29tilføjet af

OPFORDRING til "LÆSERSTORM"

Jeg er CHOKERET, FORARGET og RASENDE!!!!
I den forgangne uge har sagen om den dræbte Italiener kørt meget i medierne, og endelig blev der afsagt dom igår, med retfærdige straffe til de to tyrkiske mistænkte, 10 og 8 år og udvisning. RETFÆRDIGT tænkte jeg og slog det dermed ud af hovedet igen.
Men til min store uforståelse sidder jeg og ser tv2 nyhederne kl. 22 iaften og får at vide at de to mistænktes straffe kan blive HALVERET, fordi fængslerne er fyldte!!!
HVAD ER DET FOR ET LAND VI LEVER I, NÅR MORDDØMTE KAN FÅ HALVERET DERES STRAF??????
Det er for det første en kæmpe underminering af vores retssystem, og ydermer et slag i ansigtet på alle venner og familier som har mistet en person.
Pia Kjærskou argumenterer for at de to tyrkere i det mindste ryger hurtigt ud af landet, så vi ikke skal bekymre os om dem. EEEEEHHH WRONG, for når de om 4-5 år kan tage grinende, hovedrystende hjem til Tyrkiet er de frie mennesker, men hvad skal stoppe dem i at vende tilbage til Danmark, når Tyrkiet er blevet medlem af EU og Schengen-samarbejdet???
Derudover kan det i det hele taget diskuteres hvorfor morddømte skal have deres tid halvveret fordi der ikke er plads i fængslerne?? Der sidder sikkert tusindvis af folk i fængsel, pga. spritkørsel, tilfældig vold en våd aften i byen, og andre småforseelser, Hvorfor ikke starte der?? Og hvis det er så grælt med pladsen i fængslerne, SÅ BYG NOGLE FLERE!!! Der har lige været Finanslovforhandlinger, og dette var en glimrende idé fordi den "kære" fru Kjærskou til at få presset penge af til flere fængsler.
Min konklusion er følgende:
Jeg OPFORDRER læsere og interesserede i det danske samfund til at sige NEJ FANDME NEJ!! Morddømte skal IKKE have deres straf nedsat uanset nationalitet, eller pladsmangel, og det burde politikerne indse at de ikke skal gøre!!!
tilføjet af

LØSNING

STEM PÅ DF TIL NÆSTE VALG.
tilføjet af

Helt Enig

Det er forrykt så bløde vi er. Intet er ulovligt mere.Skal vi ikke lade pædagogerne være søde ved de 2 tyrkere og beskytte dem imod det slemme samfund som er skyld i at de var nødt til at begå vold røveri og mord. De synes vi er et fucking luderland men de er kede at af blive udvist. Gad vide hvorfor.
Hvor er det altså synd for de to tyrkere.
tilføjet af

desværre JA så er

KUN DF er klarsynet og har været det i alle årene.
Hvor ville det være dejligt hvis mit parti S også var klarsynet. Men med pensionister der styrer partiet så er det svært.
Ritt B i København og Mogens Ulykketoft som statsminister.
Desværre så har jeg kun DF at stemme på næste gang.
Så det gør jeg.
tilføjet af

ENIG

SELVFØLGELIG ER VI ALLE ENIGE
ja hvad ville dommen være i Tyrkiet for at knivdræbe en turist ?
tilføjet af

FUCK JER PERKERE

FUCK ALLE LORTE PERKERE!!!!!!!!!!! DE ØDELÆGGER VORES LAND! SPIS NU BARE PIAS GULEROD OG SÅ FUCK!!!!!!!
tilføjet af

HÆVN JER HER..VI HAR STEDET.

WWW.DANSKANTIPARTI.WEBBYEN.DK
tilføjet af

Ud med dem

Prøv dog at se det fornuftige i at de kun får halv straf, så slipper vi af med sådan noget stinkende affald, og vi får dem aldrig at se igen.
tilføjet af

DF?

