1tilføjet af

Overenskomst konflikt. IGEN.

Nogen vil være medlem af SID. , eller kristelig fagforening , eller Danmarks frie fagforening i Ålborg. Det kan ikke altid lade sig gøre , da vi har et frit land og fagforenings tvang ( det passer ikke helt sammen)!! Dernæst har vi menneskerettigheds artikel 20 stk. 2. Ifølge SIDs hjemmeside er der nu en NY konflikt om en overenskomst. De ansatte ønsker at være medlem af Kristelig fagforening , det vil SID så ikke akcepterer. De vil have en overenskomst med et firma i Silkeborg ( 3 ansatte) - det er så også på en måde iorden. Jeg vil æde min gamle hat på , at man IGEN vil have indført en tvangs aftale i overenskomsten , så det kun er deres medlemmer der må arbejde på virksomheden. Hvorfor skal man ikke rette sig efter menneskerettighederne❓Hvorfor kan man ikke lade folk selv bestemme hvilken fagforening de vil være medlem af? Det faglige kan godt være iorden , men lad folk selv bestemme det politiske , her tænker jeg på deres ensrettede parti politik. De bruger mange af medlemmernes penge til DERES ensrettede politik. Mange LO. medlemmer er vel ikke socialdemokrater - tag hensyn til det , tak. Fagforeningtvang er en af de store skandaler , mange mennesker får ødelagt deres liv via voksen mobning ( og vold)- her skulle der udbetales en stor erstatning til dem der er blevet udsat for deres svineri adfærd.Du kan ikke få lov til at arbejde , uden at du støtter socialdemokratiet og andre partier økonomisk. Skriv : Folkebevægelsen for frie fagforeeninger på din computer og se hvad de kan finde på af djævelskab ,og det er IKKE en fagforening.
tilføjet af

svar tilbage

Jeg forstår ikke dine holdninger men du har da helt tydeligt ikke sat dig ret meget ind i sagerne, for det er efter en del år siden at SID og LO stoppede med at betale til socialdemokratiet, du er heller ikke ret meget inde i hvad fagforeningerne står for. Du står sikkert selv i en ikke tværfaglig fagforening, det er jo ikke kun om hvilken fagforening man står i, der følger jo en hel masse med, det er det de kristelige osv.ikke vil betale for,de vil gerne have alle goderne men de vil ikke betale for dem. Med hensyn til betalingen til socialdemokratiet og dens støtte, så skal du lige tænke på at efter partistøtten fra LO er forsvundet,
så har socialdemokraterne ca 10 mio. til at føre valg kamp for Venstre har ca 80 mio. men det lyder jo sikkert rimeligt "ikke"
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.