5tilføjet af

ondt i tarmen

Hejsa

Kan nogen fortælle mig hvorfor det gør ondt at prutte....???
Gør det ondt at få den i nummeren....???
Kan pigen blive gravid hvis hun sluger, eller man kommer i røven på pigen....???
Knuzzer og krammere
luffe..
tilføjet af

Redaktionen

Nogle gange når man spiser for fedtet mad bliver ens afførring meget fibrefattigt. Dette gør at ens afførring bliver meget tynd af konsistens (alias "tyndskid"). Da tygtarmen er "designet" til at bevæge sig langsomt og flydende, bliver den udsat for et stort chock, hvorved der sker nogle blodsprængninger på indersiden af ringmusklen. Disse blodsprængninger kaldes også hemorider. Det er dem du kan mærke når du prutter. Også da afføringen er tynd, vil der sandsynligvis komme lidt ud når du prutter (alias fløde). Denne fløde har en pH < 4 og virker derfor sydende på de åbne sår i røven.
Ang. om piger føler smerte når de får jaget en penis op bag i, ja så er det meget individuelt. Jeg må for eksempel stikke min hånd op i røven på min kone, og hun brokker sig ikke. Men prøv, det er et spændende univers. Og har du ingen partner kan du jo altid prøve at stikke en finger op i din egen røv, mens du onanere. Det føles lige så godt på dig, som det gør på hende. Hvad ang. om man kan blive gravid af at spise sæd, så skal du bare tage den med ro. Hvis din kæreste spiser P-Piller skulle der ikke være nogen fare.
Håber du kunne bruge det til noget og godt nytår.
tilføjet af

søg læge

hej jeg vil råde dig til at søge læge.
tilføjet af

???

Hvad fanden snakker du om? Man kan sgu da ikke blive gravid af at spise sæd. Det bliver man heller ikke selvom man ikke tager p-piller... Det fungerer bare ikke....
tilføjet af

vrøvl!

- hæmorider er ikke blodsprængninger og der kommer ikke hæmorider fordi man har tynd mave. Tværtimod! hvis man har hård mave kan man få hæmorider fordi man presser så meget at noget af tarmen bliver presset med ud. Hæmorider er altså et lille stykke tarm. Spørg enhver læge. Undgås netop ved at spise fiberholdig mad så man ikke får hård mave. Tyktarmen(ikke tyg som du skriver) får ikke "et chok" - sikke noget bavl at bilde andre ind. Du ved vist ikke meget om biologi?
Du har kun ret i en ting: det kan være der kommer lidt tyndt med ud når du prutter og det svier. Men det kan også være du har rifter. Vask med sæbe og skyl godt og smør med en god salve, gerne en til små babyer, de er ligesom beregnet til det. Under alle omstændigheder skal det være noget uden parfume, det svier.
At din kone ikke brokker sig når du stikker hånden op lyder utroligt! Hun må da have problemer med at holde på indholdet af tarmen, ringmusklen må være slap.
at spørge om bliver gravid af at spise sæd ?? Det er sgu da logik for burhøns. Har du nogen sinde hørt om livmoder mv? tror du der er lige adgang fra maven dertil?
hm, siger jeg bare, gad vide hvor seriøst spørgsmålet var ment.
tilføjet af

dum, dummer og!!

Tja, du virker lidt dum, selvfølig kan man ikke blive gravid hvis man kun boller i røven, mem måske ved du bare ikke så meget om sex, og måske har du aldrig prøvet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.