5tilføjet af

Nuser-drengen

Hjælp er strandet i et ægteskab som bare lige pludselig ikke siger mig noget der sker intet kan ikke trække hende op til noget som helst. Men jeg ønsker ikke at skade hende ved en skilsmisse hvad gør jeg for at vi begge slipper ud af det med skindet på næsen og som gode venner,
tilføjet af

ægteskab

jeg er også i et ægteskab som ikke er så godt
tilføjet af

ærlighed

Du er nok ikke den eneste i ægteskabet som kan mærke at noget er galt. Det bedste du kan gøre er at tage en lang samtale med hende og uden at kaste med "mudder" hvis du føler dig angrebet. Husk at hvis hun føler at du angriber kan hun jo også kaste med "mudder" og det fører ikke til en pind andet end at i bliver forrygende uvenner.
Tag og sæt hende ned med en kop te/kaffe og så fortæl hende lige så stille hvordan du har det i ægteskabet og om der kan gøres noget eller om det skal stoppe. Husk du er gået ind i ægteskabet af egen fri vilje, så du skylder dig selv og hende at hvis hun gerne vil, at give det en sidste chance. Der var vel engang noget kærlighed mellem jer, det er vel ikke helt væk. Du siger jo også at du ikke vil skade hende, så lidt føler du jo stadig.
Tænk dig om, og vær ærlig og ikke grov, så skal det nok gå.
Held og lykke.
tilføjet af

HHHMMM

Jamen kære ven så må du jo bare følge med i debatten her håber da det kan hjælpe dig også
tilføjet af

Tark

Jeg kan godt lide dit svar og tror nok det er lidt sådan jeg har tænkt men der raser en storm i mit hoved i øjeblikket og så laænge der er ikke er ro der tror jeg jeg nøjes med at følge debatten og håber på endnu fler gode indlæg men din er rigtig god Tak
tilføjet af

Velbekommen

Hej Nuser
Jeg kan godt forstå du gerne vil have ro på dine tanker først, og du skal gøre dig hundred procent klar over hvad du vil. Det er fornemt bare at give op, man skal tage det ansvar som man påtog sig da man sagde ja, alvorligt.
Men du kan skrive til mig på nullee@sol.dk, hvis du vil have vendt nogle flere ting, uden at jeg vil fortælle dig hvad du skal gøre.
God vind
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.