14tilføjet af

DR Licens - fanget uden underskrift?

Sidste uge fik jeg uventet besøg - det ringede på døren og dum som jeg er åbnede jeg. For licensmanden.
Jeg er bare pissedårlig til at lyve, så da han spurgte om jeg havde TV sagde jeg ja, det har jeg.
Kan de knalde mig på det eller er et mundtligt udsagn værdiløs? Jeg skrev ikke under på noget.
Og hvad hvis jeg afskaffer mit fjernsyn? Så må jeg vel kunne afmelde mig igen, eller?
tilføjet af

tja...

nu hedder det jo faktisk medie-licens.
Så hvis du har en pc med internet, en mobil med internet, tv, radio, ipod eller i den stil, ja, så kan du nok ikke slippe udenom.
Du kan måske slippe med at skulle betale radio-licens, men ellers så er det den store pakke.
Om du har tv eller ej
tilføjet af

Selvfølgelig

skal du da betale licens, hvis du kan modtage et eller andet form for medie signal og ja de kan "knalde" dig på dit udsagn og hvis du havde sagt nej så havde du nok også fået en bøde oveni, da de har "undersøgt" dig om du modtager en eller anden form for signal. Jeg er så gl. at jeg kan huske "pejle-vognen" kørte rundt i landet og der var mange der blev snuppet, da de tjekkede en given adresse der ikke var opført i deres betalings register og så "pejlede" de om der blev modtaget et signal og så klappede fælden og nægtede man at man havde tv, så kom der en bøde oveni, så du må nok betale eller flytte ud på en øde ø uden nogen form for modtager,end ikke en clock-radio eller mobil med radio Surt men sandt😉
tilføjet af

Her er hvad du kan gøre

Jeg ved godt det er en skør ide og jeg ved godt at DR kun er de røde lejesvendes propaganda-apparat der tvinges ned over hovedet på dig med trusler om vold.
Men du kunne jo....hvordan skal jeg formulere det....jo jeg ved det! Du kunne betale din licens 😉
Når du så har betalt din licens kan du melde dig ind i et politisk parti eller starte dit eget op. Efter nogle år vil du så uden tvivl have vundet så stor folkelig opbakning og politisk pondus (hvad kan jeg sige...jeg tror på dig! 🙂), at du helt sikkert vil sidde derhjemme en aften og høre din telefon ringe. Stemmen i røret vil så fortælle dig at det er fra TV-avisen eller et andet nyhedsprogram i DR-regi og de vil gerne have dig i studiet.
Under dit blændende interview på DR vil du så vinde hjerterne (og ikke mindst stemmerne) af 51% af de stemmebrettigede danskere der bebor vort lille demokratiske perle. Resten vil være intet andet end dit triumftog i dansk politik, med nedlæggelsen af DR/afskaffelsen af licensen som perlen på dit livsværk - måske skaber du også verdensfred, men vigtigst er jo at du slipper for at betale licens...så den slags gider vi ikke spilde tid på at spekulere over.
Eneste problem er at du er så dårlig til at lyve. Det er klart en evne du må træne op, hvis du skal gøre dig på de politiske gulve. Men udover det så ser jeg ingen problemer!
Få så betalt den licens og bevæg dig ud på din verdensændrende odyssé! 🙂
tilføjet af

Licens

Hvis ikke han kan se dit fjernsyn fra døren af, kan han ikke bevise at du har et fjernsyn. Du er nemlig ikke forpligtet til at invitere ham indenfor, så hvis han ikke kan se fjernsynet kan han logisk nok ikke bevise at du har et.
Jeg ved ikke om det kan knalde dig for det fordi du svarede ja, du kan jo altid sige at du altså sagde nej til at du havde et tv.
Men tror ikke at de giver dig en bøde for ikke at meldt dig til licens, men de begynder jo så bare at kræve penge af dig.
Hvis skaffer du af dig med dit fjernsyn mener jeg at du helt sikkert bliver nødt til at kunne bevise at du overhovedet ikke har et fjernsyn. Så hvis du først er tilmeldt, kan du nok ikke bare lyve og sige at du ikke længere har et fjernsyn.
Licens stinker!
tilføjet af

Meget vidende, men..

