2tilføjet af

Hvordan i alverden finder man et sted at bo???

Jeg har nu ledt efter et sted at bo i 4 måneder og det er simpelthen fuldstændig umuligt for mig.
Jeg synes ikke jeg var vildt store krav, men det er klart at jeg gerne vil bo nogenlunde inde i byen, Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Frederiksberg, Indre By. Jeg skal bo sammen med en veninde, så har brug for at det er en 2 værelses. Og så har vi altså desværre ikke voldsomt mange penge så ikke mere end 6000 i leje. Men jeg synes nu ikke det er så voldsomt mange krav. Men det er altså svært at finde et sted at bo. Og derfor så spørger jeg nu jer, hvad gør man præcis for at finde et sted at bo? Er der nogen derude der har en godt råd?
Det skal altså siges at vi allerede har prøvet at kigge i den blå avis og har oprettet en profil på boligportalen, men det er ikke til at komme i kontakt med udlejrene, da der altid er 50 ansøgere eller sådan noget.
tilføjet af

da jeg søgte

da jeg søgte for ca 5 år siden satte jeg annoncer i aviser bla jp og politiken om søndagen hvor jeg søgte og fandt da også lejlighed på nørrebro dog uden bad
tilføjet af

Kender én - der kender én

- der har et billed af Tordenskjold, plejer vi at sige i provinsen, men da størstedelen af Københavns indbyggere er jyder gælder den nok også dér.
- Der bor rigtig mange jyder i København Ø - gå på café/pizzaria/værtshus og få nogle kontakter...
- Betal aldrig på forhånd for noget som helst, men forvent du skal finde dig i fremleje.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.