2tilføjet af

konferencen

Jeg er taget på konference, ikke fordi jeg har lyst men mere fordi den slags hører sig til og indimellem sker det at der alligevel er nogle ting som man kan lære ved det.
Fra en af tilhørerpladserne hvor jeg har taget plads, har jeg et godt overblik over de deltagere der kommer ind for at deltage.
Jeg sidder og kigger i det materiale der ligger ved min plads, da min indre bevidsthed fortæller mig at der er grund til at rette min opmærksomhed mod indgangen.
Der kommer en dejlig lyshåret kvinde ind, hendes hår gør at hun ser lidt forpjusket ud og jeg må tage mig selv i ikke at falde i staver og bare glo.
Hun sætter sig ovre på den anden side af gangen og jeg lader mit blik glide ned i materialet igen, men holder skjult øje med hende.
I det skjulte får jeg et kort glimt af hendes Bh mens hun strækker sig, fordi hendes hvide skjorte ikke er lukket i de første 2 eller 3 knaphuller.
Dagen er måske ikke så værst og i aften er der jo også middag, så nu må vi jo se hvad dagen bringer.
Konferencen startede og jeg kunne se at hun sad sammen med en masse kollegaer, så jeg valgte at holde lav profil og tale med mine egne kollegaer.
Ved den første pause gik jeg rundt og snakkede med nogle af de andre deltagere som jeg også kendte.
Ved frokosttid i alt mylderet var hun væk, men da jeg så hun stod og snakkede med en jeg også kendte, var tanken 2 fluer med et smæk.
Bedst som jeg lige skulle til at bryde ind i Deres samtale, blev jeg bremset af en anden, som lige ville veksle et par ord med mig. SATANS tænkte jeg da hun kort efter gik og vi havde øjenkontakt i et split sekund.
Jeg blev enig med mig selv om at droppe yderligere samtale forsøg og forsøgte at koncentrere mig om hvad foredragsholderen stod og sagde.
Kaffe og kage…yderligere samtaler.
Et lille fordrag og så 2 timer til middagen, jeg gik op på mit værelse og skiftede til aftens middag.
Efter et bad og andet tøj gik jeg i baren hvor jeg kunne se at der ikke var nogen jeg kendte selvom, der var andre konferencedeltagere.
Jeg fornemmede et skøn duft i der blandede sig med røgen i baren.
Der stod hun pludselig, lignede et drøm og mit jagtinstinkt blev vækket til live med det samme.

fortsættelsen kommer når den er skrevet færdig.
tilføjet af

Venter spændt

Ja jeg sidder kun og venter......
tilføjet af

Uuuhha...!!!*SF*

Jeg bliver jo helt vild af de historier du kan fortælle!! De er bare helt kanone!! -hver og én!!!
Sørgerligt at jeg først ser min kæreste i morgen... - glæder mig allerede!!! *SMF*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.