19tilføjet af

Kunne det eventuelt tænkes at.....

Det var historier som denne der er med til at skabe utryghed ved indvandrere?:
http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=281186/
Eller måske denne?:
http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=281014/
Det kunne måske også være den her?:
http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=281024/
Nej det kan det ikke være for tiltrods for de kun stammer fra igår og idag, så er der jo tale om enkeltstående tilfælde. Nok de enste tilfælde i år!! Gaaab, hvis nogen tror på den, så finder vi et par historier om julemanden specielt til dem, så kan vi andre græmmes over at vi fortsat accepterer disse kriminelle samfundsnedbrydere!
Men der skal jo nok være en del af de såkaldte humanister der synes at det er mere synd for aktørerne end det er for ofrene! Jamen det er fint nok, så lad os andre, der åbenbart er nogle racistiske svin, diskutere komplot og konspirations teorier i fred.
tilføjet af

JULEMANDEN FINDES IKKE PÅ DANSKE HOSPITALER!!!!

JULEMANDEN FINDES IKKE PÅ DANSKE HOSPITALER HVOR PERSONALET PÅ HERLEV IKKE ER ENGAGERET EN "DYT" ORDET
BARMHJERTIGHED ER YT ANSVARET YT DET ER EN ELENDIGHED AT LIGGE PÅ HOSPITAL I DANMARK! PERSONALET SIDDER PÅ DERES RØVE! UENGAGERET! SÅ DET BATTER!!!HVOR JEG END VENDER MIG ER DER KUN NEGATIVER FRA DANSKE HOSPITALER???
HVORFOR ER DET SUNKET SÅ DYBT??
tilføjet af

Svar / spørgsmål

Hold op med at råbe sådan.
Hvad kunne du tænke dig at de gjorde på de danske sygehuse ??
Kunne du tænke dig at arbejde der selv - og i så fald
hvordan kunne du tænke dig at gøre arbejdet sådan et sted?
Har du prøvet det ?? Har du tænkt over det ??
Kom med en konstruktiv kritik som kan bruges til noget.
tilføjet af

Hvad sker der???

Troede debatten var om integration, men det havde jeg misforstået. Lægger mit oprindelige indlæg "Kunne det tænkes.." Over under sygehusvæsenet hvor det burde ligge. ;-)
tilføjet af

Enig

Ja du har ret - det er vist kommet et forkert sted hen.
Men det er nu sjovt som tingene pludselig kan ændre retning ??!!!:-)
tilføjet af

Ja måske

Det kan da meget vel være, at en sygehusdebat slet ikke var uinteressant, men den kom bag på mig i denne sammenhæng :o)
tilføjet af

vores egen skyld

Det er jo vores egen skyld. Vi gør ikke nok for dem, de er fustrerede, vi skal give dem bedre tilbud, de har det slemt, de har ikke så mange penge så de må stjæle og røve (men kun fra danskerene).
Dette er den officielle forklaring fra venstrefløjen og langt ind over midten i dansk politik og hvis du ikke er enig er du rasist - basta.
Jeg har en masse udklip af samme slags og har vist nogle af vore politikere dette, men der kommer de mest mærkelige bortforklaringer.
Det næste bliver vel som i Sverige at det ved lov bliver forbudt at nævne den kreminelles oprindelse.
Prøv bare at skrive et læserbrev i en avis hvis du tør (jeg tør ikke) - der skal fuldstændig navn og adresse, så du kan blive jordet af dem der ikke vil se sandheden i øjnene og resikere overfald fra vore gæster.
Hvem er mest rasist - os gammeldanskere som stiller et par spørgsmål eller dem der overfalder, røver og voldtager- kun os og ikke deres artsfæller.
Vi er mange der har din og min opfattelse, men vi holdes nede af de bedrevidende (rettroende). Fakta og saglige argumenter abstraheres der fra i tossegodhedens navn.
JA ja ja der er mange som opfører sig pænt, kender selv en del, med de lider også under at der er nogle der IKKE kan finde ud af/vil opføre sig civiliseret.
Nå men vi kan jo godt blive enige, bare synd at vi ikke kan få vore meningsmodstandere i en saglig dialog.
tilføjet af

Nemlig ja!

Lidt færre stavefejl, ikke så mange klichéer og der ville være en chance for at man kunne forstå hvad du skriver. Og jo det er vores egen fejl, vi stemte jo selv på den nuværende regering og deres åndløse pragmatisme. Skattelettelser, nedskæringer og almindelig fordummelse er resultatet.
"The greatest trick the Devil ever pulled
was convincing the world he didn't exist"
tilføjet af

Nå ja, men indholdet

Se bort fra stavefejlene (ingen er forpligtet ud over sine evner) og tænk lidt over indholdet.
Det kniber for nogen her på debatten at tænke før man skriver.
Glem forudtagede holdninger og fordømmelser og kom så med et seriøst og realistisk indlæg uden nedladende holdninger.
Næste gang skal jeg nok skrive i et teksbehandlingsprogram med stavekontrol!
tilføjet af

Jaja

"Then the devil took place in the prophet Muhammad,
To turn the world into a living hell"
tilføjet af

Præcis

Ja han baserede jo islam på det jødisk/kristne tankesæt, så det er jo ikke noget under at det gik galt.
tilføjet af

Hvor vil du hen??

