14tilføjet af

Mad-bumser

Er der nogen der ved, om man kan spise noget mad der på den måde kan reducere ens bumser??
tilføjet af

mælk?

Den gængse viden ville jo sige at du skal undgå fede ting. Dvs. at der istedet er ting du ikke skal spise.
Dog vil jeg lige gøre dig opmærksom på en undersøgelse lavet i England, hvor konklusionen var at fastfood med videre ikke ændrede ret meget, men at indtagelsen af mælk synes at have en stor effekt. Begrundelsen skulle angiveligt være at der er nogle hormoner i komælk, som øger talgproduktionen. Det hjælper desuden ikke noget bare at at drikke letmælk, da koncentrationerne heri givet skulle være endnu større.
Om problemet er det samme i Danmark skal jeg ikke kunne udtale mig om.
Mvh Acex
tilføjet af

du kan prøve

at spise fødevarer som har et højt indhold af A vitamin, både som retinol og betacaroten, såsom lever. Zink er også et godt mineral.
Ellers tror jeg ikke at indtagelse af fødevarer direkte kan påvirke akne i positiv retning.
Jeg lagde engang min kost om til stort set kun at indeholde kød og jeg fik nærmest et akneudbrud. Jeg lærte senere hen at det animalske protein og fedt var hovedsynderen, især fra svin. Hvedebrød og nødder har jeg også dårlige erfaringer med.
Nu spiser jeg meget mere fisk og rugbrød og grønt hvilket har hjulpet meget, men er stadig ikke fri for det. Det skal siges at jeg før kostomlægningen ikke havde tendens til akne.
tilføjet af

har hørt det

men har aldrig kunnet sætte en forbindelse til mit mælkeforbrug!
Men tværtimod de perioder hvor jeg udelukkende spiste mængder af grønt/frugt + selv om jeg huskede fedte fra nødder/og rapsolie/avocado
Men jeg drikker også kun Økologisk mælk,det andet har jeg aldrig købt

Men hvertfald chips(tænker mest på dem der ikke vasker deres hænder ordentligt)
Og på den måde at mejeri produkter giver øget slimdannelse(snot) ved at de bakterier der er i snot giver bumser hvis det kommer på huden,i ansigtet fx.
For skrap behandlin:skruppen forværrer det slemt
min hud er fin idag,men en sjælden gang er de lidt men hvis jeg giver det fred plejer det at gå i sig selv igen
bruger dog en creme med zink,som modvirker dannelse af urenheder
tilføjet af

Undgå fedt

Det man får flest bumser af er fedt.
tilføjet af

Drik vand

Skift næsten alle drikkevarer ud med vand, det er nok det bedste du kan gøre og så ellers begrænse fedtet mad.
Prøv at undgå SUPER mange tomater, overforbrug af disse kan nemlig også give en bums eller to.
Ellers kan jeg varmt anbefale Blemish attack (en bumsegele) fra shiseido den udrydder en bums på no time ( den koster ca 150,-)
Håber du kan bruge det til bare lidt
tilføjet af

Tak..

..for svaret. Ellers nogle gode råd til hva man ellers kan gøre mod sine bumser?
tilføjet af

Hvor mange

Det er nok lidt nemmere at råde dig hvis du oplyste om det er decideret acne eller bare en irriterende bums i ny og næ
tilføjet af

kosttilskud mod uren hud

Jeg havde som teenager mange problemer med uren hud, lige til min mor satte et (på daværende tidspunkt) nyt kosttilskud på bordet kun til mig.
Væk var bumser og hudorme på ganske kort tid!
Vidundermidlet hedder kort og godt: REN HUD og kan købes i de fleste helsekost butikker, ellers spørg hos din lokale helsekostforhandler, de har sikkert en té der hjælper, jeg har hørt om flere men kan ikke huske deres navne.
Men ellers undgå mættet fedt (animalsk fedt) og hold dig til vegetabilsk fedt, der er koldpresset og indeholder flerumættede fedt, og det er ikke et råd fra mig, men fra en kostekspert.
Masser af sol er også godt. Og ellers damp med mint, chili eller kamfer (kogende vand med aroma-olie) Det åbner porene så de rigtigt kan komme af med deres fedt og urenheder.
Husk også at sæbe ikke er sundt for din hud, prøv istedet en renselotion eller rensemælk med tea tree olie, skyld med lunkent vand og dup med en alkoholfri skintonic, tilslut smører du et tyndt lag fugtighedscreme på, den SKAL være fedt-fri og olie-fri.
Held og lykke
TRrina
tilføjet af

