2tilføjet af

Konflikten er nu slut.

PRESSEMEDDELELSE

Konflikten mellem Big Fat Snake og Peter Viskinde er nu endeligt bilagt.


Big Fat Snake’s og Peter Viskinde’s veje skiltes i 2008 under stor tumult i pressen, og der har siden da været kold luft imellem bandet og den tidligere guitarist.
Der har nu, med Dansk Artist Forbunds mellemkomst, været afholdt en mediation ved mediator Kim Egegaard, og musikerne har nu endeligt bilagt stridighederne.

”Det har været et utroligt frustrerende forløb for alle parter, og jeg er glad for, at vi nu endelig er blevet enige”, siger sanger Anders Blichfeldt, og fortsætter ”Vi kommer nok aldrig til at sidde lårene af hinanden, men jeg er glad for, at vi omsider fik talt ud om tingene. Der er store følelser på spil, og der har været brug for en neutral mægler, for at vi kunne komme hertil.”

Aftalens hovedtræk er, at Peter Viskinde fremover krediteres som ene ophavsmand til 3 af Big Fat Snake’s største hits, nemlig ”No Peace Like in Heaven”, ”Animal” og ”Someone Like You”, både live til koncerterne og på fremtidige udgivelser. Resten af sangene forbliver, som de altid har været krediteret på udgivelserne

”Jeg har kæmpet for at få netop disse sange godskrevet som mine. I et fællesskab, som det vi havde, bidrager alle på hver sin måde, og selvom vi var fælles om en stor del af sangskrivningen, var det altså mig, der kom med disse sange. Derfor er jeg stolt af, at det fremover vil fremgå af krediteringen”.

Big Fat Snake vil fortsat spille sangene til deres koncerter. ”Vi spiller Peter’s sange, fordi de betyder rigtig meget for publikum – der er mange, der bruger dem til de store begivenheder i deres liv, fra bryllup til begravelse.” siger keyboardspilleren Pete Repete. ”Vi spiller dem også, fordi vi gerne vil anerkende den store betydning, Peter’s indsats for BFS har haft gennem årene. Og sidst, men ikke mindst spiller vi dem, fordi de simpelthen er nogle rigtig gode, velskrevne sange, som vi aldrig vil blive trætte af!”

Med denne løsning er både Peter Viskinde og Big Fat Snake klar til at rette fokus 100% mod fremtiden. ”Vi har sagt meget negativt, både i pressen og privat. Nu har vi taget stilling til bodelingen og vores fælles arvegods, og vi ønsker hinanden alt det bedste med vores respektive karrierer fremadrettet,” udtaler de i fællesskab. ”Vi har været glade for Dansk Artist Forbunds hjælp. Vi anbefaler, at andre søger at løse deres konflikter på dette niveau – altså ved mediation, frem for ved retssager.”

16.11.2011

Peter Viskinde

Pete Repete
Jens Fredslund
Anders Blichfeldt
Asger Steenholdt
tilføjet af

Konflikten er nu slut.

Tænk at konflikten er slut og der ikke er mere ballade. Det ses jo tydeligt. Især lige nu! Årh hvaaaaad, hvilken heltedåd man så ville kunne vågne op til, hvis man virkelig kunne tale om tingene. Wauw 😉 "Vokskeværket" står bare bøjet i neon. Flot gået! Sådan dér.
Hilsen "deres kejserlige højhed"
tilføjet af

Konflikten er nu slut.

den slags kræver jo, at man kan være ærlig [ide]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.