Du har fuldstændig ret; det er en skør ide.
tilføjet af

Vride citronen for den sidste dråbe

Ked af at må bedrøve dig med at det er så dyrt pga de "røde lejesvende" Havde de været blå, grønne eller lilla. Uanset hvilken parti-farve de bar, altså uanset hvem der sad på "magten" derinde. Så ville de hellere end gerne sætte prisen yderligere op.
Det kunne ligeså vel være de konservative, prisen var den samme. Det er jeg rimelig sikker på.
tilføjet af

Håber at de knalder dig

jeg gider eddermanme ikke at betale for dig og andre freeloadere, så jeg håber at du får en bon flere år tilbage
tilføjet af

FÅ NU DEN LICENS OVER SKATTEN

God DAMN IT, vi er snart det eneste land i verden der stadig kører det her ældgamle system.
Jeg betaler ikke licens. Jeg har et fjernsyn, men kan ikke rigtig modtage noget signal, så jeg betaler kun radiolicens. Jeg hører meget radio, så det vil jeg gerne betale for. Vil gerne betale for noget jeg bruger.
Jeg undrer mig over at der ikke er studierabat på det, da studerende ikke har nogen penge og ej heller penge at spare op. Der er jo loft på hvad man må tjene ved siden af og der er mange andre dyre regninger der skal betales. De ville få flere penge ind ved at lave studierabat.

Når licensen bliver lagt over skatten, så betaler jeg med største fornøjelse, samt anskaffet mig adgang til tvsignal
tilføjet af

snyder !!!!

Det er bare helt uforståeligt, at nogen tror de er i deres gode ret til at snyde og er så frække ligefrem at søge hjælp til det. Gid du fik en en kæmpestor bøde. Hvorfor skal vi andre betale for dig 🙁
tilføjet af

til anonym

at snyde nej det er dr som snyder det er ene genudsendelser som bliver vist du betaler også kun en vare en gang
tilføjet af

Og du forventer hjælp, fordi...?

Du ligger som du har redt. Alle ved at man skal betale licens, det kan umuligt komme som en overraskelse.
tilføjet af

Hvad er rimelighed??

Jeg synes det er helt urimeligt at der bruges så mange penge 🙁til hospitaler, ambulancer og læger. Det er hellerikke rimeligt at udbetale socialhjælp, eller penge til musikhuse, museer eller fodboldbaner.🙁 Jeg har i hvert fald ikke haft brug for noget af det skrammel indtil nu.🙂 Skulle jeg få lyst at benytte noget af det😮, ja så kan de jo bare sende en regning.
Hvad med at sætte et taxameter ind i ambulancerne? mener du at det er en god ide?[:*(]
Er man en del af et fællesskab - ja så påtager man sig også en del af ansvaret for fællesskabet. Hvis ikke er man en nasserøv.
Der er kun en ting at gøre:
Få betalt den licens - for hele den periode du har brugt den!!!!
tilføjet af

latterlig kommentar

hvad er det for en latterlig og dum kommentar du kommer med, det har ikke det store med indlæget at gøre.. Du betaler jo ikke mere bare fordi andre ikke betaler. Lad vær og være så dum og tro at hvis vi bare alle sammen betaler så er alt nok godt!
tilføjet af

latterlig kommentar 2

Hvad er det der sker for dig? Hvad er det for en latterlig og dum kommentar du kommer med, det har ikke det store med indlæget at gøre..
Hvor naiv og dum er du at tro at du betaler mere fordi andre ikke betaler. Det er en latterlig måde DR kræver licens på. De tvinger en en vare på og om man benytter deres lorte TV eller ej skal man fandeme betale.
Det ville være lidt ligesom at en brugtvognsforhandler plantede en BMW 535 ude i din have og så sendte dig en regning. - jamen du har aldrig haft brug for den og har ikke tænkt dig at bruge den.
- Nej men muligheden for at du kan bruge den er der jo og du har alligevel også en cykel det er også en form for køretøj...
Hvordan ville du have det?
Lad vær og være så dum og tro at hvis vi bare alle sammen betaler så er alt nok godt!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.