15tilføjet af

Kvindelig ejakulation!

Jeg havde engang en elskerinde som jeg kunne få til ejakulere, ved at massere hendes g-punkt med fingrene, samtidig med at jeg slikkede hendes klitoris. Jeg syntes det var helt fantastisk smukt og lækkert, og fandt det utrolig ophidsende at blive sprøjtet i ansigtet og munden af hende. Er der andre piger derude der kan ejakulere når de får orgasme? Skammer I jer over det eller har I mænd der sætter pris på det, som de burde? Vil utrolig gerne høre fra en kvinde der har denne fantastiske og misundelsesværdige evne.
Christian
tilføjet af

Kvindelig ejakulation!

Hej Christian
Jeg er kvinden der også ejakulerer når jeg kommer og jeg synes det er vildt dejligt. Det samme gør min mand. På mig er det helt klart G-punkts stimuleringen, der udløser ejakuleringen. Men efterhånden som årene går, synes jeg at den kommer alligevel, også selv om mit G-punkt ikke er stimuleret. Det eneste jeg synes der er lidt generende, er at jeg er nødt til at have et gummilagen under mig, ellers sejler sengen. Efter jeg har opdaget denne måde, så synes jeg helt klart at mit liv er klart forbedret og lysten er blevet meget større.
Mvh. Kvinden
tilføjet af

hej christian

Det er sjovt at du li sku skrive det*
Jeg tror at man kan arbejde på selv at få li denne dejlige "fortryllende oplevelse" og kunne dele den med sin kærste*
desværre er ikke lige enig med dette "påfund"
men det giver en extra fif i elskoven*
jeg blev overrasket og forbløffet da det skete for mega mange år siden og min daværende mand
blev ikke særlig glad da det skete...det tog lang tid før han slikkede mig igen....aldrig mer på den måde*
min kærste idag...er mere experiterende*(åben for nyt) det er vildt skønt at bli elsket oss for det man førhen troede var ulækkert*ss*
man lever bare i nuet og nyder hinandens små finurligheder*ss*
Skriv til mig jeg har mer + spørgsmål til dig*
fantasi2003@sol.dk
spændene debatter her*
god weekend
hanne
tilføjet af

gid det var mig

Jeg har altid ønsket at opleve dette sammen med den kvinde jeg elsker!!
tilføjet af

måske!

hej med dig*
tro mig...det er ikke nemt....når man har fundet ud af dette vilde ..... så er det vigtigt at ikke være bange for at give sig helt, men vigtigst er DIG...du må for aldrig i verden...give udtryk for væmmelse eller så!! dette vil forhindre hende til at ku udforlde sig helt i dine arme*
Leg med hende som en (søgende og du vil finde) for det er ikke alle( ikke engang 50% af kvinder der ved de kan eller måske kun 30% der ka!!!)
jeg føler en glæde og ro når jeg sammen med min kærste bliver ledt hend i dette vidunder af extage*ss*
skriv til mig fantasi2003@sol.dk
kram
hanne
tilføjet af

prøver og håber

Hej Hanne!
Jeg er ikke helt ny i "faget", så jeg forstår, hvad du mener! Jeg viser altid kun glæde ved at give eller modtage erotik, og jeg mener, det er vigtig at give udtryk for påskønnelse af sin partners initiativer, krop udseende osv.
mvh kaj
tilføjet af

det er skønt

hej og tak...man bliver nød til at finde sin indre drømme og erotik for at give og tage imod....jeg nyder begge dele...
Kaj skriv til mig på fantasi2003@sol.dk
har mer at sige li dig*
>I andre er velkommen at skrive, men glæden ved at lege og kende sin krop...gir pote!!
tilføjet af

gifte mænd, de bedste mænd??

