7tilføjet af

kvalme efter middagslur

jeg har altid kvalme og er meget omtåget når jeg vågner efter en middagslur, men IKKE efter jeg har sovet om natten... jeg tager ikke en regelmæssig middagslur, men dog ind imellem, hvis jeg er træt... håber nogen har et svar?
tilføjet af

bedst at sove på tom mave på den tid af døgnet

Det er bedre at gå middagstur for fordøjelsen, og sove regelmæssigt(Skulle nødigt spille hellig,er selv natteravn, og tror det er rimelig usundt,men jeg har det bedst ud på de senme nattetimer??)
Ellers ender drømmen med at man vgner indsyltet, og stinkende i sit eget bræk!og med dunkende hovedpine, men vi er biologiske væsner, og du kan nok vænne dig til vanen ved stædigt at blive liggende*s*
tilføjet af

Sådan har nogen det

desværre. Jeg havde det da jeg var yngre. Kan ikke forklare hvad det kom af, men selvom jeg ikke var kaffedrikker, tog jeg mig altid en kop kaffe bagefter en lur for at tvinge minkrop til at vågne og det tod både kvalme og omtågetheden. Men du er naturligvis ude efter en mere permanent løsning, selvfølgelig. Det kan jeg desvæære ikke hjælpe dig med. Ved ikke hvor gammel du er, men du kan håbe at dit med årene går i sig selv ligesom mit, hvis der ikke er noget du ellers kan gøre ved det :-)
tilføjet af

sludder

Tom eller fyldt mave har intet med sagen at gøre. I nogen kulturer spiser man først lige inden man går i seng - og sover særdeles udmærket - mæt og tilfreds.
Tror bare din krop er gearet til at sove en 'hel' søvn og derfor falder du i en dyb søvn, som er svær at vågne efter.
tilføjet af

Har dte også sådan!

Ved udmærket hva du mener emd kvalme og ondt i hoved. Når jeg er træt om formidaggen for.eks og tager mig en lur så bagefter når jeg vågner har jeg det præcis sådan som du!
Men aner ik hvorfor....Men du er ik den eneste der har dte sådan
tilføjet af

Jeg får også kvalme

men det er i ørerne. Når jeg hører Anders Fogh og hans lakajers arrogante og nedladende holdninger overfor andre mennesker, får jeg kvalme...i mine ører.
tilføjet af

Kvalme og andet

kan skyldes at du ikke sover til middag regelmæssigt. Gør du det vil du ikke have disse fornemmelser. At lægge sig til at sove om natten efter et større måltid, er noget ganske andet. Det er fedende ud over al beskrivelse.
En ganske anden sag, ikke det der er lagt op til i indlægget. Prøv at komme ind i vanen, hvis ønskeligt, at få en lur midt på dagen. Det vil sikkert rette op på kvalme og andre ubehageligheder. At fylde sig mindre end ønskeligt vil være at foretrække. Aldrig spise mere før middagslur end der er plads til to bidder mere.
PS. Og aldrig gule ærter og brunkål. Så får du STORE problemer med vinde.
tilføjet af

tak for...

...alle svarene. dem vil jeg tage til mig. måske skulle jeg bare lade være med at sove til middag :)
fortsat god weekend
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.