2tilføjet af

Loveshy

Hei. Her kommer klassikeren: Jeg er en pige på 16, som har det problem, at jeg (efter min egen mening) er for genert. Det er ikke fordi jeg aldrig har haft chancer, eller er fuldstændig foragtet af fyrene. Tværtimod, og jeg har også en følelse af, at jeg mangler "lidt fyr". Ikke kun på grund af sex. Jeg har virkelig haft gang i den helt store psykologiske proces med mig selv, for jeg vil jo gerne, men så snart han kommer liiiidt for tæt på, smutter jeg. Og fortryder LIGE med det samme. Muligvis er det fordi jeg tænker for langt, altså den dér med "okay hvis jeg er sammen med ham hér, godt nok er han darjjjjlig, men hvad hvis vi er gift om en måned?" Er måske bange for at binde mig. Skal nemlig have "space". En anden ting er mangel på selvtillid. Har tit en følelse a, at jeg ikke er god nok, og at han vil bakke væk hvis han kommer for tæt på. Dog har jeg ikke fundet en løsning, selvom jeg ved jeg bare burde springe ud i det. Derfor håber jeg, at I kan hjælpe mig somewhere to. Af med genertheden! Knus fra mig
tilføjet af

svært ved at knytte dig

Det at du har svært ved at knytte dig er ikke nødvendigvis et problem for når du først møder en du forelsker dig i så burde det ikke være noget problem !
Med hensyn til ensomhed vær sammen med venderne og alle andre du kender, e-mail eller hvad der nu rykker for dig.
Mere end velkommen til at skrive dtm@sol.dk
MVH. DTM
tilføjet af

undervurdér ikke problemet

Jeg kender dit problem, og jeg kan allerede nu sige, at det ikke er blevet bedre som tiden er gået.
Jeg ville ønske, at jeg kunne give dig mirakel-løsningen, eller bare et godt råd. Men jeg har selv ledt efter den løsning i flere år, uden at være kommet videre. Det eneste, jeg kan sige er, at du endeligt ikke må undervurdere problemet. Det løser ikke sig selv (hvad nogen sikkert vil sige for at berolige dig).
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.