9tilføjet af

"mindreårig" hjælp!

Hej jeg er en pige på 15 "½"
Har en kæreste på 14, bliver 15 om 3 måneders tid..
jeg er 1 år ældre end ham, og vi har været sammen med ham i 1 måneds tid.. og kan virkelig godt lide ham, og han er helt vild med mig..
jeg selv er ikke jomfru, men det er han..
Jeg vil IKKE spørge ham om han ville i seng med ham, da han er under 15..
Men han har SELV spurgt mig her for ikke så lang tid siden.. han vil meget gerne, og jeg vil også godt..
Men det er jo det han er under 15.. og det er jo ulovligt..
Jeg sagde det til ham, men han sagde han var ligeglad, og ville aldrig melde mig, og heller ikke hvis der gik noget galt..
Jeg stoler på ham..
Men skal jeg bare gøre det, eller vente til han bliver 15..
Jeg tænker ikke så meget på mig, men mere på hans skyld.. han er jo jomfru og det hele..
Vi har godt nok gjort andet sexuelt..
Jeg vil godt det er ikke det, og vi har snakket det igennem..
jeg selv har gjort det med en der var 16 da jeg var 14, men det synes jeg er noget andet når det er drengen der er ældre
Men hvad synes i?
Skal jeg gøre det med ham?
tror i han vil fortryde, selv om han veldig godt kan lide mig?
hilsen den ret forvirret pige..
tilføjet af

svar

jeg synes du skal gøre det. jeg synes personligt ikke at man skal følge loven, på det område! han stoler på dig og du stoler på ham... og hvad skulle der gå galt? han vil jo gerne! go for it girl... held og lykke! 17 årig pige
tilføjet af

Enig

Hej
Jeg er helt enig. Sex er dejligt, og skal dyrkes, når der er lejlighed til det. Lær ham rigtigt op til at give dig de bedste orgasmer. Fortæl ham, hvordan du vil have det, så han får chancen for at blive en god elsker.
tilføjet af

Allerede ulovligt

Hej. Det er ulovligt uanset om han samtykker eller ej, dvs at hans forældre og alle mulige andre kan melde dig, hvis de finder ud af det, og mener, der skal reageres. Det er nemlig ikke kun din kærestes interesse man vil beskytte med loven, men også samfundet interesse i at ingen børn under 15 har sex. Og hvis samtykke kunne forhindre anklage, ville enhver misbrugt mindreårig jo bare kunne trues til at samtykke, og så gik gerningsmanden fri. Det er ligegyldigt om det er drengen eller pigen, der er mindreårig, og i øvrigt også ligegyldigt om den mindreårige er jomfru - det er STADIG ulovligt! Skulle han se sig gal på dig om noget tid, kan han endda vente med at melde dig til da... Dog bliver det naturligvis svært at bevise jo længere tid, der går, men jeg mener, der kan gå ti år efter hans fyldte 18. år før "sagen" er forældet jf. lovgivningen.
OMVENDT... Så har du allerede brudt loven!! Du har haft "anden kønslig omgang med mindreårige", og det reguleres også ved bestemmelser i straffeloven!
Mange unge står i jeres situation hver dag, og jeg tror ikke (UDEN DOG AT VIDE DET, SÅ REGN IKKE 100% MED DET) det dømmes hårdt i retssystemet.
Om I skal tage det næste skridt eller ej kan jeg ikke vejlede om, men jeg synes dit indlæg vidnede om nogle fejlopfattelser, som jeg håber at have udredt for fremtiden.
Held og Lykke i dit videre (seksual)liv
tilføjet af

vent lige lidt!

altså det er skam ulovligt, men han skal selv være med til at melde dig, og hvis i begge afviser at i har haft kønsligomgang, så kan igen gøre noget..
der er mange der gør det der under.. bare rolig...
hilsen mig
tilføjet af

jaja..

der er så meget om det emne i nyhederne, men det tror jeg ikke du skal tænke så meget over.
hvis han virkelig godt kan lide dig, og omvendt, så spring ud i det.. der er ikke nogen grund til han skulle gøre det..
og hvis det skule ske, så nægt det!
lige gyldig hvad, så nægt! for der er ingen beviser.. ved mindre han er lidt for ulækker, og gemmer kondomet..
held og lykke.. putte..
tilføjet af

Kun 3 måneder!

Vent lige tre måneder, så er det lovligt! Til den tid er der ingen, der kan sige noget til det, og så kan I gøre det lige så tosset I vil!
tilføjet af

Lovens intension

Hej
Loven er jo egentlig ikke skrevet for at to jævnaldrende unge mennesker skal kriminaliseres, men for at beskytte børn mod overgreb fra unge/voksne.
Jeg er selv 38 år og mor til to tenagetøser. Jeg var også 15 år den første gang - og han var 14.....det har jeg aldrig fortrudt!!! Og jeg er heller aldrig blevet straffet ;-)
Håber du får mange glæder fremover!!
tilføjet af

...

det skal du ikke tænke på.. han mælder dig sikkert ikke!
hvorfor?
det ville være for besværeligt..
hilsen ...
tilføjet af

Sikken lovsang ;-)

Hejsa.
Jeg håber ikke du blev skræmt af "lovsangen"...
Sikke en gang pladder.
Hvis det nogensinde blev meldt (urealistisk), tror jeg ikke politiet ville ane hvad de skulle gøre, og hvis det nogen sinde kom for en domstol (meget urealistisk) ville det uden tvivl ende med et tiltale frafald, altså ingen egentlig retsag.
Det er godt nok et par dage siden jeg var 14, men jeg kan godt sige dig, at hvis det var mig der havde haft en dejlig kæreste, der ville i seng med mig, så havde jeg nok været den lykkeligste 14-årige knægt på jorden.
Lad endelig ikke "lovsangen" ødelægge det for jer!
Husk kondomer!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.