Nu er det jo sådan, at DF mener det samme som f.eks. Elisabeth Arnold og co. Selvom det ikke er en fed måde at opelske den danske retsbevidsthed på, så er det billigere.
En omgående udvisning til Tyrkiet ville da være bedre. "Værsågod. En af jeres borgere har opført sig uansvarligt og utilstedeligt på dansk jord. Vi har dømt ham for mord, men vil ikke have ham indenfor vores grænser. Gør med ham, som I behager".
Problemet er jo stadig bare, hvad vi skal gøre ved Brian Brækjern, der myrdede Else Hansen. For Brian er opvokset i Herlev, og hans far hedder Leif og hans mor hedder Jette.
Men okay... han må så i fængsel. Fordi Achmet er sendt ud.
Hmm....
tilføjet af

hvad med retsikkerhden over for ofret?????

jeg gætter på at når de 2 fætre bliver løsladt og udvist, hvis det sker.
Så efter de har hygget sig med hash/ playstation/ tv/ mad 3 gange om dagen/ styrketræning/ hyggelig snak og omgang med folk i fængsel der betragter dem som guder, da de jo er morderer og meget seje/ har styrketrænet/ ligget på ryggen og læst gode bøger efter det ugentlige kioskbesøg hvor de nu har cellen fuldt med slik- cola- guf, og efter de har fået en del udgang som er normalt for fanger efter 3/dele af straffen er afsonet, tager til et nytland hvor de gifter sig med en smuk mørk skønhed, bygger sig et godt lille hus med dadeltræer og griner af vores latterlige ligegyldige straf.
vi siger at rovdrab skal give LIVSAVRIGT TIL DØDEN DEM SKILLER FOR LIVET. og gerne i et mere økonomisk velfungerende fængsel uden det overflod af goder fangerne har idag. Ethvert liv er den straf værd. intet mindre.
WWW.DANSKANTIPARTI.WEBBYEN.DK
hvis en af jer var på den vis frataget jeres liv på sådan en måde, ville i så ikke ønske at den/dem der havde gjort det, fik frataget sit, om ikke andet så ihvertfald foraltid sad bag tremmer.
Eller er et uskyldigt menneskeliv i denne højkapetalistiske verden ikke mere end 8 til 12 år værd.
og at ens banemand så kan komme ud grinene over at denne verden ikke har mere retssikkerhed over for ofret, burde enhver normal logisk retfærdig moralsk og ærlig person se skulle laves om ved hjælp af WWW.DANSKANTIPARTI.WEBBYEN.DK
tilføjet af

hørt hørt- og betal tyrkiet for dagligtortur

Men Brian må kan vi ikke udvise- han kan vi afhængig af forbrydelsen karakter, idømme livstid (bogstavligt)
Ikke tilfældige drabssager-baggrund af vidne udsagn eller indisier -
tilføjet af

meget enig

Jeg hørte det også.........og blev meget forarget..de skal sidde indspærret og derefter sendes ud af landet, de lader hånt om Danmark..så bare ud ud ud ud ud med dem begge to..helt ud !
tilføjet af

Fake-profiler

Hehe.. du har vist aldrig rigtigt været socialdemokrat ;-)
At stemme på DF er i øvrigt som at tisse i bukserne for at holde varmen.
Næh.. lad os i stedet storme de rigtige politiske partier med mails og telefoniske henvendelser, så de virkelig kan mærke hvad vi i den danske befolkning mener om dét, at sådan nogle stjernepsykopater kan få lov at slippe efter halv tid på grund af økonomi i fængselsvæsenet.
Det er en hån overfor offerets forældre - en hån, de ikke har fortjent.
tilføjet af

Du ved vist ikke særlig meget..

...om, hvad Gud (eller Allah om du vil), synes er fint..
Men råbe højt og opføre dig som en tosse, det kan du finde ud af.
En skam at vi deler nationalitet. Jeg ville ønske, jeg kunne pege på sådan en råbeabe som dig og sige: "Sådan opfører vi danskere os heldigvis ikke"...
For selvfølgelig er det ikke i orden ifølge Koranen at voldtage kvinder, myrde turister, håne danskere osv. i Danmark. Dem der gør den slags er ikke mere repræsentanter for Islam, end narkoluderne på Halmtorvet er repræsentanter for os kristne protestanter.
tilføjet af

Du glemmer

.....danske statsborgere i andre lande der bliver dømt for mord, bliver sendt til Danmark efter endt straf. En af de mest omtalte i nyere tid er Peter Lundin. Så det er altså ens for alle lande. Lad os ikke glemme det. Altså. Hvis danske statsborgere bliver dømt og sidder for mord (og også andre ting) i udlandet bliver de udvist efter endt straf. Husk også de to danske kvinder der blev taget for at smugle (en eller anden form for narko), blev taget. Sad i Thailand i et godt stykke tid og blev så udvist til Danmark. Er det ikke fair at andre lande ikke gider have udenlandske kriminelle?
tilføjet af

God ide...

