3tilføjet af

myspace el. facebook??

Hej med jer,
jeg er blevet lidt forvirret på det sidste grundet forskellige meninger om især facebook. jeg har droppet facebook da jeg ikke synes siden virker oprigtig men spørgsmålet er om jeg trygt kan stole på myspace i højere grad end facebook - for det virker da som noget folk har tillid til... hva mener i? hva er jeres erfaringer?
På forhånd tak
tilføjet af

same shit syntes jeg

ved ikke hvorfor folk er så hippe på de der sider men jeg bruger kun myspace gider ikke facebook ... men af en eller anden grund er trenden modsat ... ved ikke hvorfor
tilføjet af

Oprigtighed

Jeg forstår ganske enkelt ikke hvad du mener når du snakker oprigtighed i den her sammenhæng..Lad os nu se det for hvad det er - et site hvor du kan kommunikere med dine venner og bekendte.Om man vil udnytte alle de såkaldte applications, der er på sitet, det er vel op til én selv..Jeg er ikke blevet "tvunget" til noget derinde endnu i hvert fald, så jeg forstår ikke din kritik af sitet må jeg sige..
tilføjet af

...

same shit syntes jeg - af Captain-of-sin Registreret bruger - Kl 13:44, 13.jan.2008
ved ikke hvorfor folk er så hippe på de der sider men jeg bruger kun myspace gider ikke facebook ... men af en eller anden grund er trenden modsat ... ved ikke hvorfor.
------------------------
Ved du ikke hvorfor folk er så hippe på de der sider??? Du bruger jo dem selv din pølle..
Lad være med at brug nogle af delene.. Brug fastnet..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.