin opsparing pga dette firma, og nu slet ikke har råd til at sende sine børn på ferie, selvom de skulle have været i disneyland, det kunne hun klare når det kun skulle koste $598. Derudover findes et eksempel på en pensionist fra canada, der modtager månedligt ca. CAD498 og på samme måde er blevet franarret sine penge af dette firma. CAD498 svarer ca. til $250, så det var mere end to pensionsudbetalinger de huggede fra hende.
Man kan sågar finde eksempler på tidl. medarbejdere der har forladt firmaet pga at deres moral påbød dem at forsvinde fra selskabet, da de ellers ville bryde psykisk sammen, af at skulle sidde og lyve for folk, for at få lokket credit oplysninger ud af dem.
SÅ HOLD JER FRA WWW.SPECIAL-T-TRAVEL.COM OG KRÆV JERES PENGE RETUR MENS I KAN!
tilføjet af

Ja uha, brændt barn skyer ilden

Jeg er en af dem der var dum nok til at hoppe i, og jeg fik ikke annulleret købet i tide. Jeg har selv boet i Canada i mange år og taler perfekt engelsk og blev ved med at spørge kundeservicekonsulenten om det da virkelig var rigtigt, at man fik 60% på flyrejsen derover, for ellers ville jeg ikke købe. Hun kørte af på spørgsmålet og det lød som om, jeg fik 60%, men i virkeligheden er de trænet til at sige, at "prisen er 60% lavere end normalt" og det er den slet ikke. Vi betalte de 700 USD via Visa-Dankort og da vi prøvede at annullere pr. mail blev vi kastet rundt fra den ene robot til den anden og opgav til sidst og tænkte "nå ja, så må vi jo bare tage rejsen". Men det fik vi ikke råd til i tide, fordi flyrejsen netop IKKE var billigere og nu er det hele udløbet .... jovist, jeg kan betale 99 USD for at udvide perioden men det har jeg ikke lige lyst til. Kort sagt: Der står idiot på ryggen af mig og jeg vil gerne advare ALLE mod Special-T-Travel og alle andre steder hvor man pludselig er besøgende nr. XXX på en hjemmeside!!!
tilføjet af

YES!

Ja kraftedeme...sgu godt endelig at se noget konkret om de slyngler..I dag er det anden gang de de følger op på deres svindleri..Jeg går bare med på den og håber på, at han når at bruger et par hundrede på tlf.-regning!!Iøvrigt har de skiftet navn..
Før var det "season-travel".
Men jeg fatter det ik`...
Er der virkelig nogen der fået deres rejse??V.h
Anonymuss..
tilføjet af

special-t-travel.co

Tack Karsten!!
Så har jag nästan blitt snytt! Mine börn villle ju saa gerne tiill Orlando og hilse paa vennerne... Jeg hade dog icke hele belöpet paa VISA kortet ... saa di snyder har "det ennu ikke hjemme..." Hvad gör jag NU??
Selföjlig ER jeag en DUM svensker
tilføjet af

Special T Travel

Jeg har selv været udsat for en lignende situation med Special T Travel som ikke med sikkerhed er overstået endnu. Jeg har dog fået betryggende mails på at de har slettet min ordre og ikke vil hæve pengene. Inden dette skete var jeg dog i kontakt med min bank, der udtrykkeligt sagde at jeg ikke kunne afvise betalingen.
Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan dette praktisk skal gøre, da det ikke framgår som en mulighed.
Svar bedes sendes til glenn_alias_ace@hotmail.com
MVH Glenn
tilføjet af

Special T Travel

Jeg har gennemført en af Special T-travels "pakker". Det viser sig at være skjult markedsføring af time share salg. 3 steder var vi igennem et salgsmøde på 2-3 timer, hvor man bliver presset til sidst. Men de kan jo ikke tvinge en til at købe. Man får gratis morgenmad og gaver, som var t-shirts, 50 dollar og gratis entre til Sea World i Orlando (65 dollar pr. person ved indgangen). Det tager lang tid og er kedeligt.
Vi købte en opgradering på værelserne, men standarden af værelserne i Las Vegas og Daytona Beach var henholdsvis ikke imponerende og elendigt. Derimod var Bahamas og Orlando rigtig godt. Deres "gratis" billeje er også fis i en hornlygte. Det er en minibil, hvor det er svært at få plads til bagagen. En opgradering koster mere end at leje en bil over nettet.
Det såkaldte cruise til Bahamas er på en gammel krydstogtsbåd, som der ikke er eksotisk over, men med ganske god mad om bord, som inkluderet i prisen.
Alt i alt får man hvad man betaler for, så "supertilbuddet" dækker bare over et billig koncept, hvor man ikke skal forvente at have fundet årets tilbud på rejsefronten.
Med venlig hilsen
Peter
tilføjet af

Astar

Jeg vil gerne sige at Astars ikke er beder end de andrer svindler firmaer
tilføjet af

Puhhh glad for jeg sagde nej tak

Hej alle
ja jeg blev også for et par uger siden fristet af en popup reklame.. Jeg registrede mig som jeg skulle og ringede som jeg skulle. Nummert var dog optaget, så istedet fik jeg en voicemail, der fortalte at jeg snart ville blive ringet op.
Jeg havde egentlig glemt alt om dette, da jeg her i dag kl. 17 fik et telfonopkald af en Pige ved navn Tailor. Hun fortalte mig at jeg havde vundet en fantastisk rejse til florida med besøg i disney land ved Orlando og en tur til Ford Laurdedale samt et krydstogt til Bahamas.. WOW fedt tænkte jeg..
Et godt stykke inde samtalen spørger hun henkastet efter mit kreditkort nummer...Hvilket jeg studser lidt over, da jeg jo har vundet rejsen?? Så hvad skal hun bruge dette til. I det sekund hvor jeg siger jeg ikke ønsker at oplyse dette på telefonen bliver jeg viderestillet til hendes chef.
OK, tænker jeg, nu er jeg sikker på at der er noget fusk.
Jeg vælger dog at blive på telefonen for at finde ud af hvor langt de vil gå...
Jeg taler med en David ca. 15 minutter...Hvor han til sidst kalder mig en idiot og at jeg må være dum og mindre begavet. Han spørger efter min kone, når jeg nu ikke vil give det, så er det jo "HELT SIKKERT" at hun vil, siden jeg ikke vil oplyse mit kreditkortnummer. Jeg har jo VUNDET en rejse.
Det ender med at han til sidst råber og skriger i telefonen af mig i telefonen. Jeg informere han i en af hans stille øjeblikke at jeg er ansat i politiet og arbejder med økonomisk kriminalitet (hvilket er en løgn). Så får tonen en anden lyd..Han undskylder sin opførsel mange gange. Men er alligevel så fræk at prøve engang til. Det ender med at jeg siger til ham, at jeg ikke ønsker noget overhovedet og at de ALDRIG skal ringe til mig igen.
Efterfølgende er jeg jo glad for at jeg sagde nej når jeg nu læser den her tråd..Sikke en gang svindel.
SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE SELSKAB.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.