2tilføjet af

Meningen med fyres signaler..? (HJÆLP)

Hey.. At jeg er et problem i mig selv er én ting. Jeg har MEGET nemt ved at falde for ham der bare kommer gående på gaden. Kan stort set ikke gå til købmanden uden at komme hjem med bankende hjerte efter at have set en to-tre stykker der banker mig i gulvet. Kort sagt; jeg er nok ret naiv.
..Men det har jeg, næsten da, lært at leve med. Nu til mit emne: hvad betyder de ting fyre gør? Forleden dansede jeg med en fyr til en fest, var i forvejen lidt lun på ham, og vi danser så RET tæt. Da sangen er færdig gi'r han mig et kys på kinden, og ja. Han var ikke fuld skal det lige siges. Men hvad betyder sådan en ting? Hvor meget kan man lægge i de ting I gør, drenge..? Hvornår kan man tage jer "seriøst"? Jeg er jo, SELVFØLGELIG skudt i ham nu, og er lidt lost.. Han er dejlig, men jeg er vist ikke den eneste med den mening. Kender ham ikke, og han er af den populære slags sååå.. Ligemeget, må vel leve uden ham, men husk liiige mine spørgsmål, ikk'? Knusser mig
tilføjet af

Ak ja..De signaler, de signaler

Du kan være sikker på, at han synes du er sød. Hvis han ikke kunne lide dig, så ville han nok slet ikke danse med dig, og SLET ikke kysse dig på kinden. Men det er ikke sikkert at han vil mere end det. Måske var det bare hans måde at sige "tak for dansen" på. Et kys på kinden er trods alt ret uskyldigt.
På den anden side kan det også være, at han gerne vil have dig, men ikke turde gå mere "direkte" til værks, og nu venter på, at du tager det næste skridt.
Med andre ord: Det er kun ham selv der ved, hvad han mener med det. Du er nødt til at spørge ham...
Held og lykke
tilføjet af

TAK =)

Tak for det.. Det er jo altid rart at høre andres meninger.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.