Vi stemte selv på den nuværende regering?????
Hvad pokker har den med de sidste 30 års integrationspolitik at gøre???? De har trods alt ikke været i regeringen i al den tid!
Hvad har skattelettelser med kriminelle indvandrere at gøre???? Vi kan næppe have set en kriminel effekt af skattelettelserne endnu!
Lidt flere holdbare argumenter, lidt færre generelle vendinger og lidt flere alternativer, så ville du nok være ved at være på niveau med andre debatører ;-)
tilføjet af

Ja det gjorde han..

Men han havde åbenbart spist et eller andet han ikke kunne tåle inden han gjorde det! Kan være han var på svampe eller sådan noget. ;-)
Nu er det nok egentlig ikke koranen der er problemet, men snarere visse personers fortolkning af den. Rent faktisk så står der nok heller ikke at det er tilladt at voldtage danske piger, at røve og øve vold mod danskere!
Jeg fatter ikke hvorfor alle absolut skal gøre det her til et spørgsmål om religion! Alle mennesker, UANSET RELIGION, burde opføre sig ordentligt og respektere deres medmennesker og disses eventuelle forskelligheder!
Religion har intet med den manglende respekt for Danmark som en del af vores indvandrere/efterkommere nærer!
Religion har intet med kriminaliteten at gøre!
Religion BURDE ikke have noget at gøre med selvmordsbomber, terrorisme osv. at gøre.
Personligt, så føler jeg at det mest er islamisterne der forsøger at gøre det til et spørgsmål om kamp mod Islam. Det er dem der hele tiden råber op om det hvor vi andre siger at det er en kamp mod kriminalitet eller en kamp mod terrorisme osv. Jeg er da fuldstændig ligeglad med hvad folk tror på, men de skal 1) ikke pådutte andre deres tro, 2) de skal ikke tro at deres tro giver dem fortrinsret overfor andre mennesker! 3) de skal ikke foretage handlinger til skade for medmennesker i religionens navn!
Så kan de være kristne, muslimer, buddhister eller hvad ved jeg! Når man først bliver fanatiker og tror at man har gud på sin side, så er man farlig!
tilføjet af

SYGEHUSE DANMARK!

BØVS HVAD? DU RÅBER HVAD! JEG ER UDDANNET OG HAR PRØVET DET! DET ER EN KONCENTRATIONSLEJR! TAK FOR VENLIGHEDEN
SOM SÆDVANLIG TONEN FRA SYGEHUSET I DANMARK!
tilføjet af

svar

Hvad mener du egentlig med det du skriver ??
Du er uddannet skriver du - ja se det er der rigtig mange mennesker der er.
Du skriver du har prøvet det - må jeg spørge: "hvad er det du har prøvet ??"
Har det her indlæg noget at gøre med integration ??
tilføjet af

Birthe Weiss

Vi kan takke Birthe Weiss og socialdemokraterne for at Danmark er ved at drukne i indvandre. Den nuværende regering har strammet meget op over for flygtningene, men det er ikke nok, de skal simpelthen sendes hjem, hellere i dag end i morgen
tilføjet af

Ganske enig

Jeg mener også at man burde droppe hele snakken om muslimer som en samlet gruppe. Jeg mener, fordi Sharon opfører sig som et fascistisk fjols er alle jøder ikke som Sharon. (Skift selv Sharon og jøder ud i sætningen med Osama Bin Laden og muslimer eller Bush og kristne)
Jeg tror at man skal indse at problemet er mere kompliceret end et tilhørsforhold til den ene eller anden guddom.
tilføjet af

Til et sted hvor.....

Til et sted hvor løsningen ikke er smid dem hjem, til et sted hvor man integrerer folk og ikke assimilerer dem, til et sted hvor folk kan dyrke deres kulturelle egenart, til et sted hvor religion ikke forplumrer billedet, til et sted hvor der ikke bliver snakket om "os" og "dem", til et sted hvor folk ikke brokker sig men aktivt forsøger at løse de opgaver der ligger derude...Der vil jeg gerne hen...
tilføjet af

Må jeg komme med ??

Det lyder forjættende - der kunne jeg virkelig godt
tænke mig at tage hen også. Du er god til at udtrykke dig, gid jeg kunne det samme. Men tænk på mig NÅR du finder det sted, så vil jeg meget gerne komme med.
tilføjet af

Netop

Lige netop!!
Og derfor skal dem der ødelægger og modarbejder det samfund fjernes fra det. Det er jo lige netop det som en masse danskere og sikkert også en del indvandrere ønsker os. Hvorfor skal en flok tåber der ikke kan opføre sig ordentligt så have lov til gang på gang at sabortere det?
Endelig er der en "humanist" der rammer hovedet på sømmet, selvom jeg godt ved at det ikke lige var det du mente med dit svar! :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.