10tilføjet af

Må jeg ringe... vi har lige slået op!!!!

Hej, jeg er en fyr på 28 der har haft en kæreste gn. 2½ år, men vi har lige slået op/holder en pause... hvilket vi er enige om.... (og det er vi faktisk)... Vi var begge ulykkelige da vi slog op, for vi elskede hinanden, men jeg tror vi var blevet mere venner end kærester, og der manglede gnisten.... måsske finder vi sammen igen... måske ikke... jeg ved det ikke.
Nu er der gået et par dage og jeg savner hende meget og føler mig alene.... er det for tidligt at ringe og høre hvordan hun har det????? eller skal hun have mere tid... jeg er sikker på hun også savner mig meget!!!! Er det en uskreven regel, ikke at ringe de første dage når man har slået op..... Jeg kunne godt bruge et par gode råd....
Mvh. Den Åbne Bog
tilføjet af

ingen regler

Hvorfor ikke bare ringe hvis det er det du føler for??
Hun kan jo bare sige til dig hvis hun ikke har lyst til at tale med dig endnu*s*
tilføjet af

Hvad føler du for.

Jeg har altdi fulgt mit hjerte, og har ikke fulgt regler om at virke for desperat eller lignende. Især ikke hvis det gælder kærlighed, og man ved den anden føler det samme. Jeg gider ikke gå og spille kostbar for den jeg elsker. I jeres tilfælde, er der jo også et formål med det, da I ikke er gået helt fra hinanden. Da der er en grund til I holder pause, ville det måske være en god idé at mødes om allerede en uges tid, og aftale hvad der skal laves om i forholdet. Mere spontanitet, måske. Der skal ikke gå lang tid, før man begynder at blive lidt fremmede for hinanden, og så bliver det svært at finde ind til hinanden igen. Har selv prøvet det.
tilføjet af

Pas på...

Hej. Jeg har været i nøjagtig samme situation som den du beskriver. Der er ikke noget i vejen for at ringe til hende, hvis det er det du føler. Men du skal også passe på med, at du ikke bliver for "anmassende", hvis du forstår. Jeg følte mig også meget alene, efter brudet med min kæreste. Jeg begik den kæmpe fejl at ringe til hende konstant, hvilket til sidst blev for meget for hende, så hun til sidst ikke følte hun havde nogen frihed. Hvilket endte med at hun brød kontakten, og vi har i dag ingen kontakt... Jeg siger ikke det vil ske for dig, men risikoen er der. Jeg troede heller aldrig jeg skulle miste kontakten med min eks. Men det gjorde jeg.
Men håber at du finder ud af det.
tilføjet af

passer vi sammen??

Jeg holder ufattelig meget af hende. Men ved ikke om det skal være hende... Vi er begge typer der kunne finde på af blive i et forhold fordi det er hyggeligt, rart og frem for alt trygt. Men jeg skal finde en kæreste der holder livet ud, hvis der efter 2½ år manger gnist og glød, hvordan ser det så ikke ud om 20 år.... Jeg vil ikke spilde tiden!!!
Den åbne bog....
tilføjet af

JA!

Det er nu 1½ måned siden jeg stod præcist der hvor du gør, selvom jeg er en kvinde. Også efter 2½ år gik vi fra hinanden.
Hvis du virkelig har brug for at høre fra hende så ring, men jo længere tid der går mellem du gør det, jo hurtigere vil du komme videre i sidste ende. Det er min erfaring.
Jeg savner ham så meget hele tiden, men når der er gået noget tid mellem at vi har snakket er det mindre smertende når vi endelig gør det.
Har du bare brug for at snakke med en som mig, så kan du også bare maile, jeg havde selv meget brug for en, men havde ingen.
tilføjet af

Gnisten..

Det er lidt svært, nar vi ikke kender til jer og jeres forhold. Der er jo som sagt en grund til at I holder pause. Det med at passe sammen.. Jeg har haft en kæreste, der var vidt forskellig fra mig. Han var sød og dejlig, men han var bare for umoden i længden. Og han udviklede sig ikke i forholdet. Man skal ikke blive i et forhold, blot fordi det er hyggeligt, og man ved man har en at komme hjem til, osv. Gnisten skal helt klart være der. Og det ved man om den er, hvis den er der. Man skal selvfølgelig også se langsigtet (i den alder), om man har en fremtid sammen...
tilføjet af

Hvis du føler...

...at gnisten er væk og forholdet er visnet er det nok ikke bare en pause, men pauser kan også være fortryllende. De kan virkelig vække forholdet op.
Men ring, hvis du har brug for det, og så ved du også bedre efter det om du skal ringe en anden gang du har det sådan her.
tilføjet af

Nu har jeg gjort det!!!

Jeg sendte en sms igår, hvor jeg bare skrev at jeg savnede hende... senere loggede vi begge på messenger og vi chattede lidt og jeg ringede bag efter....
Hele forholdet har det nok mest været hende der har været forelsket i mig, og min forelskelse har ikke helt været ligeså stor.... Men efter at jeg snakkede med hende igår, synes jeg hun er dejligere end nogensinde.... Det er et helvede det her!!!! Og disse sene aftentimer er endnu værre.... den eneste kur der kan holde smerten lidt væk er at lave så meget så muligt så jeg ikke tænker for meget på hende.... Hun virkede som om hun havde meget mere overskud igår.... Jeg håber stadig vi finder sammen....
tilføjet af

Held og lykke!

Held og lykke!
tilføjet af

Tak

Tak for alle de gode råd.... Jeg har taget dem til mig, men vi kommer ikke sammen idag... men snakker stadig og ses lidt.... Men det er hårdt.... Måske er det bare lettere, hvis vi overhoved ikke så noget til hinanden, men det har jeg jo heller ikke lyst til.... Det er svært
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.