21tilføjet af

Mord på sims

Jeg har spillet sims i meget lang tid, og efterhånden kommer man ud for mange sjove ting, og prøver en del af dem af. Mit spørgsmål er nu: har i nogensinde slået en af jeres sims ihjel med vilje?🙂Og hvis; hvordan? Jeg har blandt andet hørt at der er nogle simsudgaver hvor døden kommer og giver en penge, hvis en af simsfolkene dør, noget i har været ude for? Fortæl endeligt :)
tilføjet af

ikke ligefrem det

Men i sin tid da jeg spillede det lidt gjorde jeg det man absolut ikke skal. At opkalde ens Sim efter mig selv. Derefter blev min Sim slynget ud i en karriere som tyv, levende af pizza'er ogs om dårligt nok havde tid til at sove, spise eller gå på toilet. Resultatet var da også at min Sim gik totalt i hundende. Faldt i søvn på fortorvet, pissede i bukserne og havde ekstrem paranoia og fik telefonopkald om natten.
Jeg håber ikke det er en forudsigelse af hvordan mit liv tegner sig. ;o)
tilføjet af

selvfølgelig

Selvfølgelig har jeg da prøvet at slå en af mine sims ihjel med vilje. Bare lad dem svømme i swimmingpoolen, og så fjern stigerne, så de ikke kan komme op igen, så drukner de til sidst. Der var osse en af mine sims som døde af sygdom af en art. Hun nøs og sådan noget og så til sidst døde hun. Manden med leen kommer når ens sim er død, og man kan slå sten, saks, papir med ham, og hvis man vinder kan den døde person blive bragt til live igen, men personen bliver helt grøn, nærmest som en zombie af en art.
tilføjet af

At opkalde efter sig selv..

Jeg gjorde det samme i starten, og endte med min sims fik så meget overarbejde at hun begyndte at gå ind til baren hver morgen og hver gang hun kom hjem fra arbejde og tog flere drinks, som det første. Tegn? Håber jeg da ikke for mig selv, hæhæ.
tilføjet af

Sæt ild til personen

Man kan bare sørge får at der går ild i en ting, og så placere personen inde i det. Så dør de hurtigt. Så kommer døden, og nogen gange genopliver han personen andre gange tager han personen med sig, og så får man vidst en sjat penge... Hehe
tilføjet af

døden

du kan lokke dem ud i haven og så lave en mur om dem ¨så skal du bare lade dem være og efterhånden som de ikke for noget overhovedet dør de
'
tilføjet af

Interessant...

Hvad er det, I lige snakker om? Hvad er det??:-)
tilføjet af

Hvad vi snakker om?

Vi snakker om metoder og erfaringer med at slå personer i sims-spillene ihjel! :)
tilføjet af

Kedeligt..

Jeg startede også med at lave mit første mord sådan. Men det er kedeligt, og synd at simmen dør i sit eget pis, hæhæ.. Hvor er kreativiteten henne? :)
tilføjet af

Hvis i har lyst til flere metoder..

Jeg gik i dybden med det, og fandt denne side: http://www.geocities.com/calamari_magic2000/funsimstuff.html
Der kan man blandt andet lære at slå sine sims ihjel via strøm ;)
tilføjet af

Enkelt

Lok dem ned i poolen og fjern stigen...
tilføjet af

black and white

Hvis i er så ville med slå sims ihjel så spil dog Black and White.
-Nigol
tilføjet af

fest

1ooo øl ........................... :-)
tilføjet af

..................

Luk simmen inde i en rum uden døre. affyr så en raket indenfor og vent til simmen brænder op
tilføjet af

Jep 50 sims-mord på samvitigheden..*G*

JA det har jeg prøvet..
Da jeg var træt af at telefonbogen var fyldt ud af navne på simmer man havde mødt på ferie ( den gamle udgave af telefonboget hvor det var begrænset hvor mange navne man kunne have )
Jeg lavede en mand og han tog så på ferie, hilste på disse folk, tog hjem og ringede og inviterede dem over og slog dem ihjel...( mest ved at bygge en mur omkring)
Alle gravstene satte jeg på rad og række i haven ( der var over 50 tilsidste )
Men om natten kom der så spøgelser frem fra de døde og skræmte han, så tilsidste begik han selvmord ( han hoppede i svimmingpoolen..¨*GG* ( nu var alle ferie-folkene døde så jeg havde ikke brug for ham mere) *GG*
Huset består stadig...med alle gravstene...
tilføjet af

Ja jeg har.

Hejsa.
Ja det har jeg prøvet, når noget går i brand så sørg for din sims går ind i branden, så dør han/hun og døden kommer :):)
tilføjet af

jeg kender en nem måde at dræbe simmer på (der er sikkert andre der kender den måde)

lav én swimmingpool med kun en vippe og lad dem springe i . Eller sbarg dem inde i et rum med ikke nogle dør. hvis man har kæledyr kan og spræge dem inde i et rum uden nogle kæledyr ting. elle de ting jeg har sagt har jeg selv gjodt med grimme simmer.
tilføjet af

jeg har lavet en kirgegård

jeg har fåget 5 mensker til at dø. 2 overlevede og blev boende hi hi og de der spøgelser der gik rundt drillede parret
tilføjet af

Det er nemt

Du skal først bygge en swimmingpool, og sæt så en trappe så de kan komme derned. Få din sims til at gå derned. Gå ind der hvor man kan bygge, og så vælg hånden, tryk på stigen og slet den. Nu hvor der ikke er nogen stige så din sims kan komme om, så bliver de trætte, og til sidst kan de ikke holde sig vågne, de falder i søven, og drukner i swimmingpoolen:-)
tilføjet af

hamster-sygdom

I nogle udgaver (tror det er hot date) er der en hamster. Køb en hamster og lad være med at lege med den eller fordre, så får din Sim hamstersyge og dør.
Man kan også købe klovnebilledet, og lade være med at kigge på det. Efter nogen tid, begynder klovnen at hjemsøge beboerne og gøre dem deprimerede, og hvis man ikke kigger på billedet, vil de til sidst blive så deprimerede, at de begår selvmord. (tager laaaaang tid)
tilføjet af

sådan dræber du en sim.

få dem til at svømme en tur i deres svømmepøl og stil en stol der hvor de ellers skulle stige op af vandet. Så drukner de.
tilføjet af

har slået ihjel

i familien spøgh boede kassandra sammen med sin far mortimer og hendes bror jeg fik kassandra til at blive forlovet med dan men da deres bryllup gik i vasken boede dan stadig i huset kassandra blev så forlovet med danny syvsover og denne gang gik bryluppet også i vasken dan var imelem tiden forlovet med nina varmblod og nina addopterede en pige mens kassandra adopterede en dreng nina og dan blev uvenner og forlovelsen gik i vasken nu boede mortimer, kassandra og hendes bror, dan, danny,nina og hendes adoptivdatter og kassandres adoptivsøn altså allesammen i huset så gad jeg ikke mere og lukkede alle undtagen kassandre og hendes søn og ninas datter ind i kirkegården(dan var imellem tiden flytted over og blevet gift med ninas søster dina varmblod)senere døde nina,danny,mortimer og hans søn allesammen nu havde jeg kun tre i husstanden senere druknede jeg ninas datter i svømmingpoolen og nu bor kassandra alene sammen med sin søn
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.