1tilføjet af

Når man selv har et arbejde.

Det er så nemt at svine sine medmennesker til , når man selv har et arbejde , hvorfor gør man egentlig det❓Nogen har nemt ved at finde et arbejde , andre har svært ved det. Hvor mange arbejdsløse er der - så kan der vel ikke være arbejde til alle arbejds søgende , det regnestykke kan jeg ikke få til at passe. Der er mange *fast*ansatte der mister deres arbejde , mange arbejdspladser flyttes til andre lande. Hvorfor kan politikerne ikke se , at arbejdsmarkedet skal laves HELT OM❓Hvad med alle de fagforenings folk der er i Danmark , burde man ikke arbejde lidt med *sagen*. De kan -IKKE løse arbejdsløsheds problemerne , kun straffe og straffe og straffe de arbejdsløse. Prøv : www.ladk.dk , så skal du se svineri.
tilføjet af

Så kom dog med "svaret"

Du kører rundt i det samme emne dag ud og dag ind. Dette indlæg som lyder af gentagelse for 30. gang ud af 30 "mulige". Du må kede dig umådeligt meget?!
Men du nævner nu at arbejdsmarkedet skal laves helt om, - så kom dog med dine guldne visioner, som åbenbart løser arbejdsløshedsproblemerne.
Hvis ikke, så prøv idet mindste at finde nogle andre emner at starte på, idet mindste bare weekenden over.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.