6tilføjet af

Lost in Translation, håbløs.....

Så lige det værste lort i mands minde, nemlig Lost in Translation. Denne film skulle være et mesterværk iflg. kritikerne. JESUS! Den var vel nok dårlig. Usædvanlig tyndbenet, langsom som bare fanden, og uden noget budskab. Morsom var den heller ikke. Nej, du.... Spar dine skillinger, og lej noget andet i videobiksen. Hurtig anbefaling herfra: Identity.... Fed film :)
tilføjet af

hmm

Hej...
Jeg syntes du skulle skrive om en film som er god i stedet for at skrive at du syntes at den film var dårlig... jeg har ikke set den men...
men jeg er en meget stor film tilhænger og jeg syntes din anbefalig er rigtig dårlig.. du kunne godt skrive lidt om havd den hander om så folk selv kan dande deres indstyk...
måske forstod du ikke filmen fordi det lyder sådan... men held og lykke med at finde beder film...
et par titler..
SWAT
The prins and me.
marster and comander.
tilføjet af

Lost in translation

Kære Anonym,
Jeg er slet ikke enig med dig. Jeg morede mig ukristeligt - hele vejen igennem. Never a dull momemt. Jeg tror ikke, du har fattet filmen. I øvrigt var det overordentligt befriende for én gangs skyld at se en film, der var filmet i et roligt tempo.
Jeg ræsede ud og købte videoen, samme dag, den udkom - og sad så oppe sent og så udvalgte scener.
Lidt mere intensitet!!!
KH
Haha
tilføjet af

Smag og behag

Det er jo så bare din mening... Jeg syntes faktisk, den var rigtig god, og at det var rart at se en film med realistiske hovedpersoner som har realistiske samtaler, og som ikke er den typiske kærlighedshistorie hvor alt er perfekt og passer sammen, for sådan sker det jo ofte ikke i virkeligheden. Desuden morede jeg mig fint, det er bare ikke den slags humor du er vant til i film. Selvfølgelig har du ret til at synes hvad du vil, men lad være med at ødelægge oplevelsen for andre, som måske godt ville have kunnet lide den hvis ikke du havde givet dem et negativt indtryk fra starten af.
tilføjet af

- Hvad er nu det for noget....?

Det er da en af de fedeste film jeg længe har set - så til jer der endnu ikke har set den kan den absolut kun anbefales!!! - Men det kræver selvfølgelig, at man ikke udelukkende er til actionfilm, for så er billetten jo nok spildt....
tilføjet af

nå nå

jeg syns det var fed på den langsomme måde...men det er nok oss fordi det er en dyb film, og ikke overfladisk som mange amerikanske film...det kan være du bare ikk er typen der ser intellektuelle film...?
tilføjet af

Enig og uenig

Jeg er helt enig i at Identity er en fed film. Jeg er helt uenig med dig i at Lost in Translation er en lorte film. Det filmen går ud på, er hvor meget de to personer keder sig, og jeg synes den giver et perfekt billede på kedsomhed. Og nej, ikke fordi filmen er kedelig, for det synes jeg bestemt ikke den er. Jeg mener faktisk det er en ret humoristisk film. Så, jeg må anbefale folk at leje denne film, hvis de er til lidt anderledes film.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.