7tilføjet af

Morgenkvalme? Hvad med aftenkvalme?

Jeg er gravid og har den omvendte form for kvalme - hvis man kan sige det?!
Jeg har det fint om morgenen, men så snart jeg har lagt mig i seng og er faldet lidt til ro, SÅ starter min mave en halsbrand og jeg begynder at få det meget varmt. Meget irriterende, jeg vil jo virkelig gerne sove.
Er der andre der har kendskab til det samme og er der nogen der kan dulme den halsbrand/kvalme, så man evt kan være så heldig at sove ;-)
tilføjet af

Samarin...

...virker fint mod halsbrand. Prøv det evt. og ellers så er "morgenkvalme" en myte, når man snakker om graviditet. For man kan få det 24 timer i døgnet 😉
tilføjet af

Vel gør det da ej

Det hjælper mod oppustethed.
Jeg synes heller ikke, der står noget om graviditet i indlægget. Hvis du får halsbrand, når du ligger dig ned er der noget der tyder på det er toppen af din mavesæk og/eller dit spiserør. Det kan være det er blevet lidt for slapt, men du skal have det undersøgt.
Vedvarende halsbrand skal undersøges ikke dæmpes. Det er ren symptombehandling og man skal ikke behandle symptomer, men årsager.
tilføjet af

Det er rigtigt

at samarin også virker mod halsbrand. Og der står meget tydeligt i starten af indlægget at hun er gravid.
tilføjet af

man kan

man kan også drikke mælk eller spise mandler, det gjord jeg under mine gravideter.[f]
tilføjet af

For det første

så havde jeg også mest kvalme om aftenen da jeg var gravid, så "morgenkvalme" kan forekomme hele døgnet!
For det andet, så led jeg også af halsbrand, og der sagde min læge at jeg IKKE måtte tage samarin, men du kan derimod købe noget i håndkøb mod halsbrand på apoteket! Kan selvfølgelig ikke huske hvad det hedder, men de ved det, og der stod også i pakken at det godt må anvendes når man er gravid! du kan også forsøge dig med mandler.
tilføjet af

Jeg smutter på apoteket

Det kan vist ikke være anderledes :-)

Tak for svar allesammen :-)
tilføjet af

Ingefær er virksom

mod kvalme. Et andet råd, spis så tidligt som muligt om aftenen, så maden kan nå at "synke" inden du skal i seng og spis lidt men tit.
Held og lykke med den gravide mave. [l][f]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.