....betale Tyrkiet et rundhåndet beløb, for at lade disse sinker sidde i fængsel, der hvor de har deres statsborgerskab. Og så lader vi Brian Bomstærk som har dansk statsborgerskab, blive i Danmark efter endt dom.
tilføjet af

Lukket fængsel

Nu ved jeg ikke så meget om forskellen på danske fængsler, men da de skal sidde i lukket fængsel får de vel ikke alle de goder du beskriver (jeg ved godt at nogle fanger har det sådan, men vel ikke i lukket fængsel?). Desuden mener jeg at de sagde i nyhederne at de IKKE får udgang netop fordi de skal sidde i lukket fængsel.
tilføjet af

Vil de kunne....

Når først man er udvist af et land, er der så ikke en eller anden "ordning" der gør at man ALDRIG kan vende tilbage, uanset om Tyrkiet kommer med i EU eller ej. De vil da forhåbentlig ikke kunne få adgang igen til Danmark. Jeg har en ide om at hvis Peter Lundin ville til USA ville han pænt blive stoppet i tolden og blive bedt om at vende om, sker dette ikke i Danmark eller er jeg naiv? For hvis ingen kontrol der er med hvem man har smidt ud hvad er så pointen??
tilføjet af

Forskellen på lukket og åbent...

hvis du læser min hjemmeside www.jespervangjacobsen.webbyen.dk vil du vide jeg ved en del om lukkede fængsler som tidligere indsat i vestre Lukkede fængsel/ nyborg lukkee fængsel og blegdammen lukkede fængsel, og jeg ha også siddet i søbysøgård åbne fængsel/ sønder omme åbne fængsel og horserød åbne fængsel. forskellen er den at i lukkede kan du ikke gå en tur i eftermiddagstimerne på fængselsområdet...... det er den eneste forskel.
Og ang udgang. so what.
tilføjet af

Det passer ikke helt...

De står faktisk til dødsstraf i deres eget land - og derfor har det været svært for de blødsødne socialdemokrater og kristne at sende dem retur - de er bange for at få blod på hænderne.....
tilføjet af

eNKELT

halshugning eller tortur..
tilføjet af

jeg glemmer meget elller ?

eller også er jeg fuldstændig ligeglad-
Men internationale retningslinjer, er gradbøjelige og me tyrkiet kan vi vist godt betale os til en aftale om at modtage deres egne statsborgere-
Hvem skulle blande sig- EU/FN ?????
Det skulle blive en intern aftale mellem to nationer- ergo FUCK EU OG FN
pist: FN/EU - har altså begrænset indflydelse på lokal aftaler-
tilføjet af

UPS

Mit indlæg er rettet mod Solitaire under indlægget "DF ?". Eller er det mig der har misforstået dit indlæg?
Ha´ en god dag.
tilføjet af

Okay, Ups!

Anede ikke dit indlæg var til mig.
Jeg fatter nu heller ikke, at det ER til mig! ;)
Hvad er det, du spørger mig om?
tilføjet af

De skal ud med det samme!

De skal staffes hårdere, end hvad de er, ville ønske at de kunne sendes ud med det samme og staffes i deres hjemland, hvor straffen ville være hårdere!
Hvorfor skal vi bruge millioner af kroner på at have sådan nogle idioter siddende, til ingen verdens nytte.
tilføjet af

Bare en kommentar

Det var nu bare en kommentar til dit indlæg, at kriminelle danske statsborgere i udlandet også bliver sendt tilbage til DK efter endt straf.
Det var såmen bare det.
tilføjet af

Ikke helt

Straffen halveres automatisk når folk bliver udvist bagefter. Det har ikke noget med pladsen at gøre.
tilføjet af

FUCK PERKERE

webbyen! til grin! men de lortefarver skal ud af vores land! de kan ikke respektere noget, eller nogen!
tilføjet af

luk

Luk røven perker...
Du skal være lykkelig over at du overhovedet er i landet... Vi er venlige at lade dig bo i vores land, så skal du også respektere os. Ellers kan du fucke ned til dine ler-hytter igen...
tilføjet af

www.Danskfront.dk

Jeg syntes at når i er så mange der deler denne holdning/mening... Så skulle i tage og kigge på www.danskfront.dk og se om det var noget for jer.. Det er for lige sindet danskere som også har fået nok...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.