45tilføjet af

Brev fra Herlev Hospital:

Tidshorisonten til forundersøgelse i dit tilfælde er ca. 18 måneder, idet der ikke er tale om kræftbehandling.
(Denne undersøgelse, er bl.a. for at bekræftige- udelukke en kræftsygdom).
Da Region Hovedstaden har vedtaget en ventetidsgaranti på 1 måned betyder det, at ventetiden til forundersøgelsen overskrides. Du har derfor mulighed for at vælge at blive undersøgt/behandlet på et privat hospital/klinik.
Ergo virker det som om at vedkommende, der modtog dette brev, har én valgmulighed - eller hvad mener I, bliver vi danskere tvangsindlagt til at bruge privathospitalerne?
tilføjet af

Lorte land, tænk der blive givet tilbud

til borgerne😮
Magter du virkelig ikke og se forskel på tvang og et tilbud?😮
Vedkommende kan fandeme da lade være med og tage mod tilbuddet,og skrive sig på ventelisten, akkurat som i de glade 90'ere🙁
Man skal fandeme have en rødgrød oveni for at kunne tænke på den måde der🙁
tilføjet af

Ja du har ret.

Længe leve det frie valg, hvis man da kan kalde det et valg, du skal lige huske, det er de samme læger der skal undersøge en på det private hospital, der skal de bare havde dobbelt så meget for det, og det skal statskassen betale.
Om det er latterligt, JO, man får laver det samme, men det koster bare det doble, "det går ufatteligt godt" her i danmark.
Når først alle danskerene har vennet sig til at blive behandlet på "private hospitaler", så forsvinder behandlings garantien, også må folk selv betale, og det klares lige ved nogle enormt billige forsikringer, måske med statstilskud i starten, men statstilskudet forsvinder, også stiger forsikringerene, og folk skal betale den fulde pris, og skat ved siden af, JO JOH da, det går ufatteligt godt her i danmark.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Du er godt nok sur,

og så mangler du overblik. - Hvis dette ikke stopper, ender vi ligesom i USA og overtager deres såkaldte sundhedsvæsen:
Betal eller skrid!
tilføjet af

Præcis - Poul Jørgensen!

Det ser jo ganske pænt ud lige her og nu, men hvor ender vi...
tilføjet af

Denne gang

er jeg enig med dig, helt enig. 😉
tilføjet af

Dejligt!

Vi ikke altid er uenige - hvem du så end er 😉
tilføjet af

Mangler jeg overblik??

Der er fandeme da en verden til forskel på privathospitaler bliver brugt som supplement til det det offentlige ikke kan når,og så dit skræmmebillede af et nyt USA.
Nu du mener du kan belære om overblik😕
Bortset fra der, så vil ingen dø af at selv slippe noget til behandling.
Det kunne holde alle hypokonderene der skal ringe til sin læge får at få af vide de kan tage en pinex😕
tilføjet af

Tjae

Og endnu mere rødgrød for at tænke, som du. 😃
tilføjet af

En ting er sikkert,

der bliver flere og flere fattige her i landet. Og, det bliver dem, de som ikke har råd til sygeforsikringer, dette kommer til at gå ud over. Jov, nogle vil komme til at dø på dette syge system, alt efter som det udvikler sig.
tilføjet af

Giv ham en klat fløde

på rødgrøden, vedkommende har vist ikke prøvet at mangle noget som helst.
tilføjet af

Ingen tvivl om jer to's savn

hjerneceller😮
tilføjet af

Ja, det er trist

når den ene hjernecelle har sat sig i skyggen af den anden [:*(]
tilføjet af

det skal du

være super glad for at komme på et privat hospital,de kan deres kram og har orden i tingene, de sløser ikke som på de offentlige hospitaler,
Jeg vil til enhver tid vælge privat når det kan lade sig gøre
tilføjet af

Prøv nu lige

at læse det hele og tænk dig om. Det bliver ikke sjovt i fremtiden.
tilføjet af

Jeg synes

det danske sygehusvæsen skal stramme op, de sløser ad H til de kan ikke finde ud af at samle en patient så se skal komme 1 dag, med op til 3-4 dage.
Eksempel: min mand skulle have undesøgt sin skulder vores læge skriver en henvisning om hvad det drejer sig om,min mand bliver indkaldt på Køge sygehus til læge, han undersøger og siger så at den skal røngtenfotograferes det er jo logisk nok, det burde de have set da de fik henvisning, så ny tid til røntgen, derefter ny tid til læge igen, som så ikke var den der havde med det at gøre, så en ny tid igen til den rigtige læge, for så at få at vide at der var 4-5 måneders ventetid på operation GAAAAAAB, fik så en tid på Hamlet, det tog 3 dage så havde vi en tid og det tog 1 1/2 time så var der tage nye billeder af skulderen, blodprøver EKG, og ugen efter blev han opereret, det kalde man vist koordination og det burde de lære i det offentlige.
Jeg går helt ind for at alle skal have ret til at komme på syghus, ikke som i Amerika. Men der er farme dårlige til at holde styr på tingene de offentlige sygehuse😕
tilføjet af

Aldrig har jeg været så ked

Af at havde ret, det er uhyggeligt, det kommer til at ramme så mange uskyldige menesker uhyggeligt hårt, Dansker vil dø Pga det.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Også hvis

Du selv skal betale?.
Husk lige på, det er de samme læger som arbejder på de offentlige sygehuse.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Hej søde Poul ..

