8tilføjet af

parforhold og snorkning

Hej allesammen
jeg har fundet mig verdens bedste kæreste, vi har nu været sammen en lille års tid, jeg synes at vi er begyndt at få et problem som er at hun sparker mig, råber, skriger og vælter det hele når vi sover, grunden til at hun gøre det er at hun siger at jeg snorker og kan simpelhen ikke holde det ud, jeg har hele tiden sagt til hende at vi skulle prøve at gå tidligere i seng eller prøve på det, hvilket hun synes var god idé, så begyndte hun at sige at vi skulle lade være med at dyrke nogte inden vi skal sove, fordi .... at hun bliver tændt og kan ikke slappe af bagefter, det problem har jeg heldigvis ikke, nu vil hun ikke sove med mig mere???
jeg vil høre om der andre der har erfaring med snorkning og hvad man kan gøre ved det, det ville være for sølle hvis hvores forhold gik i stykker af den grund.
svar og kommentar modtages gerne
fyren
tilføjet af

he he

Undskyld jeg smågriner lidt!
Havde engang en kæreste, og gud hvor han dog snorkede. Gik endda i seng før ham somme tider, men alligevel vågnede jeg når han først begyndte og snorke.
Men jeg gjorde det, at jeg puffede til ham, og så vendte han sig automatisk pom på siden, og snorken holdt op.
Men hvis det er så stort et problem, kan ens læge eller måske på apoteket give råd til hvad der kan gøres.
Men synes nu det er dejligt nok, at høre der ligger en lige ved siden af en, så man ikke er helt alene.
Men at hun ikke vil sove med dig❓pga snorken?
Det er da lidt trist og høre, men prøv og hør af ved lægen.
Held til.
tilføjet af

Desperation

Ud fra egen erfaring vil jeg sige, at det faktisk kan være en stor belastning for et parforhold, hvis den ene part (læs: oftest manden) snorker for meget. Og selv om det selvfølgelig ikke er rart for dig at blive vækket af et spark i maven midt om natten, bare fordi du sover, vil jeg gerne fremhæve, hvor DESPERAT man som den anden - vågne - part kan blive, når det eneste man vil er at sove, og man ikke kan komme til det. Når det er nat, og man befinder sig et underligt sted mellem den vågne og sovende tilstand, kommer der noget helt instinktivt op i én, og man vil bare eliminere det, der afholder en fra at få sovet.
Nu skal du jo ikke blive bange for din kæreste, men måske bare bære lidt over med hende.
Et råd herfra er, at I kan gå en tur eller dyrke noget sport om aftenen, så hun er mere træt, når I skal sove. Desuden må du ikke sove på ryggen, for der snorker man mest, og så er de gule ørepropper fra Matas faktisk nogle, man sagtens kan sove med, når man har vænnet sig til dem.
tilføjet af

Dyrker du motion?

Ofte kan snorkeri afhjælpes med alsidig motion 3 gange om ugen.
tilføjet af

snorken..

Min kæreste snorker også. Jeg puffer ham bare, og så vender han sig. Men det har nu aldrig generede mig så voldsomt at jeg ikke vil sove sammen med ham. Kunne ikke forstille mig at sove uden ham. At hun ligefrem sparker, slår og skriger er jo lidt ekstremt synes jeg.
Hvis det er så stor en belastning for jeres forhold ville jeg gå til lægen og høre hvad for nogen muligheder der er.
Pøj-pøj med det :-)
tilføjet af

Hysterisk kælling......

Hejsan
Hvad er nu lige hun har gang i der........
Så må hun sove på sofaen.... Mens du får gjort noget for din snorken, der findes spay, næseclip og lign. spørg din læge......
Med hensyn til hun bliver mere tændt....??
Du kører den af på hende, hun kommer..... Den bedste sovepille en pige kan få.
Kili
tilføjet af

tak for jeres hurtige svar

Tusind tak for jeres hurtige svar, jeg har helt klart fået nogen input som jeg vil undersøge nærmere
takker igen og hav en fortsat god dag
ps. vil lige sige at jeg har været lidt forkølet her på det sidste, hvilket ikke gøre det bedre, hahaha
tilføjet af

Mit problem: Pigen snorker :-(

Hej, jeg kender det godt, bortset fra omvendt situation:
Landet ligger desværre sådan at jeg har et MEGET let sovehjerte, og der skal ikke andet til end en knappenål der falder til jorden før jeg vågner :-/ Og ja jeg lever ellers sundt, men min læge mener at problemet måske er at jeg multiallergiker og lider af astma, og derfor kan være hvileløs om natten. I forvejen er det noget der slider ret meget på mig og jeg er ikke specielt "vågen" om dagen, desværre :-/ Nogen gange tager jeg sovepiller, men det kan jeg jo ikke leve af HVER nat!
Nu har jeg så fået en kæreste, vi er nu flyttet sammen efter at have kendt hinanden et par måneder. Problemet er at hun SNORKER VIRKELIG MEGET! JEg har sagt det venligt til hende hver gang jeg er vågnet om natten og om hun ikke har kunnet vende sig om, men lige lidt har det hjulpet. Det værste er at hun har et HULENS GODT SOVEHJERTE og det er HELT uforstående for hende at jeg ikke kan sove, hun bliver ked og skuffet hvis jeg ligger mig ind i stuen for at få bare et par timers ro.
Det at hun bliver sur på mig, fordi jeg ikke har sovet, kan gøre mig selv helt rasende om morgenen : jeg tror I kender det, hvis I ikke selv rigtig har sovet. Nu har vi så boet sammen et par måneder og det er altså ikke meget jeg har sovet...det giver sig også udslag på mit arbejde, hvor jeg ikke kan koncentrere mig om tingene længe ad gangen. Jeg får kun sovet ud i weekenderne, hvor jeg så til gengæld også sover til kl 12! men det liv gider jeg ikke, jeg ville jo gerne have bare NOGET ud af fritimerne i weekenden.
Allerhelst ville jeg MEGET GERNE have et bedre sovehjerte!
tilføjet af

træt

Kort og godt er der kun en ting at gøre, hvis i vil blive ved med at være sammen. Sove i hver sit værelse. Hun skal have muligheden for at trække sig tilbage, når hun vil have fred. Hvis I gør som jeg siger så husk en ting. Det er så vigtigt at bevare det tætte forhold, selv om i ikke sover sammen mere. Det er ulideligt og uholdbart i længden at sove dårligt eller for lidt.Ikke alle kan vænne sig til snorken, og det skal man da heller ikke.Hun kan jo så til gengæld blive mere kærlig og hyggelig at være sammen med i jeres vågne timer.
Går du til en læge vil han snakke om operative indgreb eller et eller andet apperat du kan bruge eller at du skal slanke dig, hvis du er overvægtig, men jeg tror ikke så meget på effekten deraf. Der kan måske komme andre problemer i stedet for.
I kan jo bare gøre som i plejer, og så når det bliver nok for hende, så kysser hun dig godnat og lister stille ind ved siden af.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.