18tilføjet af

KLAMPHUGGERNE

Er der nogen meninger her om udsendelsen KLAMPHUGGERNE og deres gennemgange af udvalgte arbejder????
Her er mine
Bedømt på sidste udsendelse så er det et klamphugger program.
Der blev fremsat en lang række påstande som ikke var underbygget og programmet gjorde intet for at efterprøve dem selv.
Oveni det betalte programmet den ene part i sagen ved at give dem gratis håndværkerhjælp.
Ganske underlødigt
Bare se den arkitekt Finn Zeuten hvorledes kan han udtale at det er en stor fejl at gulvafretningslaget var på HELE 20 mm ifølge beiskrivelser fra diverse producenter må der udlægges 50 mm.
og så passe de indvendige døre ikke hvad med yderdørene de passede sgu med det afsatte mål.
Måske var dørene indkøbt som 210 cm døre og ikke 207 cm OG HVAD SÅ hvad var beskrevet i tegningsmaterialet, og vor var skaden ???
plat udsendelser ligeledes kører denne Finn Zeuthen plat på sit image eller hvad han selv tror
tilføjet af

Det kommer an

På hvordan man ser programmet, jeg lagde også mærke til det færdige WC gulv, der var 2 fliser som var højre oppe end de andre og det betyder så at tv holdets murer heller ikke er dygtig nok.
Men når alt kommer til alt, ser jeg en fusker som er inhabil, ved at anbefale sin egen søn og denne skal føre tilsyn med eget arbejde, duer ikke.
Ligeledes har de afsat et fast tilbud på arbejdet på 600.000 kr og ikke lave det færdigt, da de ikke betaler deres håndværker, manden er en fusker ligeledes hans søn.
tilføjet af

Det der imponerer mig mest er,

at der skal et helt dokumentar-program til, før problemet blir løst, og familien endeligt kan flytte ind...
Med det ganske fatastiske lortearbejde håndværkerne lavede, ville selv jeg kunne ta ud som håndværker...
Og nu spør du, trådstarter så; "hvor var skaden ?"
Øhhh...så vidt jeg ku se, var hele huset blevet beskadiget indvendigt...
Det imponerer mig også lidt, at du forkuserer mere på programmet i sig selv...for uden det program(med god kvalitet eller ej) havde familen sgu da stadigt boet i campingvogn...
tilføjet af

Forstår hvad du mener...

Finn Zeuthen overvurdere sine evner en gang i mellem, han taler som om at han er byggeguden "Finn den store" Han virker for mig til at være en fandens supermand der kan det hele i munden og når vi skal udføre det i det virkelige liv kan han røv&nøgler😉 har tit og ofte været sammen med de typer. Jeg synes vi håndværkere må ligge øre til meget lort rundt omkring[:*(] (fjernsyn,aviser,nettet) Kvaliteten samt pris på det udførte arbejde høre jo som regl altid sammen, polakkere, tyskerene har jo i sandhed været noget skidt for os danske håndværkere og jeg er en af dem der IKKE har bedt dem komme her op for at tage vores arbejde. Bagklog kan man jo altid være men bygge frem gangen har været for voldsom efter min mening det er gået alt for stærkt med at bygge og det har jo også været med til alt det lort der er blevet lavet rundt omkring🙁 Undskyld min surhed men vi håndværkere skal altid høre på lort, pis og nu er vi også uden arbejde, hvad skal der dog blive af os, fire års uddannelse(jeg er udlært tømrer) og ikke en skid kan man bruge det til.
tilføjet af

du skriver dette

regl altid sammen, polakkere, tyskerene har jo i sandhed været noget skidt for os danske håndværkere og jeg er en af dem der IKKE har bedt dem komme her op for at tage vores arbejde. Bagklog kan man jo altid være men bygge frem gangen har været for voldsom efter min mening det er gået alt for stærkt med at bygge og det har jo også været med til alt det lort der er blevet lavet rundt omkring Undskyld min surhed men vi håndværkere skal altid høre på lort, pis og nu er vi også uden arbejde, hvad skal der dog blive af os, fire års uddannelse(jeg er udlært tømrer) og ikke en skid kan man bruge det til.
Nu er det sådan at det var danske håndværker, der ikke kunne udføre sit arbejde, rigtig mange danske håndværker gider ikke at lave noget, som om de har penge nok, vi ringede til en tømre for 8 mdr: siden, han kom og så, gav et tilbud og vi sagde ja tak, efter 2 mdr: havde han ikke begyndt, så ringede vi til en anden, han kom 14 dage efter aftalt tid, gav et tilbud, som vi så også sagde ja til, men for 1 mdr: siden gad vi ikke vente, fik fat i en polsk håndværker, han gav et tilbud 3000, billiger, vi sagde ja, dagen efter var han her og fik lavet det, som danske tømre ikke gad.
Kan godt forstå at i ikke kan tjene penge, aldrig mere danske håndværker.🙁🙁
tilføjet af

Føj

du må have en grim smag i munden. Hvorfor skal det gå ud over alle danske håndværkere bare fordi at du har været uheldig? Måske havde de luret dig af som værende et problem barn og de er ikke værd og arbejde for.
tilføjet af

problembarn, måske skulle

Bare havde lavet vores vinduer, men de ville åbenbart ikke, de så på dem og lovede at komme, men ingen kom, og den næste kom heller ikke, der er da intet problem i at bare lave det man giver bud på, eller er der.
Kan kun anbefale Polske håndværker, hvis man vil havde lavet noget til tiden.
tilføjet af