jeg har været single i 11 mdr. og i den tid har jeg dated en del mænd, men jeg har opdaget at mange gifte er meget mere opgængelige end singlemænd. er der noget om snakken!
Jeg er en moden kvinde og har i øjeblikke en 20 år yngre elsker, han er gift, og vi ses kun meget lidt, han er så dejlig, det er som at være ung igen at være sammen med ham, han er betænksom, omsorgsfuld, give masser at komplimenter, og elsker min krop som den er, buttet og frodig. han har ingen skrupler med at være utro, og det har jeg heller ikke, hans kone vil ikke elske med ham, så jeg tager ikke noget fra hende. Han er opløftet når han går fra mig, da jeg giver ham en vitamininsprøjtning, han giver mig skøn elskov. Han er ikke nogen sexatlet, men en varm og kærlig person, han kommer ikke hos mig på grund af sex, han har ofte lavet min pc for mig, og gået igen uden vi har været sammen, han siger han får så meget bekræfelse hos mig. Så det gavner os begge!!
tilføjet af

Dejligt!

Dejligt!
Fræk anecdote! Du og din mand er heldige at du har den fantastiske egenskab. Det lyder dejligt det med at der kommer meget, mmm! Har du ejakuleret ofte efter at det skete første gang, og syntes din mand at det er ophidsende når du ejakulerer?
Nysgærrige hilsener, Christian
tilføjet af

...

Som ham røvhullet satan skriver - så skulle du nok ha´startet en ny debat!
Men det lyder til at være godt for jer - men hvis du er så go´for ham...hvorfor bliver han ved konen?
Hvor gammel er du/han?
kadett-c@sol.dk
tilføjet af

dejligt

hej silke
lyder dejligt for dig bare gå til den
tilføjet af

Vildt smukt!

Hej Hanne. Sandelig nogle flotte, spændende indlæg fra dig. Jeg er en mand på godt 40 år, som har en meget yngre elskerinde. Hun havde aldrig prøvet, endsige drømt om at kunne sprøjte. Men da jeg engang har kendt en voksen, erfaren kvinde der kunne og NØD DET - så gjorde jeg forsøget. Først et langt blidt forspil. Forførende, pirrende, ophidsende med kys og diskrete kærtegn. Dernæst mere intenst med berøring med fingre og tunge. Så en blid massage, der blev mere og mere intim, indtil jeg begyndte at massere hendes g-punkt, mens hun lå på maven (meget nemmere i den stilling!!). Efter en lang blid berøring begyndte hendes krop at åbne sig og hun begyndte at få flere voldsomme orgasmer - nærmest i serier ... og lige pludselig sprøjtede hun helt vildt og voldsomt over det hele. Det var så betagende og smukt. Og jeg lod ikke en dråbe gå til spilde! I dag kan hun sprøjte, næsten efter behag! Osse med andre! (Ja vi har et frit åbent forhold!). Alle kvinder KAN lære det - tror jeg - med en tålmodig og erfaren mand.
Knus til dig!
tilføjet af

JA...

Gå ind under "sex og samliv" og så under sprøjteren... så får du min historie...
tilføjet af

Spørgsmål..

Hej Hanne. Jeg er en ung kvinde, der også sprøjter. Jeg ville lige høre om det er normalt kun at sprøjte når det er hurtig og lidt hård sex? Jeg gør det nemlig ikke ved blid og blød sex...
Håber du vil svare...
tilføjet af

Jeg kan også!

Det er en dejlig følelse! So far er det kun sket når jeg har været "ovenpå". Men jeg kender godt problemet med den våde plet (eller skulle vi kalde det sø...) ;-)
tilføjet af

Spændende streng - spændende debat

Hej Hanne. Har læst den efterhånden "gamle" debat med stor interesse, da jeg selv har arbejde mere eller mindre professionelt med kvindelig ejakulation og i øvrigt også tantramassage som vejen til ejakulation.
Jeg prøvede at skrive på den emailadr. som du har lagt ud, men fik den retur. Den er nok "forældet"? Er du stadig inden for rækkevidde, vil jeg meget gerne i kontakt med dig.
kh Joly
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.