Læs lige det andet indlæg jeg har skrevet, hvorfor jeg gerne vil på privat hospital, jeg ønsker bestem ikke vi selv skal betale og heller ikke få Amerikanske tilstande, jeg vil bare gerne have orden i systemet😉
tilføjet af

Det ved jeg godt, men

Problemet er bare, jo flere der bruger det private tilbud, jo flere penge bliver der taget fra det offentlige sundhedsvæsen, og det private sygehus er DYRT, meget dyrt, Pga, de privatesygehuse er der færer penge til det offentligesygehus, jo flere der bruger det, jo fære penge er der til det offentlige.
Det er skruen uden ende, jo flere penge der bliver flyttet til det private, jo længre ventetid bliver der på det offentlige, jo længre ventetid, jo flere bruger det private, og om igen, man får ikke en bedre service på det private, det tror folk, men det er de samme der laver det hele, det er bare dyrer, og der er jo altså kun en til at betale, dig også mig, også lige de andre, og pludseligt er der ikke noget offentligt sygehus tilbage, også forsvinder behandlings garantien, og hvem tror du så der skal betale, dig eller din enormt dyre forsikring, der til den tid vil koste en hel bondegård.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Det er ren egoisme,

kun at tænke på sig selv - med hensyn til dette.
Når de offentlige hospitaler/sygehuse lukkes og de overlevene på alle andre måder nedprioriteres, alt imens folk ved frivillig tvang henvises til privathospitalerne, så ender vi ligesom amerikanerne. Jeg gentager:
Skrid eller betal!
tilføjet af

det er da

ikke egoisme at komme på privat hospital når ventelisterne er op til 5 måneder.
Og een gang til for Prins Knud jeg ønsker ikke at afskaffe det offentlige, (skal selv indlægges på et af den til maj) men jeg ønsker at de strammer op og få orden i deres ting, når de private kan gøre det kan de andre også, kan ikke være meningen man skal rende flere gange til undersøgelser og spilde flere dage fra sit arbejde, når de private kan gøre det sammen på 1 til 2 timer.
tilføjet af

Ventetiden bliver

da ikke længere at at bruge de private, det er jo derfor det er kommet i stand, da ventelisterne var så lange på det offentlige, at man kunne komme på privat, jeg har ikke betalt en dyt for at min mand lå på privat hospital, det gjorde han jo fordi der var 5 måneders ventetid på det offentlige, og JO servicen er beder på privat hospital kedeligt men sandt, så for min skyld må ventelisterne gerne være lange, bare vi ikke skal betale.
Har lige været på Glostrup Hospital og besøge en kær familie på Neurokirurgisk afd. mage til uforskammet personale har jeg aldrig oplevet sure og vrissende, og det er ikke kun en men flere, og så skal i ikke sige det er fordi de har så meget at lave, det har de ikke på den afd. de drikker kaffe hver gang man går forbi deres kontor, og er sure når patienterne har brug for hjælp.
Men jeg håber stadig på bedre tider for det offentlige men indtil da PRIVAT hvis det kan lade sig gøre🙂
tilføjet af

Hvad gør man,

når en stor del af personalet er væk og pengene bliver givet til de hospitaler, (læs privat) der har og får rigeligt i forvejen...
Det virker som om du ikke vil (eller kan) forstå meningen.
tilføjet af

Prøv at læse

og forstå, hvad det er Poul Jørgenser forsøger at fortælle dig.
tilføjet af

Det er lige sådan det offentlige syghusvæsen

køre.
De tide fandeme ikke samme dag der bliver sadlet.
Jeres historie er ikke enestående, herfra kan jeg supplere med et par af slagsen.
De kunne spare rigtig mange ressourcer ved bedre overblik, og planlægning.
Det offentlig syghusvæsen er pisse ineffektivt.
tilføjet af

Hovsa

Rider ikke samme dag.
tilføjet af

Har forstået dig!

