Jeg er lige kommet hjem fra gran canaria og så på en plakat at brøndby skulle spille tunering i denne weekend der nede, nogle der kender resultatet af dagens kamp?

han ved noget som vi andre ikke gør. Personligt kan jeg godt misunde ham lidt for jeg elsker fodbold.
Faktisk har jeg lagt mærke til at der flere gange er nyheder her på solen timer før andre steder.
Jeg er ikke engang BIFfan og heller ikke FCKer men til OB fordi jeg har boet lidt udenfor Odense siden min barndom.
HH
tilføjet af

Resultat af træningsturnering

Jøps,du!!.
Har lige set kampen på 3+ og selvfølgelig vandt BIF (efter straffekonkurrence med 8-7) over Rosen-(brød)/borg fra Norge (Norges Real Madrid,if you believe themselves).
Kort kampreferat:
BIF dummer sig og Rosen(indsæt "efternavn")kommer foran 1-0.
I begyndelsen af 2.halvleg ser det rigtigt sort ud for "Guderne" da kommer de bagud m/2-0.
Men så tog den onde ved dem for alvor,de fandt pludselig ud af at de kunne spille fodbold,og fik på 2 ret gode mål af Retov og Lantz udlignet inden Loretnzen scorede til 3-2.
Så var den hjemme sad man og tænkte, men go'morgen dåå.Same precidure as last year.BIF dummer sig i sidste minut og "Roserne" får udlignet og udløser straffe-konkurrencen.
Strafferne var lige så morsomme som at se maling tørrer så dem springer vi over,og nøjes med at konstatrer at ZAZA pillede et af nordmændenes spark og selv scorede på BIF's sidste,så sejren kom hjem.
Det var ikke godt men skide være med det når bolden er rund,dommeren blind og øllet er koldt.
SKÅLL & go'weekend til alle med BIF på læben og gul/blåt blod i årene.
PS:Held og lykke til Agger og Skoubo.May the force be with you.