9tilføjet af

Ministeren er sur

Hvad F blander Flygtningehøjkommissariat,sig ind.
Der er Danmark som afgør sagen.
Sadan Rikke.
Rikke kan godt klare sig uden FN.
http://politiken.dk/indland/article191978.ece
vh
Tom
tilføjet af

Nå kan Rikke godt klare sig uden FN?

Ja hendes ministerie havde det i hvert fald lettere uden og uden pressen og i det hele taget uden indblanding. Men måske vi lige skulle finde betydningen af ordet "minister" frem.
Rikke burde være flov over, (hvad jeg ikke tror hun kan blive - den grænse har hun vist for længst overskredet) at være ansvarlig for den embedsførelse og som bekendt er det bedste forsvar en møjgreb.
Vi har underskrevet nogle aftaler som vi kommer til at overholde uanset, hvor meget I hyler og skriger Jeres paranoia ud.
Tag Jer sammen. Vi sender en en 15-årig ud på den måde - no way.
tilføjet af

Sur?

Jeg vil nærmere kalde det mopset, men det er hun jo meget af tiden.
tilføjet af

Måske

kommet min sarkasme ikke igennem.
Men indlæg var ellers ment sarkastisk.
Jeg kan bare ikke se meget menskeligt i den nuværende regering;(
vh;o)
Tom
tilføjet af

Så kalder vi det

Mopset:O)
Det er hun også;(
vh
Tom
tilføjet af

Jeg synes...................

......at straframmen for at opholde sig ulovligt i Danmark når man er udvist skal sættes til adskillige års fængsel efter straffeloven.
Nu vender alle der tror, at de ved hvad der kommer sikkert øjnene mod himlen, men jeg vil skuffe jer.
Grunden til mit standpunkt er, at det er tydeligt at flygtningenævn m.fl. som sagen sorterer under ikke ligefrem glimrer ved overdreven intelligens og evne til at skønne i denne situation.
Hvis knægten nu havde været hård kriminel (som han ville have været, såfremt tingene var som jeg foreslog), så ville han lande i en retssal, hvor hensynet til hans personlige rettigheder og sikkerhed ville blive vægtet fuldstændig overdrevet. Vi har jo set dømte seksualforbrydere, mordere og narkodømte få omstødt udvisningsdomme ved højesteret.
Alt ialt ville man sikkert være lige så hurtige til at indse det urimelige i hans situation, som man har været til at tillade de nævnte kategorier af kulturberigelser at blive, fordi de tilhører en tilbagestående kultur, er mørke i huden og i almindeligt akademisk bevidsthed pr. definition stakler.
tilføjet af

Og kan men

Påsta at dit svar er særligt inteligent?
Jeg ikke.
Efter du skriver.
---------------
Grunden til mit standpunkt er, at det er tydeligt at flygtningenævn m.fl. som sagen sorterer under ikke ligefrem glimrer ved overdreven intelligens og evne til at skønne i denne situation. -----
Kommnet.
Hvor ved du det fra ?
tilføjet af

Det er virkeligt

synd for dig når du har så mange komplekser overfor de fremmede.
Men jeg syntes ikke du har noget at være misundelig over, de har det virkeligt svært.
tilføjet af

Hvorfor er jeg ikke overrasket

hver gang du kommer med dine latterlige forsvar for det møg venstres og DFs politikere udøver?
Kan godt forstå du er ensom, hvem gider være sammen med et ufølsomt menneske som dig. Tænk over det før du finder undskyldninger for is dronningen Rikke som hvis hun fortsætter sådan vil blive ramt af ulykker som hun ikke havde drømt om. Når man sparker til hunden kan den bide, ikke?
tilføjet af

Du skriver.

””Grunden til mit standpunkt er, at det er tydeligt at flygtningenævn m.fl. som sagen sorterer under ikke ligefrem glimrer ved overdreven intelligens og evne til at skønne i denne situation.””
Vil du florere bedre i så et nævn, sikker et påstand.
Du skriver.

””Alt ialt ville man sikkert være lige så hurtige til at indse det urimelige i hans situation, som man har været til at tillade de nævnte kategorier af kulturberigelser at blive, fordi de tilhører en tilbagestående kultur, er mørke i huden og i almindeligt akademisk bevidsthed pr. definition stakler.””
Og mener du efter den påstand at de personer i flygtningen nævn m.fl. mangler intelligens.
Hvordan vil du definere intelligens.
vh
Tom
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.