6tilføjet af

MMORPG

Kunne godt tænke mig at vide hvor mange her, der er aktiv i et MMORPG (Massive multiple online roleplaying game) Jeg har selv spillet Everquest, Dark age of Camelot, og Horizons. Lige pt. er jeg dog tilbage i EQ.
Jeg vil specielt gerne høre om, hvad i syntes er godt og skidt ved de spil i spiller =)
tilføjet af

RPG

Hey, spiller ikk selv, men kunne godt tænke mig hvis nogen kunne anbefale et spil eller to, hvor man ikk behøver betale månedligt, bare for at kunne spille på nettet. EQ koster, ikk?
tilføjet af

Guildwars

Jo, EQ koster et Monthly Fee.
Men der er et spil på vej, der hedder Guildwars. Det bliver, så vidt jeg ved, det første af sin art, der ikke kræver et månedligt beløb at spille.
Men tag et kik på www.guildwars.com
Der står en masse om det =)
tilføjet af

MMOLRPG

Jeg spiller selv Asheron's Call - Dark Majesty.
Spillet er gammelt, tilbage fra 1999, men hvad det måske, efter nogens mening, mangler i grafik, det indhenter den stort i gameplay.
Spillet koster $12,95 om måneden - der er ca. kr. 80,- om månenden, og det mener jeg er billigt sluppet da der med i denne pris, hver måned kommer en patch fra Turbine, med opdateringer - det være sig game features, tweaks, nye monstre, nye quests osv osv, som man altså ikke som i EQ skal ud og betale kr. 250-300,- extra for.
Microsoft havde spillet førhen, men tidligere i år kom spillet igen hjem til Turbine - og det har virkeligt været godt. Spillet er kommet tilsalg igen via http://ac.turbinegames.com - her køber man en key til $12,95 og derefter downloader man hele spillet.
Derudover er Turbine langt mere interesseret i at holde spillet i live, så der er kommet rigtigt mange tiltag til spillet siden de tog over fra Microsoft.
Så hvis du/I har kr. 80,- om måneden i ikke skal bruge på noget andet, så skulle du/I prøve Asheron's Call - Dark Majesty - Jeg spiller selv på Leafcull Serveren og min Mage er lvl 202 og hedder Flame Balroq. Just in case u wanna look me up in game ;o)
Held og lykke med spillet - og giv det en chance selvom det er gammelt, for i starten af næste år kommer der en expansion cd, med ny opdateret grafik osv osv.
Have a nice day yall.
tilføjet af

what? mail? hasr@guildwars.cz

Hi,
we are going to create multi-language fansite called GuildWärs Legends, we are "officialy supported" by ArenaNet and we would like to have danish section, but we need some guy who would be able to gather a team etc... I realize that this site might not be mmorpg - related but i can't speak your language and it is a little bit difficuilt to find and conatact a fan-community.
If would know of anyone who might be interested, please show up on ICQ::251805921 or hasr@guildwars.cz
Cyril Regner
www.guildwars.cz
tilføjet af

guildwar.dk

hej
vi har lavet www.guildwars.dk OG fået sat prisen ned
siden skulle køre i aften - så kik ind.
tilføjet af

Planetside (Online FPS)

prøv Planetside
www.planetside.com
:)
Suk, al den gratis reklame for Sony :S
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.