Forsøger bare, at grave lidt i undergrunden - vi må jo finde frem til en forståelse:
Hvorfor er det blevet sådan, hvad er grunden og hvem får noget/penge ud af dette?
tilføjet af

Pladder

Det er lige meget om du er rig eller fattig, der er frit sygehusvalg for alle, lyt efter hvad politikerne siger istedet for selv at finde på noget. Hvis du har en sygeforsikring kan du komme på et privat hospital, når du vil, men forsikringen betaler så. De rige kan vælge privathospitalet for egen regning, og hvad så.
tilføjet af

Vi har forsikringer,

det er ikke problemet.
Læs hvad der står skrevet i denne debat, og derefter kan du så komme med din kommentar!
tilføjet af

Ja tak--

i lige måde hvis du ikke forstå hvad jeg skriver så forstår jeg nok heller ikke det du skriver.
For 400 gang vil jeg gerne bevare det offentlige syghus, men der er stadig lange ventelister så må man sku da tage imod det private og så SIGER JEG at servicen er bedre på det private, sørgeligt men sandt
tilføjet af

godt der

er nogen der forstå meningen😃
tilføjet af

ja jeg er

da bedøvende ligeglad med hvem der får penge, bare patienterne bliver behandlet anstændigt, og vi kommer af med de ventelister😕
tilføjet af

Og vi andre fortæller dig så

om den politiske grund til ventelisterne, men den finder du åbenbart bedøvende ligegyldig. - Om det er almindelig dumhed eller rendyrket egoisme, kan være det samme:
Er du syg og har behov for lægehjælp, ind i den nærmeste fremtid, så betal eller skrid!
tilføjet af

ja jeg er

så syg så jeg skal opereres til maj, har nu ventet et halv år og det er på et offentligt sygehus, og så er jeg ellers bedøvende ligeglad om hvad det koster her eller der, sæt skatterne op, luk for al hjælp til udlændinge som ikke vil arbejde her osv.
og så kan du ellers rende mig hvor jeg er højest når jeg plukke jordbær, du kan fanme ikke tåle at jeg ikke er helt så enig med dig😮
tilføjet af

Jeg kan sagtens tåle

at vi er uenige, og jeg føler da også det er trist for dig - der hvor du står lige nu. Jeg forstår bare ikke, at du er ligeglad med alle andre mennesker, de, der ikke vil få de samme muligheder fremover.
tilføjet af

jeg er ikke

ligeglad med andre mennesker, vi får først ventelisterne ned på hospitalerne når de private træder til, og så må det koste det, det endnu engang gør.
Jeg har jo hele tiden sagt, at der skal være lige ret for alle, til at få hjælp, og at vi ikke skal have Amerikanske tilstande.
Men de offentlige syghue er utroligt dårlige til at holde styr på deres ting, og det kan ikke være, værre for dem end for de Private, når de kan kan de andre også
tilføjet af

der er ingen

der tvinger dig til at modtage tilbud på privat hospital, men hvis man er syg nok ville jeg da modtage hjælpen, når der er så lang venttid på offentlig, hellere privat end død af kræft
tilføjet af

Overbetaling til de private hospitaler,

og nedlæggelser, nedskæringer + afskedigelser på vore offentlige hospitaler og sygehuse. - Det er en ulige og hermed håbløs kamp, for de mennesker der ikke har råd til bl.a. sygeforsikringer. Og, de mennesker bliver der flere og flere af - børnefamilier, der i store tal (lige nu) må gå fra hus og hjem på grund af overforbrug og derefter arbejdsløshed/finanskrise...
tilføjet af

Jamen Hjælp,

Det var jo slet ikke spørgsmålet.
tilføjet af

hvis folk

ikke vil modtage tilbudet, så kan de da lade værre, men så er man heller ikke syg.
Det er da et fint tilbud at få, når det offentlige er overbelastet
tilføjet af

HJÆLP!

Dine svar har intet med spørgsmålet at gøre.
tilføjet af

Lige en tilføjelse,

de private hospitaler bør være et tilbud/valg, imens de offentlige hospitaler - som vi alle betaler til over skat - bør være de obligatoriske...
tilføjet af

jeg kan slet

ikke se hvor du vil hen, alle folk i Danmark kan komme på hospitalet gratis, hvis de vil vente, og endnu kan du så ovenikøbet komme GRATIS på Privat hospital. Det er da kun hvis du ikke VIL på offentligt at du må punge ud eller have en forsikring, det er jo folks eget valg, folk må da bruge deres penge som de lyster, det med at gå for hus og hjem det var jo nok kommet alligevel, hvis nogen sætter sig så stramt at der ikke er et overskud, det kan man jo ikke laste samfundet for.
tilføjet af

Skruen uden ende.

Jeg tror vi må opgive denne debat, vi forstår åbenbart ikke hinanden.
Jeg vil ønske dig rigtig god bedring! [l]
tilføjet af

jo tak for

det🙂[s][l]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.