11tilføjet af

min kæreste vil have en opel

men det vil jeg ikke. Vi har skændtes meget over dette problem og der er opstået en meget dårlig kemi mellem os. Jeg føler at Hun ikke mere er den person som jeg en gang mødte. Er vores forhold i fare? Efter 1 års forhold
tilføjet af

ja det er den

at køer i opel må væer ligesom hvis man gik i seng med en hest
tilføjet af

fordi du ikke kan få din vilje med en bil?

Skulle du ikke se også at holde op med at være den person du var? Der trænges vist lidt modning her.
tilføjet af

Køer i Opel?

Hvor mange køer regner du med, at der kan være i en Opel?
Og hvilken model regner du så med?
tilføjet af

En Opel er også en fremragende bil

Men I skal vælge en Opel Omega Lotus, som denne her:
http://www.youtube.com/watch?v=-CIWxoVUAtc
tilføjet af

kvinder finder hurtigt overtaget

allerede efter kun et år har hun kontrol over dig, og det bliver værre og værre som tiden går, du har kun en mulighed, og det er at smide hende ud.
snart nægter hun dig sex, og så går rouletten, det er kvindens måde at få kontrol på, de sælger dem selv som billige ludere.
jeg håber ikke at I har fælles konto, for så skal du passe på, hun kan ret hurtigt få fjernet jeres opsparing uden din viden.
tilføjet af

Smid hende ud

hun skal da ikke bestemme hvilken bil i skal have.
hvis hun vil styre alting kan du lige så godt trække stikket ud mens legen er god.
tilføjet af

Godt byt, hvis I havde en Ferrari før

Men klart bedst med Volvo eller Saab.
tilføjet af

Får du sex

Så skidt med bilen
tilføjet af

Ro på:)

Umiddelbart kunne man fristes til at tro at jeres konflikt omkring hvilken bil i skal køre i, bunder i noget helt andet. Selv om det faktisk kan være svært, så er det virkelig vigtigt (mener jeg) at men vælger sine kampe med omhu, så du skal nu tænke på om dette er en kamp du vil tage, og hvis det er en kamp du vil tage, hvorfor er lige netop denne kamp så vigtig for dig? - Det må endelig ikke handle om blot at vinde og få ret, men det skal være fordi det virkelig ER vigtigt for dig ikke at køre i opel!
Jeg mener ikke at jeres forhold nødvendigvis er i farre:) Hvis jeg stod i denne situation, ville jeg lave en aftale med min kæreste om at den næste uge måtte vi ikke tale om bilemnet. Er der så andre konflikter der dukker op i stedet for? Eller er der ro på igen?
Muligheden for at i er inde i jeres første "krise" er også ret stor, - det er blevet hverdag igen og det kan være svært at finde den tid til hinaden som man kunne da man var nyforelskede. Men sæt tid af til hinanden!
Du skriver at hun ikke er den person du engang mødte, måske kunne du prøve selv at få den person hun var frem igen? Men det er selvfølgelig kun hvis du føler det her forhold er værd at kæmpe for, at du stadig et eller andet sted inde i dig selv har lyst til at være samme med hende i mange år endnu 🙂[l]
tilføjet af

Frem med de sorte sække

og så råber du UUUUUUUUUD. Mage til kontrollerende bitch.
tilføjet af

...

et parforhold bygger også meget på forståelse af hinanden og at der gensidig respekt, og hvis et forhold kan gå i stykker af sådan en bagatel , en død ting som en bil er det noget galt..
jeg har været i forhold i 4 år nu, og der r nogle diskutioner, men hvis man ikke kan blive enige om køb af matrielle ting , så bliver der ikke købt noget ..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.