De astrobiokemiske cellesalte

vil gøre underværker-
find lidt om dem her:
http://www.sitecenter.dk/pulverheksen
http://www.sitecenter.dk/pulverheksen/mappeliste/
http://www.worldofwisdom.dk/02_software/interpreter.htm
download horoskopfortolkeren på dansk.
tilgængelig i 30 dage
yderligere forklaring gives GRATIS via min e-mail.
Jeg ved, at det virker.
I yderste konsekvens skal der lidt "hokus pokus" til.
tilføjet af

Mad mod bumser.

Udelad animalsk fedt, dog er fiskeolie undtaget.
Brug tidselolie til at komme over salater og olivenolie til at stege i.
Udelad sukker og andre søde sager.
Evt. kan allergi være involveret, f.eks. hvede eller gluten.
tilføjet af

Min kone...

...får bøvl med et par bumser i ansigtet, hvis hun spiser meget fedtholdige kager.
Tilsyneladende har bumserne for hendes vedkommende ikke meget at gøre med, om fedtet er vegetabilsk eller animalsk, da problemet vist også opstår, når hun spiser et større stykke af en fin chokolade, vi har, og som kun indeholder kakaosmør, som skulle være ét af de fineste, sundeste og mest hudvenlige fedtstoffer overhovedet - og selvfølgelig er rent kakaosmør jo vegetabilsk...
Jeg kunne forestille mig, at fedt fra drøvtyggere måske ikke er så heldigt, hvis man er bumseplaget. Dette fedt er langkædede mættede fedtsyrer, og de er det, man kalder talg. Da bumser netop er talgkirtler med betændelse i, kunne man gætte på, at hvis man spiste mindre talg, så ville de blive belastet mindre, og man kunne slippe af med lidt af månelandskabet.
Sådan i al almindelighed skal man sørge for at få godt med antioxidanter i form af E-vitamin og carotenoider (alt det fra de stærkt farvede grøntsager). E-vitaminet er i hvedeklid og følges med alle vegetabilske olier, der indeholder umættede fedtsyrer. Huden skal være elastisk og velfungerende, men den skal også have lov til at passe på sig selv. Man gør den bestemt ikke nogen tjeneste ved at vaske den meget ofte. En skylning er bedre. Mere om det nedenfor:
Man skal for så vidt muligt holde fingrene fra sit ansigt. Alt for meget sæbeskrubning, gnubning, gnidning og bumsepilning kan have den stik modsatte effekt af det ønskede, da man for det første fjerner hudens eget beskyttelseslag og for det andet kan risikere at få overført bakterier hertil fra fingrene og få dem gnedet ned i huden, så de forårsager betændelsestilstande, der viser sig som de forhadte filipenser.
Undgå desuden alle mulige magiske kosttilskud og underlige ting, som på fantastisk vis skulle kunne løse dit problem og brug din sunde fornuft i stedet. Det er billigere og mere effektivt. Start med at forsøge at opfylde de normale og mest basale kostregler, før du giver dig til at træffe særlige foranstaltninger mod bumserne.
Er du teenager, så er det jo bare ærgerligt, og du må leve med det i én eller anden grad, til hormonerne er kommet nogenlunde i balance igen. Bumser er også i meget høj grad hormonelt betingede.
mvh.
Brainman
tilføjet af

produkter???

de produkter du taler om, skontonic uden alkohol og en creme der er olie og fedtfri... hvor findes de? Det med tee tre oil, er det noget fra body shop, eller hvor kommer de produkter fra som du har haft gode erfaringer med?
tilføjet af

undskyld ventetiden

jeg var lige på ferie
Skintonic og creme findes hos Matas, thee tree olie produkter findes hos Helsam, som også har mange andre gode produkter.
Håber du slipper af med problemet
Hilsen TRrina
tilføjet af

takker

har faktisk prøvet det reklamerede pure A og synes egentlig jeg har fået resultater, så jeg har endnu ikke prøvet dine anbefalinger... den skintonic jeg bruger er dog ikke alkoholfri, hva kan det have af konsekvenser??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.