10tilføjet af

løn hmmm

Løn, hvad er det for noget hmmmm. - Troede man skulle have sin løn til rådighed sidste hverdag i måneden, og hvis ikke, hvad gør man så?
Håber nogen her på solen vil give et godt råd, sidste måned gik min løn ind på kontoen den 4., og i dag er jo lønningsdag, men ingen penge er gået ind.
Kunne ringe arbejdsgiveren op og spørge, hvad meningen er, min konto er i overtræk, men hvordan er stemningen så på mandag, når jeg møder igen,
vil jo gerne beholde jobbet.
Muligheden er også at kontakte A-kassen, hvilket jo også vil give et dårligt arbejdsklima.
Da arbejde jo ikke hænger på træerne, kunne jeg godt tænke mig at høre nogle meninger eller gode råd her på solen.
Hvor er det bare træls :-(
tilføjet af

Su skal da bare have din løn

Og det kan kun gå for langsomt. Det må stå i din kontrakt hvornår lønnen er til rådighed. Nogen steder er det den sidste torsdag i måneden, andre steder er det den sidste hverdag i måneden. Og er tilfældet det sidstnævnte så skulle pengene gerne gå ind idag.
Håber du får nogen penge snart!
tilføjet af

Fat i lønafd.

Naturligvis skal du have fat i arb.giver/lønafd. Det kan jo være der er sket en fejl, men noget tyder på, at din arb.giver ikke har enormt meget styr på tingene, da du har krav på at få din løn til tiden, hvilket vil sige sidste hverdag i mdr., med mindre der står andet i din kontrakt!
tilføjet af

enkeltmandsvirksomhed

det er meget svært, da det er en enkeltmandsvirksomhed (lukket fredag), det eneste jeg kan gøre er at ringe til ham privat, hvilket jeg ikke er meget for.
Må møde mandag morgen og bede om min løn omgående, ellers gå hjem igen.
Det er så svært, ønsker jo ikke igen at blive arbejdsløs og puttes i en eller anden dum aktivering igen igen.
tilføjet af

måske insolvens

er virkelig utryk ved tanken, da jeg er bange for, at han er insolvent og ingen penge har før efter den 1., når der "måske" går penge ind på hans konto.
Hvor er det ærgerligt :-(
tilføjet af

Dit behov

Tja hvis du vælger at vente til på mandag, fordi du ikke TØR ringe til ham privat, så kunne jeg være fristet til at stille spørgsmålet: Hvor stort er dit behov så egentligt for at få udbetalt din løn!
At det er et enmandsfirma er da ingen undskyldning for, at du ikke får din løn til tiden!!!
Har du overhovedet nogen ansættelseskontrakt?
Din arb.giver VED, at du ikke er typen der råber op, hvilket han benytter sig hæftigt af og udnytter dig.
Få din løn - I DAG - og sig så jobbet op! Der er masser af arb. at få! Arb.giverne står i kø for at skaffe arb.kraft!
tilføjet af

behov

Mit behov er sikkert som alle andres, men trækker på kassekreditten.
Har læst din profil, hvor jeg kan se, at vi er lægesekretærer begge to, men øv øv du er jo 20 år yngre end mig, og jeg er i en lille by, hvor der bestemt ikke er mangel på arbejdskraft.
Vil på mandag møde til tiden, men for første gang gå til tiden, arbejder dobbelt som mange timer, som jeg får løn for, men jeg kan jo lide det.
Det kan blive svært for mig i min alder at få et job som lægesekretær igen.
tilføjet af

hvilket job..

hvilket job har du??
hvis arbejdsgiveren er en stor arbejdsplads opstår sådanne problemer yderst sjældent.
men din situation lyder lidt som da jeg var ung pige i huset, der er arbejdsgiveren jo forældrene og for det første skal de havde deres egen løn før de kan betale din og for det andet tror mange af dem ikke at man har udgifter når man er ung pige i huset fordi man jo bor hos dem - også selvom man har mange andre udgifter.
Da jeg ikke ved hvad du arbejder med ved jeg heller ikke om du kan bruge dette indlæg, men håber du kan...
mvh Ungpige21
tilføjet af

Det er normalt

at lønnen ikke går ind den sidste bankdag i måneden.
På min gamle arbejdsplads gik lønnen også tit ind i starten af den efterfølgende måned... men hvad gør det når bare den går ind??? -Et par dage fra eller til...
tilføjet af

Bestemt ikke

Uanset HVOR lille en by du bor i, så er der jo himmelråbende mangel på lægesekr., så det er da bare med og komme i gang med at søge noget andet!!
www.laegesekretaerjob.dk - der bliver alle offentlige lægesekr.stillinger slået op!
Og hvis din arb.giver virkelig ikke kan finde ud af, at udbetale din løn til tiden - endsige betale dig for dit overarb., så var det måske en idé at overveje HVOR glad du er for at være der!
Jeg kan forstå du arb. i privatpraksis, og privatprak. læger har da ellers ry for, at passe godt på og værdsætte deres sekr., men det er åbenbart ikke tilfældet for dig!
Det synes jeg er ærgeligt, at du ikke kender dit eget værd!
Din alder har så absolut ingen betydning, hvis du søger nyt arb., netop pga. den store mangel på sekr. i hele landet!
Du er 20 år ældre end mig - til gengæld har du også 20 års mere erfaring end mig! Det er da kun et kæmpe plus!
tilføjet af

nej ikke ok

Som arbejdgiver og arbejdstager indgår man en aftale, arbejdstager arbejer og får sin løn den anden sidste hverdag i måneden af arbejdsgiveren.
Går lønnen ikke ind som aftalt, så er det da bare at spørge, hvor bliver lønnen af, arbejdsgiveren vil vel ikke betale lønmodtagerens renteudgifter for overtræk, eller hvad..........
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.