1tilføjet af

Måske man skulle oddset med de store drenge

Der er 2 ting jeg er tosset med. Aktier og fodbold. Lige i den næste periode er det sjovt at være begge dele når man holder med Aab.
Alle ved at fodbold aktier er en dårlig investering på den lange bane. Men hvad med på den korte spekulative bane.
Se kursudvidelsen her: http://inrater.com/topic/aab-kapitaludvidelsen-champions-league-en-spekulativt-investering/
tilføjet af

Måske man skulle oddset med de store drenge

Meget interessant med den aktieudvidelse. Selv vil jeg dog nøjes med at lægge entreen ved stadion engang imellem, det er jo også en måde at støtte klubben på.
Men med aktieudvidelsen samt måske en CL-deltagelse, ser det pludselig godt ud for AaB´s økonomi. Truslen om fallit er afværget, og med en sikker og sund økonomi, behøver man måske ikke at lade sig friste til at sælge alle de største unge talenter. Hvilket ville være synd, dersom man virkelig er ved at få spillet et godt hold sammen. For AaB´s skyld håber jeg da, at de kan holde fast på grundstammen på det her hold i hvert fald et par år. Spillerne kan også sagtens udvikle sig endnu selv i den hjemlige liga, især hvis de også har Champions League-bold ved siden af Superligaen.
Det paradoksale er, at det måske var held i uheld med krisen for den nordjyske klub. For krisen tvang AaB til at satse på egen avl og ungdommen og det har virkelig båret frugt. Plus for fansene er det mere spændende at se et hold bestående næsten udelukkende af lokale eller i hvert fald danske spillere end en sammenbragt flok, som den som Brøndby f.eks. har. Især for de lokalpatriotiske nordjyder betyder det meget, at man kan identificere sig med spillerne og klubben.
Som et kuriosum kan det nævnes, at selvom jeg aldrig selv blev en god fodboldspiller, så fik jeg da som knægt snuset lidt til AaB, da jeg som 13-14 årig gennem mange måneder trænede med et af klubbens drengehold, fordi jeg i et års tid opholdt mig i byen, men stadig spillede i en anden klub ikke så langt fra Aalborg. Jeg skulle jo stadig holde formen ved lige, så derfor fik vi det arrangeret sådan, at jeg trænede med i AaB. Derfor har jeg da lidt tilhørsforhold til klubben - selvom jeg aldrig har spillet kampe for dem. Men når man har haft sin gang derude i knapt et års tid, får man da lidt sympati for dem. Det var engang i 80´erne, dengang den tidligere målmand Kaj Poulsen stod ude i cafeteriet. Dengang i årene fra 1986-1991 så jeg mange kampe på Aalborg Stadion. Siden flyttede jeg dog fra Nordjylland og i mange år kom jeg ikke på Aalborg Stadion, bortset fra et par gange, når jeg var på ferie i det nordjyske. Men efter at være flyttet tilbage, kommer jeg der dog igen engang imellem. Var da derinde for godt en uges tid siden og se AaB-Dinamo Zagreb. 😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.