7tilføjet af

Påtrængende ekspedienter

Var ude og købe tøj i dag. Stod i omklædningsrummet og havde nogle cowboybukser halvt på, da jeg hører en overglad, lille smule skræmmende stemme sige: "Passer de godt? Eller er det helt håbløst?" og jeg kan høre at hun står lige uden foran. Jeg siger bare "nej!" højt og håber at hun ikke prøver at komme ind, hvilket hun heldigvis ikke gjorde. Men der er nu nogle gange hvor en ekspedient bare flår "gardinet" til side og glor en lige ind i øjnene, mens de prøver at give én deres "professionelle mening". Senere da man prøver at forlade butikken, skal mindst én ekspedient sige: "Er der slet ikke noget andet du vil prøve?". Når man så siger "nej", så skal de absolut svare: "Hvad med dem her" og viser en nogle bukser. Hvorfor er ekspedienter blevet så irriterende. De skal hele tiden checke hvordan det går med en, eller om man ikke lige skulle prøve 50 par bukser mere. Kender i ikke også det?
tilføjet af

Jeps

Jo, det er ret irriterende. Så derfor handler jeg også tit i H&M og lignende "selvbetjenings-butikker" da jeg ikke gider at have 117 ekspedienter til at rende ud og ind i prøverummet.
Men dermed ikke sagt at jeg undgår de "rigtige" tøjbutikker - det kræver bare at jeg har lidt mere tid. Og ellers er det en god ide at handle i myldretiden, der har ekspedienterne travlt ved kassen.
I øvrigt kan det være rart med en "professionel" vurdering af og til, men jeg vil gerne selv bestemme hvornår jeg har brug for det.
tilføjet af

Jeg har det lige omvendt..

Jeg kan ikke fordrage at købe tøj. Jeg er en klovn til at finde smarte dele og sætte sammen, kan ikke se, hvad der er pænt og hvad der er kikset. Jeg er derfor i den grad afhængig af enten veninder (hvilket er irriterende, for de er altid mere optaget af at finde tøj til sig selv, end i at hjælpe mig)eller "emsige" ekspedienter.
Det kan faktisk være svært at finde en ekspedient, der ikke er 14 år gammel og ikke kan forstå, at man som 29-årig, med 7 kg for meget IKKE synes det kunne være skidesmart med lavtaljede bukser og en alt for kort t-shirt.
Derfor handler jeg kun i butikker, hvor jeg ved, jeg kan finde en ÆRLIG ekspedient, der har tid og lyst til at hjælpe mig med at finde noget, der kan sættes sammen - og som passer til mit temperament - det SKAL være praktisk først - herefter pænt. Og de må gerne spørge om det passer eller om de skal hente en anden model osv. osv.
Men OK de behøver ikke rive forhænget til side, mens man står med fuldmånen smilende ud mod butikken.
Mit problem er nærmere falske, umodne og dovne ekspedienter. Hader de der: "Arj - den lårkort er bare lige dig" mens man vantro stirrer på sine buttede lår, der bulner ud som to rullepølser i stram sampak. KORS altså.
tilføjet af

Jae

Alt det du skriver, har du jo ret i. Jeg synes at det er forfærdeligt, at der er nogle ekspedienter der er så desperate efter at sælge at de er villige til at lyve én lige op i ansigtet.
Og det var netop hvad hun gjorde, da jeg stod og prøvede konfirmationstøj i et prøverum. Hun rev bare forhænget til side, og vadede ind, som om jeg var hendes egen datter eller sådan noget.
Men ligesom dig sætter jeg meget pris på ÆRLIGE ekspedienter, der ikke prøver at sælge en, en vare som man ikke er helt tilfreds med.
tilføjet af

hvorfor

bad du hende ikke om a skride ad H til?
tilføjet af

?????

Hvem? Tøjekspedienten? Nej da.
tilføjet af

Ja hvorfor ikke

hvis hun bare vader ind og du ikke har det godt med det - de kan man da ikke, heller ikke selvom hun arbejder der
tilføjet af

Jae.....................................................

Det tænkte jeg da også mange gange på at gøre, men jeg beherskede mig heldigvis. Jeg er ret hidsig, men prøver at være høflig alligevel.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.