4tilføjet af

til sol redaktionen eller moderatorene

ville det være muligt at forbedre debatsiden forside?
jeg tænker spec. på at der er 15 indlæg af de mest læste indlæg( kunne de ikke få en katagori for sig selv?)
og 15 indlæg af de nyeste kunne forhøjes, måske til 50-100 stk, når der er gået et par timer fra nu 07.53 er dette indlæg væk, druknet i seriøse og abnorme indlæg, det er ikke nemt at finde rundt, måske mig der er er sær,men det ville værer nemmer at finde de int. man nu har?
tilføjet af

Det ville være....

... rigtig dejligt, og er også et ønske der af og til dukker op i debatten. Alt for mange gode debatindlæg dør en tidlig død, fordi folk ikke ser dem. Samtidig er der nogen der er ret gode til at skubbe indlæg der ikke passer ind i deres egen terminologi, ud af forsiden.
tilføjet af

taler man for døve øre

dette indlæg har været før, men læser de indlægene/klagerne og handler ud fra det?
jeg syntes ikke at se noget respons?
tilføjet af

Det tror jeg ikke

Jeg tror ikke at man taler/skriver for døve øre/blinde øjne.. Jeg tror bare at fordi et par stykker taler om det, kan de ikke tillade sig at ændre det.. Og hvis der skulle ske et rama-skrig, og langt de fleste registrerede bruger råbte op om at få en ny og forbedret forside, så skulle de/web-designerene jo også til at lave en ny side. Jeg kan ikke se hvorfor det skulle være så svært lige at lave om, men nu ved jeg ikke hvordan siden køre på nuværende tidspunkt, så der er sikkert et eller nadet der stopper dem i det.
Jeg tror at flere af denne slags forslag her på debatten, flere mails direkte til SOL Redaktionen, og hvad man nu ellers kunne finde på, ville på et tidspunkt få åbnet deres øjne og gøre noget ved det. Jeg kan ikke forstille mig, at hvis de får en masse forslag og efterspørgelser om at forny forsiden til en mere brugervenlig side, at de så bare ville ignorere det.
..Vi Vil Have En Ny Forbedret Debat-Forside!..
tilføjet af

Du må nok prøve at skrive direkte til SOL-redaktionen....

Som moderator på underholdningen, er der ikke ret meget jeg kan gøre ved forsiden.
Men stå sammen, og send mails, så kan det jo være at der sker noget :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.