3tilføjet af

Pandora

Gud fader bevares
Nu viser det sig at det er det højt forgyldte og udråbt til at være det nye Shiangri-la Pandora der viser sig at være en luftkastel som ikke har hold i virkligheden.
Først var det byggemarkedet og alverdens økonomier er troede på dygtige bankfolks forvisninger om at pris niveauet kun kunne stige, efter finanskrisen så ramte skulle man tro at de kloge bankfolk og stor investorer var blevet klogere, men nej igen blev penge investeret i et fatamogana, godt hjulpet af mediene, der var med til at få almindelige naive småsparere til at smide også deres småskillinger ind.
Nu er det ikke sådan at dumhed altid skal undskylde hvad man gør i ren grådighed.
For stor investorer som JN og LL der nu græder salte tårer kan der kun siges vorherre bevares, de burde vie at et så lille marked som smykkemarkedet af eksklusive smykker har et forholdsvis lille marked, der kan mættes, selv når medierne hjælper med at få gang i salget.
Men efter finanskrisen burde selv den sløveste kniv i skuffen efterhånden kunne se at når en ting at investerer i virker for godt, så er det nok fordi det er FOR godt.
Nu vil mange sikkert sige at hvordan f...., er du så klog, det er jeg heller ikke, men sund fornuft, samt at finanser ikke i medierne er noget læg mand må udtale sig om, undtagen der er positivt, næste gang markederne går i selvsving h å b e r jeg at kunne finde vej i medierne med en kritisk artikel, så jeg i god tid kunne sige ulven kommer.
tilføjet af

Kommunen må ind og støtte firmaet

med fortsat kulturberigelse.
tilføjet af

Pandoras æske

Det er gået for aktionærene i Pandora, som med den mytologiske smukke Pandora. Da hun af nyskerighed åbnede æsken fløg alt det gode ud og kun håbet blev tilbage.
tilføjet af

Pandoras æske

hh
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.