10tilføjet af

Mand der gerne vil have børn

Jeg er en mand i min bedste alder 39
jeg ønsker mig som besat at få et barn men jeg er så uheldig at jeg er ramt ind i en kvinde der ikke vil have flere børn ...
jeg har været med til mine 2 pigers fødsel og når jeg holder børn i min favn bliver jeg helt vild ...
kunne jeg selv ville jeg føde dem selv men det kan jeg ikke *HULK*
men hvad gør man dropper man tanken om at få flere børn eller skal man finde nye veje for at få et barn eller 2 ....
jeg ville ønske der var flere fædre der var med til fødslen .. det er flot og det er dejligt at se det nye liv der kommer til verden ...
så hvad gør man ?????
tilføjet af

Vent 2-4 år eller skift kæresten ud...

Så får din ældste datter et barn. ;-)
Børn er jo kun rigtig nuttede det første år af deres liv. *G*
tilføjet af

kærlighed

prøv nu lige at få en ordenlig snak med din kone/kæreste,hvis hun elsker dig,vil hun også have et barn med dig, hvis hun da ikke har en meget god grund til ikke at ønske det.Håber at dit store ønske går i opfyldense,hvor er dine store børn? taber du interessen for dem, når de bliver store?
tilføjet af

svar

Mine børn er 16 og 17½ og nej jeg har levet med min yngste siden hun var 1½ år og haft min store hver 2nd weekend så nej jeg taber bestemt ikke lysten til at være sammen med dem ...
jeg har boet sammen med min kæreste i 2½ år nu og hun siger blankt nej til at få flere ..hun har 2 fra tidligere ægteskab og er ikke interesseret i flere ...
så jeg er lidt lost ...
tilføjet af

hmmm

Hej Bimmer ...
er da ked af at høre at du KUN kan lide børn det 1 år ... de forandre sig som de vokser og ændre sig
både til det sjove og mindre sjove ...
så jeg håber da for dig at du kan lide dine børn flere år end 1 ...
jeg har været sammen med hende i 2½ år .. såå skal man vente yderligere eller .....
tilføjet af

hvad er det for noget pjat!

"hvis hun elsker dig,vil hun også have et barn med dig"
Er den eneste måde at vise man elsker en person på. Hun vil ikke have børn, ergo hun elsker dig ikke!!!
Der behøver da ikke at være nogen særlig stor grund til ikke at ønske flere børn...måske har hun bare ikke lyst til at skulle igennem det hele en gang til. Måske ønsker hun at kunne få mere tid til sig selv - og sin kæreste! Det er da fair nok. Det har ikke noget at gøre med, at hun ikke elsker ham!
tilføjet af

jeg forstår lige, hvad du mener...

jeg er enlig mor på 28 år - min datter er 8 år, og jeg har gerne villet have barn nr. 2 gennem de sidste 5-6 år. Grunden til, at det ikke er gået sådan er først og fremmest, at jeg ikke har fundet "den rigtige" mand. Desuden har jeg haft travlt med mine studier mv.
Jeg har altid ønsket mig at få mindst 3 børn, og min datter synes også, at det kunne være sjovt at få mindre søskende. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg inden for det næste år vil gøres gravid vha. sæddonation.
Jeg er meget afklaret med mig selv, og hvis valget skal stå imellem at vente x antal år på den rigtige mand eller at få flere børn " alene", så vil jeg helst det sidste!
Så jeg kan sagtens sætte mig ind i dine tanker, og jeg synes, at du skal få gjort din kæreste klart, hvor vigtigt det er for dig at få flere børn. Hvis hun stadig ikke kan forholde sig til tanken om at få et barn med dig, så er der måske grund til at overveje, om du er sammen med "den rigtige" kvinde?!?
Det er ikke så usædvanligt, at en kvinde vælger at afslutte forholdet til kæresten/manden, hvis vedkommende ikke forstår hendes behov for at få børn - så det kan du jo også vælge at gøre. Det er selvfølgelig en stor beslutning at tage - især hvis du elsker din kæreste. På den anden side vil du måske fortryde, hvis du lader hende afgøre, om I skal have et barn sammen.
Måske er I to helt forskellige steder i jeres liv uden at vide af det? Hvis du VIRKELIG gerne vil have et barn mere, så vil jeg råde dig til at tænke det hele godt igennem og få talt med din kæreste igen.
Håber I finder ud af det :-) Én ting er sikker: børn er en gave - uanset hvilken alder de har!
tilføjet af

Hvad har du gjort for at få fat på den rigtige mand?

Er du ikke bare blevet for kritisk overfor mænd, for vi er skam
allesammen født med fejl.
Tror du ikke at mænd har svært ved at finde den rigtige kvinde. :-)
tilføjet af

du har ret....

vi har allesammen vores fejl, så hvis man fokuserer for meget på de dårlige egenskaber hos en potentiel kæreste, ja så er det selvfølgelig svært at finde en partner.
Jeg har haft nogle mænd i mit liv siden min datters far og jeg gik fra hinanden for 7 år siden, men inden for det sidste års tid, har jeg ikke gjort så meget for at finde en kæreste.
Jeg synes, de fleste mænd er dejlige og jeg elsker at flirte. Jeg opfatter egentlig mig selv som et meget åbent menneske, og jeg synes heller ikke, at jeg er mere kritisk end normalt.
Men jeg har haft nogle enkelte dårlige oplevelser med nogle af mine kærester, hvilket helt sikkert gør, at jeg i nogle situationer har "paraderne oppe" på forhånd.
Jeg har det sådan, at jeg er meget glad for mit liv sammen med min datter - det generer mig ikke at være enlig mor, og derfor vil jeg ikke have en kæreste for enhver pris - det skal føles rigtigt! Desuden har jeg altid haft det sådan, at man skal tænke sig om, inden man præsenterer sit barn for "den nye kæreste"...... men jeg håber da, at jeg pludselig finder "den rigtige" :-)
tilføjet af

du har ret ..

du virker til at være som mig *S*
jeg tror jeg har tabt kærligheden til hende .. har sagt mange gange at jeg vil have flere og hun kommer bare med det er dyrt ha få børn ...
og alle mulige undskyldninger ...
hun er IKKE interesseret i børn ...
Skriv til mig på mail *S*
tilføjet af

til børnehungrende mand

Det lyder som om du hellere vil have børn end din kæreste ?
Skal jeg finde andre veje eller❓
JA det synes jeg du skal, både for hendes og din skyld, for det kan sgu da ikke ret mange kærlige følelser du har til hende, når du spørger om råd her på debatten om du skal blive eller hva.
Hvad med at være far for de 2 du har i forvejen og så søg ind på jordmoderskolen. :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.