4tilføjet af

mor 16

Hej det kan godt være at i har ret,men vi er meget lykkelige unge forældre,jeg kan godt forståt at folk får et chok når de høre at vi er 16 og 17 og har en datter på 2 år og venter nr 2 til marts det kan jeg udenmærket,men vi var to om at elske og to om at tage ansvar.vi har aldrig snakket om abort da vi begge er modstander af det.vi høre da meget negativt men også meget positive,vi er meget glad for at vi ikke har fået aborter for vi kan slet ikke undvære vores dejlige guldklumb.hilsen en lykkelig ung familie.
tilføjet af

Godt ! :)

I skal ikke lade jer gå på af folk som ser ned på jer pga en ung alder - jeg mener selv det har sine fordele fordi i ikke er nogle 'gamle stødere' ;)
I ser ud til at ha' masser af mod på opgaven i de næste mange år, og så synes jeg da i skal ha' al medvind på vejen, og ikke lade jer blive holdt tilbage af naive mennesker her på denne debat der taler nedsættende om jeres indsats i jeres nye familie.
ha' det smukt ! :)
tilføjet af

Tillykke

alder hmm, mener mere at få børn er hvort moden man er. SAA HELD OG LYKKE MIN VEN. lyder til i har det godt, Fuld respekt herfra.
tilføjet af

Teenager og børn...

Ja men er ung hvis man i en alder af 14 år vælger at få børn. Forkert, ja. Jeg fik selv barn da jeg var 19 år. Fortrudt, nej. Men hvad man syntes virker for en som 14 eller 19 årig, er jo ikke sikkert at det virker for en, når man er 25!! Man skal hele tiden tænke fremad. Vil jeg i en alder af 20 stå og skulle sende min 6 årig i skole?? Når andre på min alder selv lige er kommet ud af gymnasiet og gang i diverse fester for "normale" 20 årige. Jeg er næsten 30 nu, folk på min alder er begyndt at få børn. Mit barn er næsten 10.. Min ungdom gik med bleskift, nej jeg er ikke skuffet. Men jeg ville ikke anbefale det til nogen som helst. Til mor på 14 år, mit ønske til dig, som ikke engang er begyndt livet endnu, du er for ung. Få dig en abort, eller bortadopter det til andre. Det du måske vil nu, er ikke sikkert at du vil om 5 år. Og han er 18... Så vidt jeg ved, så er det jo bund ulovligt for ham at dyrke noget med dig.
Tage et ansvar i den alder, det tror jeg ikke vil være i barnets tarv.
Og forældre på 16 og 17, hrmm. Kan det virkeligt være i barnets tarv at få børn i en tidlig alder. Og hvad med jer selv. Alt ser så rosenrødt ud for jer nu. Men hvad sker der den dag at jeres "HORN" skal slibes...
Jeg var i mod abort dengang jeg blev gravid, men jeg er ældre, og jeg ved hvad jeg vil. Man er ikke voksen fordi man har fået børn. Voksen er noget der kommer med årene. Jeg er først voksen nu.
Mit råd til alle, vent indtil i hvad hvem i selv er.
tilføjet af

HØRT

Jeg kan kun give dig ret. Jeg var 20 da jeg fik min pige og jeg har heller ikke fortrudt bare været lidt ærgerlig... Hvis man kan sige det sådan
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.