5tilføjet af

Mors dag idag

Jeg vil bare lige minde jer om det, hvis der skulle være nogle der havde glemt det. Ja, det er mors dag idag. Mine to søskende og jeg har splejset til en stor sammenplantning, som vi ved hun bliver rigtig glad for. Og så skal vi mødes og have eftermiddagskaffe sammen. Hvordan hylder i jeres mor idag? Hvordan viser i hende, at i værdsætter de mange år hun har sørget for jer, og ofret sig, for jeres skyld?
tilføjet af

MIN mor har

ikke offer sig,men har gjort af kærlighed,uden bagttanker.MIN mor har aldrig haft moralske opstød,eller bagtalt mig til bedsteforældrene,venner med fejl og mangler....dem er der NOK af på denne her jord.INGEN er fuldkommen,heller ikke museen mig her.
Marlene :-)God mors dag!Mor for mange planter og blomster fra mig,hun er desværre dement,føler lidt at hun er på hinsidan...over på "den anden side" Sådan er livet jo.
tilføjet af

Jeg værdsætter...

min mor hver dag! Ikke kun på mors dag.
God søndag til alle jer mødre!
(-:
tilføjet af

Jo da..

Jeg har købt fem nye viskestykker og 3 kilo vaskepulver til min mor. Eller købt og købt. Jeg var nede i vaskekælderen i morges og snuppede lidt fra genboens vasketøj og pulver. Nu var viskestykkerne godt nok ikke rene, men dem kan min mor jo så vaske med sit nye vaskepulver. Tænk på alle de penge jeg har sparet for hende. For ikke at tale om slitage på fodtøj når hun selv skulle have købt noget nyt. Sidste år afmonterede jeg hendes opvaskemaskine og installerede den hjemme hos mig selv. Den kostede hende en formue. Den er også dyr i drift, men hun betaler så mig 50% af omkostningerne så hun har selv sparet 50%. En rigtig god forretning for os begge. Til næste år har jeg tænkt mig at overtage hendes madudbringning, hun skal nemlig tabe sig.
God mors dag.
tilføjet af

Forskelligt

Nogle gange sender jeg blot et kort, enten med postn ( kan desværre kun nå frem enten en dag for tidligt eller en dag for sent ) eller som i dag via internettet.
Andre gange køber jeg en blomst eller andet hun kan lide. Men det gør jeg ikke kun til mors dag, men på en hvilken som helst dag i året hvor jeg har lyst til at give min mor eller far en "bare fordi jeg elsker jer" ting.
Kærlig hilsen
Carmen, der ønsker alle mødre og kommende mødre en pragtfuld Søndag :o)
tilføjet af

mor

Mor er mor lige meget om hvordan mor er,så er mor,bare mor,ikke bare en mor,men mor hele vejen.Vi elsker mor for evigt. ;-)mors dag i dag,elsk mor. ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.