15tilføjet af

min kæreste viser ik han elsker mig

altså jeg er en oige på 14 der har en kæreste som er 15 han viser ik han elsker mig og jeg har virkelig brugt mange penge på ham.. og så går han rundt med noget han fik af sin eks... hva ska jeg gøre..
tilføjet af

Jeg er foælsket i en men jeg tror ikke han kan lig mig hvad skal jeg gøre?

hey jeg hedder Emilie jeg er en pige på 11
der er en dreng jeg helt vildt god kan lig
han hedder Fredderik han er 11 og er bare så sød
men jeg ved ikke om han kan lig mig hvis bare i ville
sige hvad jeg skal gøre for jeg så maget genert
jeg hå ber i vil hjelpe mig hilsen Emilie
tilføjet af

det sidste du skal

er nok det som jeg gjorde...
da jeg var 10 gik jeg hen og blev helt for skudt i en fra min klasse.... da jeg er en meget genert person tog jeg ikke chancen og fortalte det til ham.... jeg var vil med ham i 7 år og det var først i jan. jeg fandt min drømmefyr....

da du er 11 kan man ikke sige om han er den eneste ene, og ja jeg kan heller ikke sige at min drømmefye en min eneste ene, for det vil det jo først vises når man er død
hinsner louise på 16
tilføjet af

Forelsket? Mon dog?

Du behøves ikke at bruge penge på fysiske ting, så som gaver, til din kæreste. Hvis han virkelig er forelsket i dig, så havde han vist det ved at kysse dig, kramme dig, tage dig med ud til romantiske steder. Held og lykke med forholdet.
tilføjet af

bare rolig

lille pige du er kun 14 hvad ved du om at være forelsket..!! helt ærligt.. hvis du virkelig elsker ham behøver du ikke vise det med gaver og dyre ting..!! han er sikkert også meget glad for dig men har en anden som han bedre kan li' luk øjnene op søster..!! søde ven ta' dig sammen..""% og stop det der piveri
!&zazupana og karl..
tilføjet af

jalouxi..

altså du skal ikke bruge penge på ham, det er fjollet.. lad være med det..
og det med kan går sammen med en gammel kæreste, betyder nødvendigvis ikke noget.. bare rolig..
Min kæreste er bedste venner med en eks.. det gjorde mig jaloux i starten, og gjorde lidt ondt, men du skal ikke tænke over det.. han har jo valgt at komme sammen med dig, og ikke hende mere.. nu er de venner, og det må du respekterer..
håber du kunne bruge mit svar.
hilsen mille
tilføjet af

Du skulle måske...

Du skulle måske starte med at blive voksen før du finder en kæreste for det lyder det VIRKELIG ikke til at du er...
tilføjet af

pis...!

heyza med dig....
jeg er en pige på 15, jeg har selv en kæreste på 16... hvis jeg var dig ville jeg fucke ham op, jeg ved du har brugt mange penge på ham men er han det vær??? hvis han ikk viser at han elsker dig så kan det jo godt være at han ikk gør det, ellers snak med ham om det....
håber du får det godt...
Qnuz rie...
tilføjet af

Snakke..

Hej..
Snak med ham.. Si at du bliver ked a d, når han går med nogle ting, han har fået a sin x.. Og ikk dine..
Så hvis han elsker dig, vil han jo nok gøre noget v d.. Eller r han ikk værd at samle på..
Kyss fra os..
tilføjet af

"parforholdet"

hej læsere!

et parforhold holder længe hvis man "gider at bruge tid på hinanden".det lønner sig i sidst ende.det kan osse godt holde evigt hvis man lade vær`med den "stupit tanke gang om jalousy"
hvis man er funkserende på sit meget romantisk forhold ,og går med de værste sjofel tanker om ,at "er han mig utro"!?..
-tjah`så er det vidst en selv man bør se lidt i sømmene der!.
mit forhold til en mand har holdt i snart 12 år ,og stadig lige glad for hinanden.selvfølgelig kan der opstå problemmer ,med foreksempel oprydning fis ud med dit snavse tøj.osv.-tro mig det kan gå en kvinde meget på nerverne!..
men jeg tror det er sådan i de fleste hjem,hvor manden roder har ikke lyst til,at rydte op efter sig mere.se det er der hvor kvinderne "raser"
-hvem kender ikke det der med har glemt, at der bor en kvinde i huset osse når man har været på toilettet-det forsømte forårs wc bræt!..man har forsøgt ,at gøre de mest kluntede ting for,at manden skal lægge mærke til,at der bor en kvinde i samme hus.
et eks.manden pisser på brættet gider ikke tørre sit efter ladenskab op.kvinden kommer ud på toilettet meget uoplagt morgen humør.-hvad sker der! jo`man planter sin stor bagdel på det over pisset wcbræt-klamt ikke sandt!..ser du hans urin virker som en slags "formgele til håret"
-aldså ret klæbeligt fornemmelse til den finne bagdelshud!
hvad gør man så!?
man kalder på sin mand stikker ham en gulv spand og et par rengørings klude i hånden sammen med et frisk duftende rengøringsmiddel...hva`sgo´!..så er det kraftedme oprydning hr potenssprednings -gylletank!.
-jeg ved ikke om i kender dette problem!..men det tror jeg rent faktisk, der er mange kvinder ,der ude som gør det.
nogen gange ender det somregel hos nogen mennesker med en langvarrig diskuision eller måske et slagsmål med rengøringssæben.hva`ved jeg!.men skide irreterende af mands dårlige vaner.
så er det jeg spørger hvad kan man ellers gøre ved det!?..
-aldså et seriøst spørgsmål!

kan i have det godt der ude!
mange knus til jer læsere :-)ønsker jer alle en tør fri weekend.."den hold bare ende"
tilføjet af

Svar

du kan jo prøve og spørge om han stadig har følser for hans eks...
tilføjet af

tag en slapper

prøv lige at hør her...
for det første er i ikke ret gamle. og for det andet så har i sikkret heller ikke været sammen ret længe. Det kommer med tiden og alderen. Kærlighed er ikke penge, og du har valgt at bruge penge på ham. Man kan ikke købe kærlighed!!!!!
Jeg synes du skal prøve at lade være med at tænke så meget over det. Vent og se! Han var nok gåert hvis han ikke elskede dig!
tilføjet af

haii..

haii... du skal slet ikke være bange for at spørge ham.. tænk på alle de menesker der gør det.. det er der ikke noget galdt med det er helt almindeligt...
tilføjet af

Den kærlighed

Kærlighed er ikke noget man kan købe for penge, det er noget man giver og får, men det finder du ud af når du bliver noget ældre, for du har forhåbentlig ikke regnet med at du skulle finde den du skal leve sammen med resten af livet når du ikke er ældre, der er masser af tid, du kan nå at blive skuffet mange gange hvis du ikke tager det som det kommer, du har liver for dig
tilføjet af

Hej søde.

Det eneste rigtige at gøre er : Du går direkte op til ham og rækker hånden ned i buskerne på ham, tager lemmet op og ind i munden med svinet..
tilføjet af

Er SOL nu også blevet bedre?

Dette er en test.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.