7tilføjet af

Når Børn/Unge får Børn

Det er totalt latterligt - 14 årige piger som er gravide og ikke ved hvad de skal gøre.
De burde have afklaret med sig selv inden de gik i seng med en fyr.

Jeg var sammen med en, engang. Hun sagde at hun ville have et barn. Idiot. Hun er en IDIOT.
Er børn overhovedet klar til at tage ansvar for et barn? Ja siger de fleste - NEJ siger jeg. For forældrene hjælper jo dem. Men hvad nu hvis forældrene ikke var der. Ville det så være ment at have barn mens man selv er barn.

SÅ TIL ALLE BØRNE-PIGER - TÆNK JER LIGE OM INDEN I GÅR I SENG MED EN FYR - MAN KAN BLIVE GRAVID - OG SÅ NYTTER DET IK NOGET, AT I IKKE VED HVAD I SKAL GØRE HVIS I BLIVER GRAVIDE, FOR SÅ ER I NEMLIG IKKE MODNE NOK TIL AT HAVE SEX.

Så STOP med at beholde Barnet - verden er befolket af 6 milliarder mennesker - SÅ HJÆLP LIGE TIL MED AT BEGRÆNSE BEFOLKNINGEN......
tilføjet af

Så burde du netop være gammel nok..........

Ja, det ved ikke hvad de går ind til hvis det udtaler sig sådan. Det kan vi godt blive enige om.
Jeg håber så ikke du i seng med hende i det nævnte tilfælde, - men det lyder lidt til, at det noget du har oplevet før? Så håber jeg bestemt, at du har fået sat din eget behov til side istedet for at få kørt dyret af? Ellers er netop du lige så skyldig i overbefolkningen (nu du selv nævner det), også selv der ikke skete noget.
Hvis uheldet alligevel er ude, ja så skal de jo til at vælge, - jeg ville ikke dømme nogen negativt, angående det de vælger, abort, adoption, beholde barnet, - hver ting har sine negative og positive efterdønninger, om det psykisk eller "personligt". Uanset hvilken løsning, bliver pågældende nød til at bliver mere eller mindre voksen, - men det kommer formentlig helt automatisk efter en given tid.
Og så til slut hvad angår følgende:
"SÅ TIL ALLE BØRNE-PIGER - TÆNK JER LIGE OM INDEN I GÅR I SENG MED EN FYR - MAN KAN BLIVE GRAVID - OG SÅ NYTTER DET IK NOGET, AT I IKKE VED HVAD I SKAL GØRE HVIS I BLIVER GRAVIDE, FOR SÅ ER I NEMLIG IKKE MODNE NOK TIL AT HAVE SEX.

Så STOP med at beholde Barnet - verden er befolket af 6 milliarder mennesker - SÅ HJÆLP LIGE TIL MED AT BEGRÆNSE BEFOLKNINGEN...... "
Så fraligger du dig hermed ansvaret, hvis der alligevel var krudt i din lykkepose, hvilket er en helt utilgivelig (og alligevel ikke særlig moden) holdning at have.
tilføjet af

Typisk sådan en som dig

Først og fremmest - Få sat stave-kontrol på hvad du skriver - det du har skrevet der er en katastrofe at læse. Detv er heller ikke til at læse hvad du mener.
For det andet - jeg går ik i seng med piger som ik er modne nok til at have sex - og jeg går slet ik i seng med dem hvis de vil have et barn eller ik ved hvad de skal hvis de bliver gravide.
For det tredje - så synes jeg at du lyder som et svin sådan som du skriver AT FÅ KØRT DYRET - Du lyder som en der kun tænker på sex
tilføjet af

Ja hvad er det typisk for mig? du må kende mig godt

Min fejl, havde godt set de efterfølgende fejl, men svært at rette, da den mulighed ikke er indbygget debatten.
Et "det" skulle have været "de" og "fraligger" skulle have været "fralægger", min fejl, - og så mangler der nogle kommaer (Men det gør du også). Get over it?!!
Og hvordan kan du ikke læse, hvad jeg mener, når du helt smertefrit kommentere det? Specielt når det åbenbart er så typisk mig.
så læs "kørt dyret af som", som indført din penis i vedkommendes vagina eller gennemført samlejet - jeg er ligeglad.
tilføjet af

..............

Ja Ja whatever - du er hermed stemplet som et SEX-SVIN
tilføjet af

Javel!

Du har som kvinde et chauvanistisk mandesyn. For kvinder og piger
burde bruge den indvendige side af hovedet, og ikke gå i seng med
en mand uden beskyttelse. Desuden skal børn slet ikke dyrke sex, for
det er de ikke mentalt parate til at gennemføre.
tilføjet af

Idiot....

... Jeg er fucking mand/fyr/dreng.
tilføjet af

Men hvad skal de piger og kvinder da gøre, hvis de ikke kan bruge

den indvendige side af hovedet?
Måske leve i cølibat?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.