1tilføjet af

Man går meget op i politik.

Politik kan være meget spændende. Hvis man vil arbejde med politik , melder man sig i et politisk parti. Her er der mange muligheder for at være aktiv. Har man nogle ønsker om at komme i byrådet , amtsrådet , eller folketinget - eller andre poster , er der flere ting der skal være iorden først. Man kommer ikke " bare i folketinget" som nogen tror. Man skal være kendt , have stemmer , folk skal vide lidt om hvad for meninger man har. Man skal opstilles som kandidat og vælges. Så er der det økonomiske . Det koster mange penge , og man skal til møder rundt omkring. Privat økonomien kan være sådan , at det hele ikke bliver til noget. Det burde jo være sådan , at når nogen vil gøre et stort arbejde politisk , så kan det lade sig gøre - på den ene eller anden måde. Sådan er det altså ikke.
tilføjet af

Mangel på politiske aktive,

Til aaabenraamand,
Man behøver ikke at melde sig ind i et parti for at være politiskaktiv. Mange vælger at være aktiv i en græsrodbevægelse, da der forholder man sig til et mere konkret problem. Når vi i dagens samfund ser den mangel på tilslutning til politiske partier, så hænger det vel sammen med, at man kommer vel også for det socialle liv ,som der burde være i et parti, men ikke er der længre. Da hvad er der ved komme som nyt medlem i et parti, og så gennemgår man en lang kedlig dagsorden.
Jeg er selv er organiseret og mange gange finder jeg det ret kedeligt og jeg følger en udbrændthed, hvor jeg bare ikke har lysten længere. Inde for mange organisationer/partier er det jo sådan at de har nogle kasmatiske personer der har svaret på alt, hvor flere talet af borger jo ikke har disse fast låste meninger.
Men kommer der jo nogle gange for få vendt problemstilliger som man går med invendig, og det er ikke plads til i organasionerne idag.
Men ellers kan jeg kun give dig ret, det er svært at komme i folketinget ligesåvel idag som i gamle dage. Personligt mener jeg det er blevet vanskelig gjort for meget at blive opstillet til folketinget ved de nye regler ved indsamling af stemmer til Inrigsministeriet.
Samt når man så først er opstillet kræver det for mange stemmer at komme ind, og finder at tre mendater vil være rimlig at kunne være i folketinget på.
Mvh.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.