Om håndværkerne

var klamphuggere eller ej ved vi jo ikke. Vi har kan bygherrens beskrivelse af forløbet. Der er såldes ikke forsøgt en samtale med den håndværker der har givet tilbud ej heller foreligger der i udsendelsen nogen skriftlig aftale.
Så det er umuligt at se hvad der er lovet og hvad der er betalt.
tilføjet af

Ja ja...

du er en af de få der ødelægger det for flere tallet og er stolt af det.
tilføjet af

i bund og grund

,synes jeg det er umoralsk,af en tv station der selv er på rø... at smide,måske 2-300.000 kr. i sådan et privat projekt.Det er jo andre folks penge,de betaler med.Jeg har lige hørt at de beder om yderlig økonomisk assistance,fra statens side,på grund af manglende reklameindtægter.
Ja,bare man får snablen i statskassen,så kører det.
tilføjet af

Zeuthen

På peger i et af programerne, kan ikke huske hvilket et, at der i nogle af gipspladerne ikke var skåret ordentlige spartelkanter (på de sidder hvor der ikke er det i forvejen) og det er sjusk. Men det har absolut intet med sjusk at gøre. Har aldrig stødt på en tømrer der skærer 5 cm spartelkant ud til maleren. Og det betyder heller ikke det store...
tilføjet af

Har du overvejet at

for 8 mdr siden var der så meget gang i byggebranchen så der var ventetid??? Det har sgutte noget at gøre med man ikke vil tjene penge eller ikke gider lave noget!!! Skulle han springe 10 andre familiers arbejde over, for at du kunne få lavet dit først, bare fordi du ikke gider ringe efter en håndværker før i det øjeblik du vil havde det lavet???
Du forventer måske også at kunne springe køen over søndag morgen nede ved bageren, når du står i dit armani jakkesæt (går stærkt ud fra du er et mappe svin når du skriver som du gør), som forøvrigt er ved at sprænges pga de sidste 20 flødekager du har siddet og nydt på dit kontor;)
tilføjet af

og han tror

åbenbart også han bare har kunnet komme først i køen!
tilføjet af

Du er dum

at høre på, jeg er sku ligeglad om der var gået 2 uger eller et mdr: men når en håndværker siger, det vil jeg gerne lave og prisen er i orden og han så siger, jeg kommer i næste uge og laver det, så skal der sku ikke gå 2 mdr: uden man høre noget og for den sags skyld, har jeg stadig intet hørt, den anden ville komme dagen efter og han kom heller ikke, så hvis de havde så meget at lave, så siger man, jeg vil gerne, men det bliver først om 1 år eller 8 mdr: så kan man vælge fra, i stedet for at gå og vente.
tilføjet af

Ja faktisk

Det var også min tanke.
Alt er jo så let på tv. Hvorfor ikke tage sin udmærkede bajonetsav og save af toppen i dørhullet i disse Fibo-elementer, når de nu skulle være disse døre ?
Spartlingen faldt jeg også over, og du har ret.
tilføjet af

Ham Zeuten er en hat

Som jer andre undredede jeg mig også over hvorfor det gulv og de "for store" døre skulle gøres til så stort et problem.
Men derudover var det jo også meget uheldigt at der var lagt vandrør ud på det uisolerede loft. Man kan så undre sig over hvorfor entreprenøren nu ikke lage det ud under gulvene inden han støbte dem, det gjorde han så ikke og fred være med det. Istedet kom de på loft, her ville de selvfølgelig skulle isoleres mod frost. Dette var dog ikke gjort. Zeutens løsning på dette var dog ikke blot at isolere rørene.
Istedet skulle hele installationen laves om, så den kom ned i en fin kasse, meget fint. Men her begår den gode arkitekt den helt store BRØLER, man er forlængst ude over at lave brugsvandsinstallationer i kobber! Kobber har den udheldige egenskab at det afgiver store mængder kobberioner til vandet, i mange år efter det er installeret. Dette kan til nød gå, hvis man snakker om kobber i meget begrænsede mængder. Men som denne installationen blev lavet programmet vil det betyde, at familien i mange år frem kommer til at dope dem selv med kobber i mængder der er LANGT over hvad miljøstyrelsen tillader - GODT GÅET Finn Zeuten - Måske du skulle holde dig til arkitektarbejdet - og herunder hører teknisk rådgivning ikke!!!
tilføjet af

Highwayhotel plat

Highwaytohell
KAN DU IKKE SELV FINDE PÅ INDLÆG

Hvad er ideen med at kopiere mit indlæg fra Kandu og indsætte det her med dig som opretshaver, din narrøv.
dbh
Per
tilføjet af

Hifhwaytohell Platugle

Highwaytohell

Hva fan er det med dig sidder lige og gennemser min tråd fra Kandu du jo næsten kopieret samtlige svar her fra Kandu, er du så meget på røven at du ikke selv kan komme med dine egne kommentare, i stedet for at stjæle dem, føj for satan håber du får en dårlig smag i munden.
Per
tilføjet af

KLAMPHUGGERNE

Der er med god grund ikke ret mange som har ondt af de firmaer som deltager i
klamphuggerne.
For ca 2 uger siden var der et næsten nyt hus som var i fare for at styrte sammen,
og familien som boede i huset, var vist blevet anbefalet at flytte ud pga af denne
fare.
Mon ikke det var noget med at udbedringen ville koste ca. 1.5 million, og som meget
sædvanligt gik firmaet der havde bygget huset konkurs, for derefter at starte op påny
i nyt navn,selvfølgelig for at undgå at betale for udbedring af fejl og mangler.

Rigtig godt at klamphuggerne nu er begyndt at sætte fokus på syn og skønmændene som
har ry for tilgodese byggefirmaerne i forbindelse med deres arbejde.
Iøvrigt meget "Betryggende" at høre at der ikke er nogen som helst kontrol med
syn og skønsmændene.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.